Benefit Hoola Bronzer

Benefit Hoola Bronzer Review

De Benefit Hoola Bronzer heeft een behoorlijke naam opgebouwd in de wereld van bronzers! Het is Benefit’s bestverkochte bronzer en niet voor niets. Deze Hoola Bronzer van Benefit zou zorgen voor een natuurlijke summer glow. Niet alleen het resultaat van deze bronzer is prachtig, maar de verpakking is ook al een cadeautje van zich zelf. Ik zelf word er in ieder geval mega vrolijk van ­čÖé

Het product stond al enige tijd op mijn verlanglijstje, maar de prijs weer hield mij tot nu toe. Op een gegeven moment werd de verleiding te groot en besloot ik toch dit zomerse poederdoosje aan te schaffen. Tijd om deze bronzer te testen en het resultaat te laten zien. Je leest hier vandaag mijn Benefit Hoola Bronzer review, lees je mee?

Hoola Bronzer Review

Benefit Hoola Bronzer

De Benefit Hoola Bronzer is een bronzer verpakt in een schattig kartonnen doosje inclusief spiegel en aanbreng kwast. Het is Benefit’s best verkochte bronzer door dat het voor veel gebruikers de perfecte kleur schijnt te zijn. De poeder heeft een medium dekking en matte finish. Met de hoola bronzer accentuur je de jukbeenderen en zorg je voor meer kleur in het gezicht. Deze bronzer zorgt voor een mooi natuurlijke zomerse glow.

Het unieke aan de Hoola Bronzer van Benefit is dat het de huid op een zo natuurlijk mogelijk manier bruin doet lijken. Geen oranje gloed of glitters, just naturally tanned! De poeder is geschikt voor ieder huidtype (zelfs de gevoelige huid). Daarnaast is het ook goed om te weten dat het bij samenstellen van het product voor zo veel mogelijk duurzame ingredi├źnten is gekozen. Zo is de bronzer vrij van microplastic, palmolie, paraffine, sulfaten, alcohol, olie, gluten, aceton, lactose, ammoniak, ftalaat en noten.

Beste bronzer

De originele Benefit Hoola Bronzer heeft een inhoud van 8 gram. Naast de orginele verpakking heeft Benefit ook nog een travel size uitgebracht. Deze heeft een inhoud van 2,5 gram en maakt het mogelijk om voor een minder hoge aanschafprijs de bronzer uit te proberen. Ik heb het er op gegokt en ben direct voor de groot verpakking gegaan. En gelukkig maar, want ik ben hastikke tevreden over het product! Maar meer hierover verder in het artikel…

Benefit Hoola Bronzer Swatch

Ondanks dat de Hoola Bronzer voor de meeste vrouwen een gangbare kleur is, kan het toch nog voorkomen dat de kleur te donker of licht is. Daarom heeft Benefit later na het grote succes van de originele Hoola variant ook nog drie andere tinten uitgebracht, namelijk: Hoola Lite, Hoola Caramel en Hoola Toasted. Zo is er voor iedere huidskleur een gepaste bronzer!

Benefit Hoola Bronzer Ervaring

Benefit Hoola Bronzer Review & Ervaring

Ik vind de Hoola Bronzer van Benefit een mooie bronzer product. Ik kan al positieve verhalen beamen en vind de kleur prachtig staan op mijn huid. Het laat mijn huid er op een natuurlijke manier zongebruind uit zien. Fijn dat de bronzer geen oranje gloed achterlaat en geen glitters bevat, iets wat bij veel bronzers al wel snel het geval is. De verpakking vind ik er ook nog eens super leuk uitzien. Lekker speels en zomers!

Goed dat er een spiegeltje in de binnenkant van het kartonnen doosje zit en de bronzer wordt geleverd inclusief make-up kwast. De bijgeleverde kwast vind ik handig voor onderweg. Maar voor wanneer ik thuis ben, neig ik toch eerder naar mijn eigen bronzer kwast. Deze verdeelt de poeder net wat mooie er geleidelijker aan.

Het is een bronzer product met een hoge aanschafprijs, dit is dan ook direct het enige minpunt wat ik mij het product kan vinden. Wel fijn is dat Benefit travel size varianten heeft uitgebracht. Zo kun je de Hoola bronzer toch voor een niet al te hoge aanschafprijs eerst uitproberen. Ik ben gelijk voor de grote variant gegaan en hier heb ik gelukkig goed aan gedaan. De Benefit Hoola Bronzer is inmiddels terug te vinden in mijn dagelijkse make-up stash en ik gebruik deze nog iedere dag met veel plezier. Of ik het product kan aanraden? Zeker weten!


Benefit Hoola Bronzer kopen?

De Benefit Hoola Bronzer is het voordeligst verkrijgbaar bij de
Douglas vanaf ÔéČ 35,00 | 8 gr
Of bij de ICI PARIS XL

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere reviews


Wat is jouw favoriete Benefit product?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.