4.1 C
Amsterdam

Beauty of Joseon Glow Serum

Beauty of Joseon Propolis Glow Serum

Het Beauty of Joseon Glow Serum is een verzorgend serum voor het gezicht en is verrijkt met propolis en niacinamide. Twee ingrediënten die een must zijn voor een glowy skin! Het serum is gericht op het kalmeren van de gevoelige huid, het minderen en voorkomen van acné, maar ook het minder zichtbaar maken van de poriën.

Korean skincare wordt steeds populairder in Nederland en is daardoor steeds beter te verkrijgen. Over het merk Beauty of Joseon las ik eerder al veel goeds. Toen ik het merk eenmaal tegen kwam in een super schattig Korean Skincare winkeltje in Groningen (Me Time), besloot ik dit Glow Serum als wel de Ginseng Cleansing Oil mee te nemen. Je leest daarom hier vandaag mijn Beauty of Joseon Glow Serum review. Lees je mee?

🛍️ Tip: Shop het Beauty of Joseon Glow Serum hier extra voordelig!

Beauty of Joseon Glow Serum Review

Beauty of Joseon Propolis Glow Serum

Het Beauty of Joseon Propolis Glow Serum is een verzorgend gezichtsserum, speciaal ontwikkeld voor de acné gevoelige huid. het serum bevat ingrediënten zoals propolos en niacinamide. Maar ook bevat het Hanbang. Samen vormen deze ingrediënten een sterk trio voor het zichtbaar verminderen van poriën, het voorkomen en behandelen van acnè, maar ook het onder controle houden van talgafscheiding.

Het Glow Serum van Beauty of Joseon heeft daarnaast een huid verhelderende en teint egaliserende werking dankzij de toegevoegde niacinamide. Ook heeft een ontstekingsremmende werking door de propolis. En tot slot zorgt de Hangbang (traditioneel Koreaans kruiden medicijn) ervoor dat de productie van talg gestabiliseerd wordt.

Het serum is geschikt voor alle huidtypes, maar bovenal voor de gevoelige en onrustige huid. Het Beauty of Joseon Propolis Glow Serum is daarnaast vrij van alcohol, parabenen, siliconen en sulfaten. Eigenlijk bevat het serum alleen maar goede ingrediënten om de huid te doen laten stralen. Ook kijkend naar de ingrediënten lijst staat propolis en niacinamide helemaal boven aan, dit is een goed teken. De ingrediëntenlijst is namelijk kort en simpel. Ingrediënten die het serum bevat zijn: 60% propolis-extract, 2% niacinamide, kurkuma wortel extract, cacao zaad extract, centella asiatica extract, vitamine E, hyaluronzuur en Tamanu-olie.

Het Beauty of Joseon Propolis Glow Serum heeft een honingachtige structuur en zit verpakt in een glazen flesje met een inhoud van 30 ml. Het serum is dierproefvrij en valt onder de Korean Skincare producten.

Naast het Beauty of Joseon Propolis Glow Serum verkoopt het merk ook nog 3 andere soorten serums, namelijk:

Wil je alle serums eens uitproberen? Dan verkoopt het merk ook een leuke en handige Discovery Kit.

Beauty of Joseon Glow Serum Propolis Niacinamide

Beauty of Joseon Glow Serum Review

Ik heb het Beauty of Joseon Glow Serum inmiddels meerdere keren uitgeprobeerd en ik het vind het een fijn serum! Echter op het moment dat ik het kocht wist ik niet helemaal dat het een serum samengesteld voor de acné huid is. Ik heb namelijk zelf geen last van onzuiverheden of acne (klopt af). Zo heel af en toe een puistje vlak voor mijn menstruatie, maar dat is het dan ook. Niet hele uitbraken gelukkig. Ik ging op het moment van kopen vooral op het woord ”Glow” af, want dit is iets wat ik wel graag wil. Ik vind een glowy skin er altijd gezond en mooi uitzien.

Het serum heeft wel voor een lichte glow gezorgd maar is iets te veel van het goede voor mijn normale tot gecombineerde huid. Dit desondanks dat deze geschikt voor alle huidtypen! Het serum voelt namelijk een beetje plakkerig en trekkerig aan op mijn huid. Vermoedelijk komt dit door de toegevoegde propolis ofwel het ingrediënt dat voor de honing textuur zorgt. Ik denk dat dit serum vooral heel goed tot zijn recht komt op een droge en onzuivere huid. Voor mij persoonlijk kan ik beter een ander serum gebruiken.

Desondanks een fijn serum voor een niet al te hoge prijs. Voor een eventuele volgende keer, schaf ik liever het andere soort serum aan, namelijk het Beauty of Joseon Revive Serum. Deze sluit mogelijk beter bij de behoefte van mijn huid aan!

Mocht je een serum van Beauty of Joseon willen uitproberen, raad ik je aan eerst online wat research te doen over de werking. Aangezien het een Korean Skincare product is is de omschrijving ook alleen in het Koreaans. Vandaar ook mijn verwarring bij de aanschaf van dit product 🙂


Beauty of Joseon Glow Serum kopen?

Het Glow Serum van Beauty of Joseon is verkrijgbaar vanaf € 13,95
bij Boozyshop.nl | Stylevana.com | Bol.com

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste Korean Skincare Brands


Wat is jouw favoriete Korean Skincare product?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs