Abercrombie & Fitch First Instinct Parfum

Abercrombie & Fitch First Instinct Parfum Review

Vandaag deel ik mijn review over de Abercrombie & Fitch First Instinct Parfum voor haar. Ik had het parfum al langere tijd op het oog, maar wachtte eerst tot mijn andere parfums op waren en dat deze wat meer afgeprijsd zou zijn. Ik kende het parfum al door een tester die ik eerder ergens bij ontving. Het is een oriëntaals bloemig parfum voor vrouwen die hun intuïtie volgen. Het parfum is geschikt voor dagelijks gebruik en past vooral goed bij het lente/zomer seizoen.

Eerder was het parfum er alleen voor mannen. Door dat dit zo’n populaire geur onder de mannen was, besloot het merk Abercrombie & Fitch later ook een First Instinct parfum voor de dames uit te brengen. In dit artikel lees je meer over de geur en mijn mening over het parfum, lees je mee?

Abercrombie & Fitch First Instinct Parfum

Abercrombie & Fitch First Instinct Review

Het merk Abercrombie & Fitch kent meerdere parfums in zijn assortiment, maar de First Instinct editie is toch wel hen best verkochte. First Instinct was er eerst alleen voor mannen, maar door dat dit zo’n succes was, besloot het merk later ook een vrouwen editie uit te brengen. Het Abercrombie & Fitch First Instinct eau de parfum voor vrouwen is in 2018 uitgebracht. Het parfum staat voor speelsheid, vrouwelijkheid en aantrekkelijkheid. Het heeft iets sensueels en betoverend, speciaal voor de vrouw die haar intuïtie volgt.

First Instinct Dames Parfum

Zoals de naam First Instinct staat het parfum voor het volgen van je intuïtie. Oftewel het volgen van je eigen gevoel en ingeving. Je weet het direct. Het parfum bevat een mooi mengsel van zoete en frisse, maar ook sensuele en speelse bestanddelen. Ook wel beschrijvend als het allereerste moment van aantrekkingskracht. In het First Instinct parfum zijn grapefruit en passievrucht de topnoten waarbij de bloeiende witte orchidee perfect afdekt. Voor de rest zijn er in het van het parfum magische oranjebloesem en een bedwelmende essence van fluwelen orchidee terug te vinden. De basis noten van het Ambercrombie & Fitch First Instinct parfrum zijn speelse zoete tonkaboon en amberakkoord.

Geurnoten Abercrombie & Fitch First Instinct Parfum:

  • Basisnoten: Tonkaboon en Amber
  • Hartnoten: Oranjebloesem en Vlinder Orchidee
  • Topnoten: Grapefruit, Passievrucht en Magnolia

First Instinct

Mijn ervaring.

Ik vind dit een heerlijk parfum. Het is een prima parfum voor overdag en is eigenlijk voor elke gelegenheid wel geschikt. Wel begrijp ik dat dit parfum word verkocht als lente/zomer parfum. Dit komt vooral de bloemige en oriëntaalse samenstelling. Ik draag het parfum ook op gewone werkdagen. Het blijft lang zitten en ik vind dat de geur niet te extreem aanwezig is. Meer van als je ergens binnen loopt dat je een subtiel briesje mee krijgt van het parfum in plaats van een hele wolk. Het enige nadeel wat ik mij kan bedenken is de simpele glazen spray flacon en verpakking. Maar goed, het gaat uiteindelijk om de inhoud en die ruikt heerlijk! Het parfum is verkrijgbaar in de formaten 30 ml, 50 ml en 100 ml.

Het Abercrombie & Fitch Eau de parfum is hier bij de bol.com. Ik heb zelf de 100 ml variant voor € 38,95 bij de bol.com aangeschaft.

Wat is jouw favoriete parfum geur?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.