4.1 C
Amsterdam

Batiste Droogshampoo Blond

Batiste Droogshampoo Blond Review

De Batiste Droogshampoo Blond A Hint of Colour for Blondes is een droogshampoo speciaal voor mensen met blond haar. Mijn vorige droogshampoo was op en naar mijn zoektocht naar een vervanger kwam ik deze tegen. Hetgeen wat mij vooral aansprak is dat deze geen witte waas op het haar zou achterlaten. Iets wat ik bij veel voorgaande droogshampoos wel heb gehad.

Ik zelf probeer mijn haar zo maximaal 3 keer in de week te wassen. Tussen de wasbeurten door word mijn haar vaak toch vrij snel vettig, daarom vind ik het prettig om een droogshampoo te gebruiken. Het geeft als het ware een opfrisbeurt aan mijn haar en maakt het minder vettig. In dit artikel laat ik je weten wat ik van deze Batiste dry shampoo vind en of deze echt zo fijn is voor blond haar! Je leest hier mijn Batiste Droogshampoo Blond review.

Batiste Dryshampoo Blonde

Batiste Dry Shampoo & a Hint of Colour for Blondes

De Batiste Dry Shampoo & A Hint of Colour For Blondes is zoals de naam al zegt een droogshampoo speciaal voor blondines. Het zorgt ervoor dat je haar ontvet en tegelijkertijd kan het je haarkleur opfrissen of je uitgroei zichtbaar verminderen. Het unieke aan deze droogshampoo is dat deze geen witte waas achterlaat. Iets wat bij veel soort gelijke varianten wel het geval is.

Er zijn lichte kleurpigmenten aan de dry shampoo toegevoegd waardoor deze ook geschikt is om je haar uitgroei mee te camoufleren. Batiste noemt het zelf ook wel de haar held voor blondines. Kort samen gevat een droogshampoo voor het ontvetten en opfrissen van het haar. Terwijl het te gelijker tijd eventuele haar uitgroei en mogelijke grijze haar camoufleert. En dit zonder witte residue.

De fles heeft een inhoud van 200 ml en heeft een handige spray dop. Het product heeft een lekkere frisse en bloemige geur die typerend is voor Batiste. Mocht je bruin of zwart haar hebben, niet getreurd! Batiste heeft uiteraard ook een brunette droogshampoo variant. Voor de rest is de Batiste droogshampoo blond heel makkelijk in gebruik.

Schud het product goed voor gebruik. Houd de fles vervolgens 30 centimer van het hoofd af en spray op de haar aanzet. Ik zelf spray het product met name bij mijn scheiding. Vervolgens kan je het product inmasseren en je haar naar wens in model borstelen.

Droog Shampoo Blond Haar

Over Batiste

De Batiste Dry Shampoos zijn in de UK het nummer 1 merk wat betreft droogshampoos. Het staat er om bekend dat het je haar een opfrisbeurt geeft zonder het haar te verzwaren en/of een witte waas achter te laten. Ook zorgt het ervoor dat het haar minder vettig word,  extra volume krijgt en een lekkere ruikt. De sprayflacons van het merk zijn kenmerkend door hun vrolijke en opvallende verpakkingen.

De Batiste droogshampoos zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Het verschil zit hem in de geur en/of de werking. Ook is er voor ieder haartype een geschikte Batiste dryshampoo. Het standaard assortiment bestaat uit de volgende varianten: tropical, blush, XXL volume, brunette, blond en cherry. Er worden regelmatig ook limited edition varianten uitgebracht.

Batiste Dry Shampoo & a Hint of Colour for Blondes

Mijn ervaring Batiste Droogshampoo Blond

Wat een fijne droogshampoo zeg! Volgens mij is dit mijn eerste droogshampoo van het merk Batiste. Wat ben ik blij met deze nieuwe ontdekking. Het laat inderdaad geen witte waas achter, verzwaart mijn haar niet en mijn haar voelt een heel stuk minder vettig aan. Ook vind ik de geur van deze dryshampoo heel erg lekker. Momenteel heb ik niet echt last van haar uitgroei maar ik heb wel het idee dat het mijn haarkleur nog beter laat uitkomen. Het geeft meer helderheid aan de kleur 🙂

Hiervoor heb ik die van NIVEA gehad, dan wel voor bruin haar want ik had toen nog geen high lights. Maar ik vind deze van Batiste absoluut fijner en beter. Je betaald dan wellicht iets meer dan andere merken droogshampoos, maar ik vind het het meer dan waard. Zeker een aanrader.

De Batiste Dry Shampoo A Hint of Colour for Blondes is te koop bij de Bol.com, Kruidvat en Etos

Gebruik jij een droogshampoo tussen je haar wasbeurten in?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs