4.1 C
Amsterdam

Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream

Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream Review

De Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream kwam ik onlangs tegen in de online shop van de Douglas. Deze oogcrème trok mijn aandacht door de vele positieve reacties. Maar ook omdat mijn huidige crème bijna op was. Op de dagen dat ik slecht heb geslapen of gewoon donkere kringen heb, vind ik het extra fijn om een verzorgende oogcrème te gebruiken.

Het merk Arganicare kende ik nog en het maakte mij alsmaar nieuwsgieriger. Ik besloot de oogcrème te bestellen en daarom lees je hier vandaag mijn uitgebreide Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream review.

Arganicare Vitamin C Anti-Wrinkle Eye Cream

Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream

De Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream is een verzorgende oogcrème verrijkt met vitamine C. Volgens de verpakking belooft het de fijne lijntjes en rimpels rond het meest gevoelige gebied van de ogen te verminderen. Hier worden namelijk de eerst tekenen van huidveroudering vaak het eerst zichtbaar. Het product bevat een vorm van vitamine C die in olie oplosbaar is. Naast de vitamine C bevat het product ook arganolie en een antioxidantencomplex.

De vitamine C in deze oogcrème zorgt voor een natuurlijk balans van de huid. Zoals jullie wellicht weten bevat vitamine C krachtige antioxidanten en peptiden. Deze hebben een huid verbeterende werking. Zo maakt het huid gladder en elasticer. Dit allen zorgt ervoor dat deze vitamine C oogcrème van Arganicare de huid rondom de ogen zacht maakt en hydrateert. Ook beschermt deze eye cream de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Het is een fijn middel om huidveroudering te verminderen/te voorkomen. De crème zorgt voor een frisse en jonge oogopslag en is dik crèmeachtig van textuur. Voor de rest is deze geschikt voor ieder huidtype, maar met name voor de rijpere huid. Gebruik deze crème dus bij een leeftijd van 25+. Eerder zal niet nodig zijn.

Arganicare Vitamine C Oogcrème Review

De Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream zit verpakt in een fel oranje glazen potje met een metallic gouden draaidop. De gehele Arganicare Vitamine C lijn is overigens in dezelfde soort verpakkingen uitgevoerd. Het potje heeft een inhoud van 30 ml en is na het openen 12 maanden houdbaar.

Voor de rest heeft de Arganicare Vitamine C oogcrème een heerlijk frisse geur van sinaasappel. Naast deze vitamin C eye cream bestaat de lijn ook nog uit een: anti-aging serum, moisturizing cream, 2-in-1 Foaming Face Cleanser en Nourishing Night Cream.

Voor het beste resultaat wordt aangeraden om de Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream twee keer per dag te gebruiken. Doe dit ’s morgens en ’s avonds bij je huidige skincare routine. Breng hierbij de oogcrème in kleine stipjes rondom de ogen aan. Maak hierbij licht kloppende bewegingen en laat vervolgens de crème inwerken.

Vitamine C Oogcrème Review

Mijn review en ervaring

De Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream heeft mij aangenaam verrast. Ik gebruik de crème nu al een aantal weken en blijf deze voorlopig nog wel even gebruiken. Wel gebruik ik hem maar één keer per dag in plaats van twee omdat dit voor mij meer dan voldoende is. Ik doe dit bij voorkeur in de ochtend.

Het is een oogcrème die wat dikker van textuur is, lekker fris ruikt en doet wat het belooft. Je hebt maar weinig nodig en het product trekt snel in. Het product wordt met als hoofddoel huidveroudering tegen te gaan verkocht, maar het werkt even goed tegen mijn wallen. Lijntjes en rimpels rondom mijn ogen zijn gelukkig bij mij nog niet het geval. Maar toch vind ik het fijn om één keer in de zoveel tijd een oogcrème aan te brengen. Deze van Arganicare voelt lekker fris en verzacht de huid.

Ik zou de crème zelf aanraden bij een leeftijd van 25+. Dit omdat het een vrij intensief verzorgend product is en vooral gericht op de rijpere huid. Voor de rest echt een prima crème met een fijne prijs. Ik zou het product dan ook aanbevelen.


Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream kopen?

De Arganicare Anti-Wrinkle Eye Cream shop je het voordeligst bij
de Douglas.nl vanaf € 12,95 | 30 ml


Ben jij al bekend met het merk Arganicare?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs