4.1 C
Amsterdam

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Review

De Anastasia Beverly Hills Brow Freeze is een speciale wax bedoeld voor het stijlen van de wenkbrauwen. Het is een vergelijkbaar met de welbekende browsoaps, alleen hoef je bij dit product geen water te gebruiken. Wie mij kent, weet dat ik mijn wenkbrauwen een van de belangrijkere aandachtspunten vind bij het aanbrengen van mijn make-up. Dit doordat wenkbrauwen heel bepalend zijn voor je gezichtsuitdrukking en de uitstraling van je ogen.

Nadat ik mijn wenkbrauw make-up heb aangebracht, wil ik natuurlijk ook dat deze goed blijft zitten. En ook dat mijn wenkbrauw haartjes op hun plek blijven zitten. De Anastasia Beverly Hills Brow Freeze leek mij hier een goed product voor. Ik besloot deze aan te schaffen en daarom lees je hier vandaag mijn Anastasia Beverly Hills Brow Freeze review!

🛍️ Shop: hier de Brow Freeze extra voordelig >

Brow Freeze Review

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

De Anastasia Beverly Hills Brow Freeze is een wenkbrauw wax bedoeld voor het stijlen van je wenkbrauwen. Je brengt dit product als laatste stap aan binnen je wenkbrauw make-up routine. Het product heet niet voor niets ”Brow Freeze”, want het bevriest als het ware je wenkbrauwen. Door de extreme hold blijven namelijk alle wenkbrauwhaartjes op hun plek. De Anastasia Beverly Hills Brow Freeze heeft het zelfde principe als de brow soap. Je fixeert je wenkbrauwen ermee, maar kunt je wenkbrauwen bijvoorbeeld ook omhoog borstelen en hiermee de wenkbrauwen nog voller doen lijken. Denk ook aan het feather/laminated brow effect.

De Brow Freeze van Anastasia Beverly Hills heeft een waxachtige textuur. Het fixeert de wenkbrauwen en houd deze de gehele dag op hun plaats. Het is het het ideale middel als je dunne wenkbrauwen hebt en deze graag voller wilt doen lijken. Maar ook als je juist dikkere wenkbrauwen hebt, waarvan de haartjes onhandelbaar zijn en niet op hun plek blijven zitten.

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Brow Styling Wax Review

De Brow Freeze heeft als groot voordeel tegen over de welbekende brows soaps dat deze gelijk klaar is voor applicatie. Je hebt dus geen water nodig en dit betekend ook direct geen geknoei! Ook fijn is dat dit product aangeeft geen stijfheid, residu of schilfers te creëren. Dit zorgt voor een mooi natuurlijk effect.

De wax is transparant van kleur waardoor deze geschikt is voor alle huid- en wenkbrauwkleuren. De Brow Freeze zit verpakt in een prachtig en luxueus transparant roségouden glazen potje. Het potje heeft een inhoud van 8 gram. Door de draaidop is de wax goed afsluitbaar en kan er geen stof of viezigheid bij komen. Ook goed om te weten is dat de formule veganistisch, dierproefvrij, op waterbasis, alcoholvrij, parabenenvrij en olievrij is.

Resultaat Anastasia Beverly Hills Brow Freeze
Resultaat Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

Mijn review en ervaring

Als wenkbrauw make-up product liefhebber, heeft de Anastasia Beverly Hills Brow Freeze mij aangenaam verrast! Het is wellicht duurder dan een wenkbrauwgel of brow soap, maar dan heb je ook echt wel wat. Mijn wenkbrauwen blijven gewoon echt heel de dag in model bij het gebruik van deze Brow Freeze. Je hebt maar heel weinig nodig en het veroorzaakt geen stijf gevoel of de welbekende witte schilfertjes.

Omdat ik van mij zelf al vrij volle wenkbrauwen borstel ik deze meestal alleen in model met behulp van de wax. De laminated ofwel feather brows laat ik voor was het is, maar dit is wel een van de betere producten daarvoor! Door dat het de wenkbrauwen zo goed in model houd is bijwerken niet meer nodig. Dit bespaart een hoop tijd en is ideaal voor als je langer van huis weg bent. Enige jammere aan het product vind ik dat er geen wenkbrauw borsteltje of applicator bij zit. Deze dien je dus apart bij te bestellen. Ik gebruik hier zelf de bijpassend Anastasia Beverly Hills Brow Freeze applicator voor.

De Brow Freeze van Anastasia Beverly Hills gebruik ik inmiddels wekelijks is het niet dagelijks en zit dan ook standaard in mijn make-up tasje. Als je mij vraagt of ik dit product kan aanraden? Zeker! Vooral als je opzoek bent naar een product om je wenkbrauwen voller doen lijken of deze de hele dag in model te houden. Tip: Lees ook mijn artikel: Hoe wenkbrauwen in model brengen?


Anastasia Beverly Hills Brow Freeze kopen?

De Brow Freeze is verkrijgbaar vanaf € 24,95 | 8 gr
bij de Lookfantastic.nl of ICIPARISXL

💡 Leestip: Bekijk top 5 beste brow soaps


Heb jij de Brow Freeze van Anastasia Beverly Hills al uitgeprobeerd?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

 

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs