A’pieu Honey & Milk Lip Oil

A'pieu Honey & Milk Lip Oil Review

De A’pieu Honey & Milk Lip Oil kwam ik een tijdje geleden tegen in een super mooi Koreaans Skincare winkeltje in Groningen. Ik had de lip oil al eerder online gezien en toen was ik er ook al benieuwd naar. De verpakking ziet er heel cute uit en de werking klinkt veel belovend.

Ik besloot de lip oil mee te nemen en daarom lees je hier vandaag mijn A’pieu Honey & Milk Lip Oil review. Ook laat ik je een swatch zien van het effect, kijk je mee?

🛍️ Tip: Shop de A’pieu Lip Oil hier extra voordelig!

Apieu Lipoil Review

A’pieu Honey & Milk Lip Oil

De A’pieu Honey & Milk Lip Oil is een verzorgende lip oil verrijkt met voedende ingrediënten zoals honing en melk. De lip oil verzorgt en hydrateert de lippen en geeft een mooi subtiele glans. De lip oil zorgt ervoor dat de lippen beter gehydrateerd zijn en vocht beter wordt vastgehouden. Zo geeft het een mooi plumpy effect aan de lippen.

De lip oil bevat naast honing en melk ook nog het ingrediënt vitamine E. De vitamine E in deze lip oil zorgt ervoor dat de lippen goed worden beschermt tegen uitdroging. De honing daarin tegen zorgt voor een vochtinbrengende, kalmerende en antioxidatieve werking. De olie heeft een lichte melkgeur die het dragen extra plezierig maakt.

De A’pieu Lip Oil kan zowel los als in combinatie met een liptint gebruikt worden. Gebruik het product bijvoorbeeld over een matte lipstick om zodoende een mooie glanzende finish te creeëren. Deze lip olie kan zowel als lip make-up als lip verzorgingsproduct gebruikt worden. Of beide natuurlijk!

De A’pieu Honey & Milk Lip Oil zit verpakt in een schattig lipglossachtige verpakking met een inhoud van 5 gram. Goed om te weten is dat dit product dierproefvrij is. Naast de lip oil is er ook nog een bijpassend lip sleeping mask, lip scrub en lipbalm uit dezelfde lijn verkrijgbaar.

lip oil review

A’pieu Lip Oil Review

Als aller eerst wil ik even benoemen, hoe schattig de verpakking van deze lip oil is! Echt heel cute en mega leuk om mee te nemen voor in je handtas. Ik heb de A’pieu Honey & Milk Lip Oil inmiddels uitgebreid getest en ik ben aangenaam verrast. Het is echt een hele fijne lip oil om je lippen mee te verzorgen. Daarnaast vind ik de glans dit product geeft prachtig en het gaat ook niet plakken.

Ook de geur van deze lip olie vind ik erg prettig. Niet te aanwezig, subtiel dus, maar wel genoeg om op te merken. Ik ben naast deze lip oil ook heel erg benieuwd naar het bijpassende honey & milk lip sleeping mask. Een product wat ik overweeg om in de toekomst bij te bestellen.

Gezien het resultaat en de lage aanschafprijs waarvoor dit product te koop is, heb ik de lip oil ook gelijk toegevoegd aan mijn top 5 beste lip oils. Want daar verdiend deze lip olie absoluut een wel verdiend plekje in. Ik ben helemaal blij met deze nieuwe aanwinst en ik hem dan ook direct in mijn handtasje gedaan. Handig voor onderweg als ik behoefte heb aan wat extra lip verzorging!

Ben je op zoek naar een glans en verzorgend product in één voor de lippen, zonder dat het gaat plakken? Dan kan ik je deze Honey & Milk Lip Oil van het merk A’pieu zeker aanraden! Wat mij betreft een product waar nog te weinig bekend over is.


A’pieu Honey & Milk Lip Oil kopen?

De A’pieu Lip Oil is verkrijgbaar vanaf € 6,95
bij de Boozyshop.nl | Stylevana.com | Bol.com

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste lip oils


Ben jij al bekend met het Koreaanse merk A’pieu?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.