4.1 C
Amsterdam

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Review

De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade is denk wel een van de meest gebruikte wenkbrauwproducten. Het is een zeer gepigmenteerde en watervaste wenkbrauw pomade. Normaliter gebruik ik altijd een wenkbrauw potloodje om mijn wenkbrauwen iets mee bij te tekenen. Ik probeer dit er altijd zo natuurlijk mogelijk er uit te laten zien en het alleen bij te tekenen op de plekken waar minder of lichtere haartjes groeien.

Omdat mijn oude vertrouwde wenkbrauw potlood op was, leek het mij leuk iets nieuws uit te proberen. Van mijn vriendinnen kreeg ik als tip de Dipbrow Pomade van het merk Anastasia Beverly Hills. Je leest in dit artikel mijn Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade review en ervaring.

🛍️ Shop: Of shop hier de Dipbrow Pomade extra voordelig >

Anastasia Beverly Hills Brow

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

De Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills is een sterk gepigmenteerd en waterdichte wenkbrauw pomade. Met dit product kun je je wenkbrauw extra mooi in vorm krijgen door deze bij te vullen en/of bij te tekenen. Ideaal voor de plekken waarbij je minder haargroei hebt of de haartjes lichter van kleur zijn. Met de pomade kun je je wenkbrauwen anders laten lijken of strakker aanzetten. Het heeft wasachtige substantie wat kenmerkend is voor een pomade. Het heeft een duurzame, makkelijk aan te brengen, snel drogende en lang houdende formule.  Het product droogt snel op na het aanbrengen en heeft een matte finish. Het is een professioneel wenkbrauw make-up product wat ook door veel make-up artists en visagisten wordt gebruikt.

De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade zit verpakt in een stevig glazen potje met plastic deksel. De inhoud is 4 gram en de houdbaarheid 6 maanden. Dit klinkt als weinig, maar omdat dipbrow pomade zeer gepigmenteerd is, heb je maar heel weinig nodig. Je kunt dus heel lang doen met één verpakking. Belangrijk is om na gebruik het potje goed dicht te draaien. Anders heb je kans dat het product gaat uitdrogen en dat is zonde.  Voor de rest is de Anastasia wenkbrauw pomade vegan en dierproefvrij.

De kleuren

De dipbrow pomade is verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren. Zo is er voor elke haarkleur type wel een passende kleur wenkbrauw pomade. Ik zelf ben voor de kleur ”Medium Brown” gegaan, deze is speciaal voor mensen met middenbruin haar met koele / asachtige ondertonen. Dit is overigens mijn natuurlijke haarkleur en komt het meest dichtbij de kleur van mijn wenkbrauw haren. Niet van mijn kleur kapsel, want daar heb ik nu heel veel higlights in.

Deze kleur kocht ik online en dus een beetje op de gok, maar de kleur is is perfect. Heb ik even mazzel, want ik twijfelde nog tussen de medium en dark brown 🙂 De darkbrown was wel echt veel te donker geweest aangezien deze ook al aan de donkere kant zit. Wellicht kan ik zelfs nog voor een tintje lichter gaan, maar voor nu is deze prima! De kleur ”Medium Brown” is overigens ook direct de meest verkochte kleur van dit product. Hieronder de 11 verschillende kleuren met elk voor welk haarkleur type deze geschikt is:

 • Blonde – Voor blond haar met warme / gouden ondertonen
 • Taupe – Voor blond haar met koele / asachtige ondertonen
 • Soft Brown – Voor lichtbruin haar met warme / koele ondertonen
 • Medium Brown – Voor middenbruin haar met koele / asachtige ondertonen
 • Caramel – Voor rood haar met een lichte ondertoon
 • Auburn – Voor rood haar met een donkere ondertoon
 • Chocolate – Voor middenbruin haar met warme / gouden ondertonen
 • Dark Brown – Voor donkerbruin haar met een warme ondertoon
 • Ebony – Voor zwart haar met een warme ondertoon
 • Ash Brown – Voor grijs haar met koele / asachtige ondertonen
 • Granite – Voor zwart haar met een koele ondertoon

Dipbrow Pomade Medium Brown

Hoe gebruik je de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade?

Met de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade kun je heel precies te werk gaan. Voor het aanbrengen heb je ook een wenkbrauw kwastje nodig, deze word er niet bij geleverd. Ik zelf gebruik hiervoor de Diego Dalla Palma Professional Double-Ended Eyebrow Brush voor. Dit is een fijn en hoog kwalitatief wenkbrauw kwastje. Er is ook een wenkbrauw kwastje van Anastasie Bevery Hills zelf verkrijgbaar.

Borstel als eerst je wenkbrauwen in model met het borsteltje van de wenkbrauw kwast. Hierna kun je de wenkbrauw pomade met de andere kant van de wenkbrauw kwast gaan aanbrengen. Ofwel het kwastje zelf. Door dat het product zeer gepigmenteerd is, heb je maar een klein beetje nodig. Ofwel subtiel is hierbij de key.

Dip het puntje van de kwast lichtjes in de pomade en breng hierna het product aan op de wenkbrauwen. Ik zelf breng de wenkbrauw pomade aan op de stukken waarbij mijn wenkbrauw haren minder zijn en/of lichter van kleur. Dit is bij mij met name aan de bovenkant in de hoeken van mijn wenkbrauwen. Door het subtiel aan te brengen creëer je een natuurlijke look en zijn je wenkies on fleek!

Voordelen:

 • Hoog gepigmenteerd
 • Ideaal om wenkbrauwen in te vullen / te detailleren
 • Brengt makkelijk aan, smeert soepel en droogt snel
 • Verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren
 • Vegan en dierproefvrij
 • Zeer zuinig in gebruik
 • Watervast

Nadelen:

 • Duur in prijs
 • Kans op uitdrogen
 • Geen kwastje bijgeleverd
before
zonder DipBrow Pomade
swatch Anastasia Beverly Hills DipBrow Pomade
Met Anastasia Pomade

Mijn ervaring Anastasia Dipbrow Pomade.

Ik snap heel goed dat iedereen zo lovend is over de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Ik kan het nu zelf ook beamen en kan zeker zeggen dat ik dit een fijn product vind. Deze wenkbrauw pomade is zoals beloofd goed gepigmenteerd, brengt makkelijk aan, is zuinig in gebruik en blijft heel goed zitten! Sterker nog dit product heeft het gewonnen van mijn oud vertrouwde wenkbrauw potlood. Vergeleken met een potlood, blijft deze dipbrow pomade van Anastasia langer zitten en is veel zuiniger in gebruik. Samen met mijn wenkbrauw kwastje van Diego dalla Palma kan ik heel precies te werk gaan wat resulteert in mooie strakke wenkbrauwen.

Ik heb dit product op aanraden van mijn vriendinnen besteld, maar zou hem zelf ook zeker weer aanraden aan andere. Je betaald er misschien wel wat meer voor, maar je kunt er dus ook heel lang mee doen. Daarnaast is het resultaat wat je er mee kunt maken echt heel mooi en het blijft lang zitten. Enige waar je even op moet letten is de kleur die je neemt en dat het dekseltje goed sluit (kan uitdrogen). Voor de rest, wat mij betreft een topper 🙂


Anastasia Dipbrow Pomade kopen?

De Anastasia Dipbrow Pomade is verkrijgbaar bij de Douglas.nl voor € 21,95
Of bij de Bol.com en LookFantastic

💡 Leestip: Hoe wenkbrauwen in model brengen?


Heb jij de Dipbrow Pomade van het merk Anastasia Beverly Hills al eens geprobeerd?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs