Action Peeling Face Mask Fruit Extracts

Action Peeling Face Mask Fruit Extracts Review

Onlangs bezocht ik de Action en kwam ik deze super schattige Action Peeling Face Mask Fruit Extracts tegen. De vrolijke en schattige verpakkingen vielen mij direct op in het schap en ik raakte razend nieuwsgierig. Het zijn peeling face masks met toegevoegde fruitextracten. Oftewel peeling gezichtsmaskers.

Ik kocht het product in 3 verschillend geuren, namelijk: Lovely Lemon Meringue, OMG Orange Sorbet en Baby Blueberry Sugar Plum. Eerder zag je de peelings wellicht al voorbij komen in mijn Action shoplog op TikTok.

Tijd om met jullie te delen wat ik van deze peeling gezichtsmaskers vind. Je leest daarom hier vandaag mijn Action Peeling Face Mask Fruit Extracts review van alle drie de varianten. Welke van de drie is mijn favoriet? Je leest het hier!

Peeling Face Mask Fruit Extracts Action

Action Peeling Face Mask Fruit Extracts

De Action Peeling Face Fruit Extracts Masks zijn peeling gezichtsmaskers voor het exfoliëren van de huid. De peeling masks zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten waarbij ieder zijn eigen toegevoegde fruit extract bevat. De maskers bevatten daarnaast AHA (glycolic acid) en BHA (citric acid) die zorgen voor de exfoliërende werking.

De maskers zorgen er dus voor dat de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Dode huidcellen worden verwijdert, waardoor er plaats komt voor een nieuwe egale en stralende huid.

De Action Peeling Face Fruit Extracts Masks zijn vrij makkelijk in gebruik. Alvorens het gebruik reinig je de huid en zorg je ervoor dat het gezicht 5 minuten wordt verwarmd met een lauwe handdoek. Daarna kan het Action peeling gezichtsmasker aangebracht worden.

Breng de peeling gelijkmatig aan en vermijd hierbij de ogen, het haar, de wenkbrauwen en de lippen. Vervolgens laat je het Action masker zo’n 15 tot 20 minuten intrekken. Na de inwerktijd spoel je de restanten af met lauw warm water. Vergeet na gebruik geen SPF op te brengen!

De peeling face masks fruit extracts van de Action zitten verpakt in een handig pomp flacon met een inhoud van 30 ml. Na het openen zijn de peelings 6 maanden houdbaar. Op de verpakking staat een logo met vegan, maar dit logo herken ik zelf niet als erkend vegan logo.

Action Peeling Face Mask Review

De Action Peeling Face Mask Fruit Extracts gezichtsmaskers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende varianten, namelijk:

  • Lovely Lemon Meringue – citroen meringue geur
  • OMG Orange Sorbet – sinaasappelsorbet geur
  • Baby Blueberry Sugar Plum – Bosbessensuikerpruim geur
  • Crazy Candy Appel – Geglazuurde appel geur

Opmerking/advies: lees altijd de bijgesloten gebruiksaanwijzing met de daarbij behorende waarschuwingen en houd je hieraan.

Action gezichtsmasker review

Mijn Action Peeling Face Mask Review

Als allereerst wil ik het even hebben over de verpakkingen van deze Action Peeling Face Masks Fruit Extracts. Ik heb al eerder gezegd maar deze zijn echt ontzettend leuk, vrolijk en schattig! Ze springen er echt uit binnen het skincare schap van de Action. Daarnaast is de verpakking van dit peeling masker ook nog eens praktisch dankzij de pompflacon.

Inmiddels heb ik alle drie de Action peelings uitgeprobeerd en hier deel ik mijn ondervindingen. De textuur doet mij denken aan een aloë vera gel en nijgt dus naar een gel.

Dan over de geur. Ik vind de Baby Blueberry Sugar Plum het lekkerst ruiken van de drie. En de OMG Orange Sorbet persoonlijk het minst lekker. De geur ruikt wat chemisch, daarom betwijfel ik of dit echt wel een vegan product betreft. Dit in combinatie met het niet erkende vegan logo dit op de achterkant van de verpakking staat. Ik persoonlijk vind dit wat misleidend, maar zeker weten doe ik het natuurlijk niet.

Dan over de werking. Dit Action peeling masker voelt fijn en verfrissend aan op de huid. Het doet mij zoals eerder genoemd denken aan een aloë vera gel. Het hydrateert en verzacht mijn huid, maar doet helaas niet wat ik van een peeling zou verwachten. Het exfoliërende effect is wat mij betreft te nihil.

Het product is prima als hydraterend masker, maar als peeling zou ik deze niet opnieuw aanschaffen. Maar goed voor de prijs van € 1,99 kan dit ook bijna niet!


De Action Peeling Face Masks kopen?

Deze peeling gezichtsmaskers van de Action zijn verkrijgbaar
voor € 1,99 per stuk bij de Action

💡 Lees tip!: Bekijk mijn skincare reviews


Welke van de vier geuren ga jij uitproberen?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.