4.1 C
Amsterdam

Beeperfect Elektrische Nagelvijl

Beeperfect Elektrische Nagelvijl Review

De Beeperfect elektrische nagelvijl is dé ideale tool voor een snelle thuis manicure of pedicure. Deze elektrische nagelfrees belooft de kwaliteit van een professionele set en de gebruiksvriendelijkheid van een particuliere set. Iets wat mij gelijk aan sprak!

Ik probeer mijn nagels altijd zo’n één keer in de week te verzorgen en eventueel te lakken. De nagels voorbereiden ofwel het vijlen, vind ik persoonlijk hierbij het meest vervelende en tijdrovende klusje van alles. Maar wel iets wat moet gebeuren wil je mooie nagels hebben. Daarom ging ik op zoek naar een handige tool dat deze klus een stuk leuker zou maken.

Via Bol.com kwam ik bij het sorteren op een hoge beoordeling uit bij de elektrische nagelvijl van Beeperfect. Al snel kwam in contact met de wederverkoper en zij gaven mij de mogelijkheid om dit product uit te testen. Daarom lees je hier vandaag mijn uitgebreide Beeperfect elektrische nagelvijl review. Ook vertel ik je hoe ik deze elektrische nagelvijl gebruik en laat ik je het resultaat zien. Kijk je mee?

Beeperfect Draadloze Nagelvijl Pro

Beeperfect Draadloze Nagelvijl Pro

De Beeperfect Elektrische Nagelvijl is een draadloze nagelvijl set bestaand uit maar liefst 96 onderdelen. Zo wordt naast de elektrische nagelvijl, de set geleverd inclusief 25 opzetstukjes, een normale nagelvijl, een nagelstofkwastje, bokkepootje, nagelriem verwijderaar en 66 schuurrolletjes in verschillende schuur dichtheden.

De set is uitermate geschikt om zelf thuis eenvoudig een thuis manicure of pedicure te doen. Bereid je nagels voor op gelnagels of acrylnagels. Of verzorg en verwijder de nagelriemen. Ook is het mogelijk om met de set de nagels te polijsten, dode huidcellen te verwijderen en eelt te verwijderen. Kortom: een hele complete set om zelf makkelijk en snel aan de slag te gaan met het verzorgen van jouw nagels.

Elektrische Nagelvijl Review

Ideaal aan de elektrische nagelvijl van Beeperfect is dat deze eenvoudig op te laten is via de bijgeleverde USB oplaadkabel en dat bij een volledig opgeladen batterij deze tot maar liefst 4 uur mee gaat! De elektrische nagelvijl roteert als het ware en dit zorgt ervoor dat de nagels zeer eenvoudig in vorm te vijlen zijn. Ook de snelheid en richting van deze rotatie is in te stellen. Dit kan ingesteld worden door  middel van de knoppen op het handvat. De snelheid gaat van 500 (langzaam) tot 20.000 RPM (snel). Het instellen van de draairichting is handig en afhankelijk van of jij links of rechtshandig bent.

Nog een leuke bijkomstigheid is dat de Beeperfect Elektrische Nagelvijl verkrijgbaar is in maar liefst 5 verschillende kleur uitvoeringen, namelijk: roze/goud, grijs/paars, roze, zilver/paars en zwart/paars. Let wel de roze/goud en grijs/paars variant bestaan uit een uitgebreidere en completere set. Deze worden in vergelijking tot de andere 3 sets geleverd met 14 meer opzetstukjes, 6 extra schuurrolletjes, een opbergzakje en een nagelstofkapje. Ik zelf heb voor deze review de meer uitgebreidere set ontvangen. Deze geeft net wat meer mogelijkheden dan de standaard opzetstukken!

Beeperfect Elektrische Nagelfrees Review

Gebruiksaanwijzing

De Beeperfect elektrische nagelvijl is heel makkelijk in gebruik. Belangrijk is om de elektrische nagelfrees voor het eerste gebruik volledig op te laden. Dit duurt zo’n 90 minuten en de elektrische nagelvijl is daarna tot wel 4 uur lang te gebruiken. Lees ook altijd even de bijgeleverde handleiding door. Hierin kun je ook direct terug vinden welk opzetstukje voor welk deel van de nagel gebruikt kan worden.

Om het apparaat aan en uit te zetten houd je de powerbutton 2 seconden ingedrukt. De draai richting bepaald door een keer op de powerbutton te klikken. Na het klikken zal deze van draairichting switchen. De andere knop boven de powerbutton dient voor het instellen van de snelheid. De lampjes tussen deze twee knoppen geven de ingestelde snelheid aan. Hoe vaker je op de tweede knop klikt, hoe sneller deze zal gaan. De uiterste snelheid bereikt en wil je weer langzamer? Klik dan een paar keer extra op de snelheidsknop, de snelheid begint gewoon weer vanaf langzaam.

Elektrische nagelvijl resultaat

Mijn Beeperfect Elektrische Nagelvijl Review

Dan last but not least…. mijn ervaring met de elektrische nagelvijl van Beeperfect. Als aller eerst wil ik even benoemen dat je voor deze aanschafprijs een hele complete set krijgt. De set bevat vrijwel alles om een goede manicure of pedicure thuis uit te voeren. Ik heb de nagelvijl afgelopen weekend uitgeprobeerd en ben erg tevreden. De nagelvijl is makkelijk te bedienen en ligt lekker in de hand. Ideaal dat deze draadloos is en het design van de vijl zelf vind ik ook erg mooi. De opzetstukjes doen wat zij moeten doen en maken het mogelijk om met elk gedeelte van de nagel aan de slag te kunnen.

Het was aan het begin even wennen omdat het heel anders is dan je nagels vijlen met een standaard nagelvijl. Mijn nagelriemen heb ik als eerst verwijderd met de conetische kleine bit en daarna gepolijst met de conetische lange bit. Dit ging heel makkelijk en werkte voor mij zoveel beter dan met een bokkenpootje of nagelriem verwijderaar. Vervolgens bracht ik wat nagelriem olie aan.

Voor het verkorten van mijn nagels heb ik eerst mijn nagels voor een klein stukje afgeknipt met nagelknipper. Daarna ben ik door gegaan met het in vorm maken van mijn nagels met deze elektrische nagelfrees. Hiervoor heb ik het op bitje met de ronde brede vorm gebruikt (dit is ook degene die je op de foto ziet). Hierbij heb ik verschillende snelheden geprobeerd en voor mij werkte de middelste snelheid het beste. De snelste stand ging te hard en is denk ik meer bedoeld voor het bewerken van acryl- of gelnagels.

Dingen om rekening mee te houden is dat de set geen nagelknipper bevat en dan de oplaadkabel zonder stroom adapter wordt geleverd. Al met al vind ik het resultaat heel mooi en was ik veel sneller klaar dan normaal. Het is een hele complete set met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook top dat er een opbergzakje bij de set zit, hier kan alles mooi in opgeborgen worden. Ik kan deze set dan ook zeker aanraden en ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst!


Beeperfect Elektrische Nagelvijl kopen?

De Beeperfect Elektrische Nagelvijl Pro is verkrijgbaar
bij de Bol.com vanaf € 49,95

💡 Lees tip!: Bekijk mijn top 5 beste gel nagellak


Hoe vaak vijl jij je nagels?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs