Beeperfect Elektrische Eelt Verwijderaar

Beeperfect Elektrische Eelt Verwijderaar Review

De Beeperfect elektrische eelt verwijderaar is een handige tool om makkelijk en snel eelt mee te verwijderen. Uniek aan deze eeltvijl is dat deze elektrisch is, waardoor je zelf geen kracht meer hoeft te zetten. Maar ook handig is dat dit apparaat een handig opzuigsysteem bevat waarmee eelt direct wordt opgezogen. Daarnaast wordt het product geleverd inclusief 4 verschillende opzet schijven en een handige pedicure set. Kortom: een musthave voor zachte en gladde voetjes!

Vooral in de zomer geef ik mijn voeten vaak een thuis pedicure. Dit komt doordat ik in de zomer vaker op bloten voeten loop of op open schoenen. Mijn thuis pedicure bestaat uit een voetenbadje, eelt verwijderen en de teennagels lakken. Het eelt verwijderen is altijd een tijd rovend klusjes. Iets wat ik liever eigenlijk sneller gedaan zou zien hebben.

In samenwerking met Beeperfect krijg ik de gelegenheid om hun elektrische eelt verwijderaar uit te proberen. Eerder testte ik ook de elektrische nagelvijl van dit merk. Deze is mij erg goed bevallen en ik ben dan ook razend benieuwd naar dit product! Benieuwd of dit apparaat mijn eelt moeiteloos weghaalt? Je leest het hier in mijn Beeperfect elektrische eelt verwijderaar review.

Elektrische Eeltverwijderaar Review

Beeperfect Eelt Verwijderaar

De Beeperfect elektrische eelt verwijderaar is een draadloze eeltvijl die gemakkelijk en snel eelt van de voeten verwijderd. Een musthave als je last hebt van eelt onder je voeten en in plaats daarvan juist zachte en gladde voetjes wilt!

De elektrische eeltvijl van Beeperfect is voorzien van twee krachtige motoren, waarbij je kunt kiezen uit twee verschillende snelheidsstanden. Het apparaat is draadloos en oplaadbaar. En wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel. Bij een volledig opgeladen batterij gaat de eelt verwijderaar maar liefst 120 minuten mee. Daarnaast heeft de voetvijl een handig lcd-display die het batterijpercentage laat zien en op welke vijl stand deze staat.

Uniek aan de Beeperfect elektrische eelt verwijderaar is dat deze een innovatief opzuigsysteem bevat. Dit systeem zorgt ervoor dat bij het eelt verwijderen, het eelt direct opgezogen en opgevangen wordt. Hierdoor heb je geen last meer van los vliegend eelt en is het gebruik nu nog hygiënischer.

eelt voeten verwijderen

Aan de achterkant zit het opvangbakje van het opzuigsysteem, deze is makkelijk te legen.

De eelt vijl wordt daarnaast geleverd inclusief 4 verschillende opzet schuurschijven. Deze variëren in grofheid korrel. Zo is er een soft, medium en grove schuurschijf. Vanzelfsprekend kies je de schijf die het beste bij jou past. De grove voor de dikkere en hardere plekken. En soft voor de lichte eeltplekken.

De Beeperfect Elektrische eeltvewijderaar is verkrijgbaar in twee luxeuze kleuren, namelijk: wit met rosy gold en zwart met zilver. De voetvijl die je in deze review op de foto’s afgebeeld ziet, is de rosy gold variant. Een hele handige tool om eelt mee weg te halen en je krijgt er ook nog eens een gratis pedicure setje bij.

Elektrische Eelt Vijl

Gebruiksaanwijzing

Voordat je begint met het eelt verwijderen met deze Beeperfect elektrische eeltverwijderaar is het belangrijk dat je eerst bij de basis begint. De basis bestaat uit het eerst volledig opladen van de eeltvijl, maar ook het kiezen van de juiste schuurschijf. Voor een optimaal resultaat, begin je jouw thuis pedicure eerst met een voetenbad. Hierdoor wordt de huid alvast lekker zacht en zal het eelt weghalen een heel stuk makkelijker gaan! Lees ook altijd even de bijgeleverde handleiding door.

Om het apparaat aan en uit te zetten houd je de powerbutton een aantal seconden ingedrukt. De snelheid van het vijlen kies je  een keer op de powerbutton te klikken. Je kunt kiezen uit twee standen, namelijk: 1900 en 2300 RPM. Voor de lichtere plekken gebruik je de lichtste stand en voor het hardnekkig eelt de hogere stand. Na gebruik kun je het opgezogen eelt weggooien en het apparaat afspoelen onder de kraan. Om je thuis pedicure af te maken spoel je de voeten af en smeer je deze in met een voetencrème.

Eelt Verwijderaar Review

Beeperfect Elektrische Eelt verwijderaar Review

Inmiddels heb ik de elektrische eeltverwijderaar van Beeperfect goed uit kunnen testen. Ik zelf heb gelukkig geen last van grote en hardnekkige eeltplekken. Eerder wat lichte plekken die ik er gewoon weg niet mooi uit vind zien. Voor het eelt verwijderen heb ik de opzetvijl met de lichte korrel gebruikt. Deze was voor mij prima en ik haalde het eelt er makkelijk mee weg.

Het apparaat ligt fijn in de hand en is heel makkelijk te bedienen. Eigenlijk spreken de knopjes en het display voor zich. Helemaal niet ingewikkeld dus! Het meest verbaasd ben ik over het opzuigsysteem. Deze werkt namelijk heel erg goed! De elektrische voetvijl zuigt vrijwel alle eelt deeltjes op. De vier verschillende opzet stukken maken het een geschikte voet vijl voor zowel de lichtere als dikkere eelt plekken.

Belangrijk bij het gebruik is dat je de eeltvijl blijft bewegen. Doe je dit niet, dan kan het heet gaan aanvoelen door de wrijving en dit wil je natuurlijk niet. Het product heeft een mooi design en de combinatie van wit met rosy gold geeft deze een luxe uitstraling. Ik hou ervan! De vijl wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel, maar hou er hierbij rekening mee dat deze geen stroom adapter bevat.

Leuk ook dat er een gratis pedicure setje bij zit! Enige verbeter punt wat ik mij kan bedenken is het geluid dat de vijl produceert. Maar met deze power vind ik dat meer dan logisch en het is niet heel storend.

Kortom: De Beeperfect elektrische eelt verwijderaar is dé tool voor het makkelijk en snel verwijderen van eelt! Ideaal voor een thuis pedicure. Doordat het product zo compleet en mooi verpakt wordt geleverd is het ook een prima product om iemand cadeau te doen.


Beeperfect Elektrische Eelt Verwijderaar kopen?

De Beeperfect Elektrische Eelt Verwijderaar is verkrijgbaar
bij de Bol.com vanaf € 29,95

💡 Lees tip!: Bekijk mijn top 5 beste gel nagellak


Wat gebruik jij om je voeten zacht en glad te houden?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin

Dit artikel is een samenwerking.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.