Top 5 beste gezichtsreinigingsborstel

beste gezichtsreinigingsborstel

Opzoek naar een goede gezichtsreinigingsborstel? Dit zijn wat mij betreft de beste gezichtsreinigingsborstels die op dit moment te koop zijn. Ik heb hierbij rekening gehouden met de werking, prijs, kwaliteit en oplaadtijd.

Een gezichtsreinigingsborstel is onmisbaar voor een goede reiniging van het gezicht. Het reinigt de poriën, masseert de huid en stimuleert de bloedcirculatie. Bij langer gebruik kan dit resulteren in een schone, gezonde en stralende huid.

De beste gezichtsreinigingsborstel op een rijtje


1. FOREO LUNA 3

FOREO LUNA 3Op nummer 1 in deze top 5 beste gezichtsreinigingsborstels: de FOREO LUNA 3. FOREO is het merk als het om gezichtsreiniginningsapparaten gaat. De LUNA 3 zorgt voor een diepe reiniging van de gezichtshuid. Het elimneert vuil, huidvet en dode huidcellen in maar liefst in 1 minuut. De LUNA 3 heeft een grote opzetborstel met siliconen richels en is direct klaar voor gebruik. De borstel geeft maar liefst 8000 T-Sonic-pulsaties per minuut bij 16 intensiteiten.

Deze gezichtsreinigingsborstel heeft een zeer lange batterijduur. Bij een volledige opgeladen batterij, kun je deze maar liefst 650 keer gebruiken! Voor de rest is de LUNA 3 oplaadbaar en 100% waterdicht. Het biedt vele voordelen: diepe reiniging, behoud de elasticiteit van de huid, verbeterd opname van huidverzorgingsproducten en vermindert fijne lijntjes/rimpels.

Batterij na opladen: 650x 1 minuut
Verkrijgbaarheid losse opzetstukken: Nee
Geschikt voor huidtype: Alle
Prijs: ± € 119,95

Bekijk product


2. Remington Reveal FC1000

Remington Reveal FC1000Dan een upcoming model, namelijk de: Remington Reveal FC1000. Dit model biedt enorm veel opties voor zijn prijscategorie en is ook nog eens van zeer goede kwaliteit. Deze nummer 2 beste gezichtsreinigingsborstel van Remington reinigt de huid diep met zowel een roteer als tril -functie. Deze gezichtsborstel heeft een timer en pulseert bij elke 20 seconden, zodat je weet dat je dan een ander gedeelte van het gezicht kunt reinigen.

Bij een volledig opgeladen batterij is de borstel maar liefst 30 keer te gebruiken. De borstel heeft 3 reinigingssnelheden waar je uit kunt kiezen en de ledlampjes rond de borstelkop belichten de huid tijdens het reinigen. De Reveal FC1000 word geleverd inclusief 3 opzetborstels. Deze zijn geschikt voor de normale en gevoelige huid. En één opzetstuk is bedoeld voor massage van de huid.

Batterij na opladen: 30x 1 minuut
Verkrijgbaarheid losse opzetstukken: Ja
Geschikt voor huidtype: Normaal, Droog, Gevoelig
Prijs: ± € 61,95

Bekijk product


3. Carmen FC1800

Carmen FC1800De Carmen FC1800 is een gezichtsreinigingsborstel met een zeer goed prijs-kwaliteit verhouding. De borstel is zowel oplaadbaar als draadloos en zorgt voor een goede reiniging van de huid. De FC1800 wordt geleverd samen met 2 standaard opzetborstels. Een borstel is voor het reinigen van de huid en de ander is een opzetborstel voor het masseren van de huid. Met 20.000 sonische bewegingen per minuut verwijder je onzuiverheden beter en makkelijker dan met de hand, en dit zonder de huid te beschadigen.

Ook bevat deze gezichtsreiniger een timing programma. Dit houd in dat de borstel bij gebruik een korte trilling geeft, wanneer het tijd is om verder te gaan naar een ander gedeelte van je gezicht. Zo weet je dat ieder gedeelte even lang en even goed wordt gereinigd. Naast de standaard opzetborstels zijn er nog andere opzetstukken los verkrijgbaar.

Batterij na opladen: 90x 1 minuut
Verkrijgbaarheid losse opzetstukken: Ja
Geschikt voor huidtype: Normaal
Prijs: ± € 36,95

Bekijk product


4. Philips VisaPure Essential Mini

Philips VisaPure Essential MiniDan op nummer 3 in deze beste gezichtsreinigingsborstel top 5, dé Philips VisaPUre Essential Mini. Dit is een basis prima model, maar zonder al te veel poes pas. Het is een mooi budget model met een hoge kwaliteit zoals wij van het merk Philips gewend zijn. Het bied 6x een betere reiniging van de gezichtshuid dan dat je deze met je handen wast.

De Philips VisaPure Essential Mini is 100% waterdicht en oplaadbaar. Vooral de batterijduur van dit model blinkt uit. Als het apparaat helemaal is opgeladen, heeft het namelijk een snoerloos vermogen om maar liefst 45 keer te kunnen gebruiken! Ik gebruik deze gezichtsreinigingsborstel zelf ook regelmatig en hier lees je mijn review over dit product.

Batterij na opladen: 45x 1 minuut
Verkrijgbaarheid losse opzetstukken: Ja
Geschikt voor huidtype: Normaal, Droog, Gevoelig
Prijs: ± € 34,95

Bekijk product


5. Silk’n Bright Gezichtsborstel

Silk'n Bright GezichtsborstelDe Silk’n Bright is een ideaal model als je wilt kijken of een siliconen gezichtsreinigingsborstel iets voor jou is. Een mooi en goed alternatief voor de FOREO borstels. Deze borstel komt in de buurt, maar is dan alleen een heel stuk goedkoper. Het zorgt voor een diepe reiniging en massage van de gezichtshuid. Het is een 5x effectievere manier van het gezicht reinigen dan een handmatige reiniging. 

De borstel heeft 7 verschillende snelheidssttanden en heeft tot maar liefst 8.000 vibraties per minuut. De reiniging duurt 2 minuten per beurt en geeft elke 30 seconden aan, zodat je weet dat je de borstel kunt verplaatsen naar een ander gezichtsdeel. Voor een schone en stralende huid.

Batterij na opladen: 60x 2 minuut
Verkrijgbaarheid losse opzetstukken: Nee
Geschikt voor huidtype: Alle
Prijs: ± € 41,95

Bekijk product


Hopelijk heeft mijn top 5 beste gezichtsreinigingsborstels je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze!

Door via een van bovenstaande linkjes een beste gezichtsreinigingsborstel te bestellen sponsor je mijn blog. Je helpt mij hier enorm mee en hopelijk kan ik hierdoor in de toekomst nog meer beauty gerelateerde content creëren. Want dat is wat ik het liefste doe 🙂 Bedankt voor je steun.

 

Benieuwd naar meer beauty toppers? Bekijk mijn beste beauty koop lijsten hier!

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: