Top 5 beste pimple patches

Beste pimple patches

Opzoek naar goed werkende pimple patches? Dit zijn wat mij betreft de beste pimple patches die er op dit moment te koop zijn. Ik heb hierbij rekening gehouden met het resultaat, de werking, het aantal stuks, reviews en prijs.

Pimple patches zijn acné pleisters voor het behandelen en verwijderen van puistjes en andere onzuiverheden. Te gebruiken voor wanneer er onverwachts een puistje te voor schijn komt of om deze tijdig te behandelen voor deze door komt. Vergeet uitknijpen of tandpasta, houd je huid egaal,  doe het niet en ga liever voor een van onderstaande pimple patches!

De beste pimple patches op een rijtje


1. COSRX Acne Pimple Master Patches

Beste acné pleistersMijn absolute nummer 1 in deze top 5 beste pimple patches: de Acne Pimple Master Patches van hét Koreaanse skincare merk COSRX. De patches zijn transparant, blijven goed plakken en komen in verschillende formaten. De pleisters verwijderen puistjes op een effectieve en eenvoudige manier. Voor een zuivere huid zonder littekens of irritatie.

Naar mijn mening zijn dit de beste pimple patches om snel van je puistjes af te komen. Ik heb er ook een review over geschreven, deze lees je hier. De patches zijn gemaakt van hydrocolloïd (wondgenezend materiaal) en zijn geschikt voor ieder huidtype.

Inhoud: 24 stuks
Huidtypes: Alle huidtypes

Prijs: ± € 4,95

Bekijk product


2. Apricot Simple Against Pimple

Apricot Simple Against Pimple PatchesMet de Simple Againt Pimple Patches van Apricot is het uitdrogen en helen van puistjes zo gebeurd. Deze pimple patches zijn gemaakt van zeer effectief hydrocolloïde. Deze doorzichtige acné pleisters zorgen met minimale ingrediënten voor een maximaal effect. De patches beschermen de wondjes tegen bacteriën, hebben een antibacterieel effect en kalmeren uw huid.

Daarnaast zijn de Apricot Simple Against Pimple Patches vegan en diervriendelijk! Door dat de patches basic in ingrediënten zijn, zijn deze ook direct  geschikt voor ieder huidtype.

Inhoud: 72 stuks
Huidtypes: Alle huidtypes

Prijs: ± € 12,95

Bekijk product


3. Hero Cosmetics Mighty Patch

Hero Cosmetics Mighty PatchesDan op nummer 3 in deze top 5 beste pimple patches, de Mighty Patches van Hero Cosmetics. Deze pimple patches komen uit een duurder segment en zijn vooral geliefd in Amerika. Deze hydrocolloïde pleisters verwijderen puistjes en andere onzuiverheden met gemak. En dit zonder het puistje uit te drogen en/of zonder de huid te irriteren.

De Hero Cosmetics Mighty Patches komen in een verpakking met 36 stuks met ieder dezelfde grootte van 12 mm. Geschikt voor alle huidtypes maar vooral de onzuivere huid uiteraard! Ook zijn de patches medicijn en parfum -vrij. Dit zijn wat mij betreft de beste pimple patches uit Amerika.

Inhoud: 36 stuks
Huidtypes: Alle huidtypes

Prijs: ± € 29,95

Bekijk product


4. By Wishtrend Clear Skin Shield Patch

By Wishtrend Clear Skin Shield PatchesDe By Wishtrend Clear Skin Shield Patches zijn minder bekende acné pleisters. Jammer, want ook deze mogen niet ontbreken. Het zijn goed werkende pimple patches voor een gemiddelde prijs. Het zorgt ervoor dat talg of pus uit het puistje wordt geabsorbeerd. Het verwijderd, verhelpt en/of vermindert puistjes op een effectieve en snelle manier. De patches komen in 3 sheets met 3 verschillende formaten, namelijk: 10 mm, 12 mm en 14×23 mm.

Fijne pimple patches om onverwachte puistjes mee te behandelen. Als je het mij vraagt zijn dit de beste pimple patches met een groter formaat voor de echte grote gloeiende knoeperds!

Inhoud: 39 stuks
Huidtypes: Alle huidtypes

Prijs: ± € 10,95

Bekijk product


5. Novabeau Acne Patches

Novabeau Acne Pimple PatchesDan als laatst de acne patches van het merk Novabeau. Verwijder jouw puistjes en onzuiverheden als sneeuw voor de zon met deze handige pimple patches. Gemaakt van hydrocolloïd en transparant van kleur. Dit maakt het product ook direct geschikt om overdag te gebruiken. Door het kleine formaat en de transparantie zal de pleister amper opvallen. De pleisters absorberen etter en zorgen ervoor dat er geen bacteriën bij kunnen komen.

Ik vind dit persoonlijk de beste pimple patches met een lage prijs gezien het aantal stuks. Daarnaast ziet de verpakking er ook nog eens heel leuk uit. In de verpakking zitten 96 pimple patches met een formaat van 8 mm en 48 van 12 mm.

Inhoud: 144 stuks
Huidtypes: Alle huidtypes

Prijs: ± € 12,95

Bekijk product


Hopelijk heeft mijn top 5 beste pimple patches je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze! Het is een top product bij puistjespaniek. Je kent het vast wel onverwachts een puistje, precies wanneer het niet uit komt. Voor die ene date, fotoshoot, sollicitatie of andere afspraak. Ga vooral niet zelf er aan pulken, maar gebruik gewoon een pimple patch! Deze acné pleisters zijn effectief en hiermee voorkom je onnodige littekens of irritatie van de huid. Ik hoop dat je met dit artikel er makkelijk bent achter gekomen wat voor jou de beste pimple patches zijn.

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je mijn blog. Je helpt mij hier enorm mee en hopelijk kan ik hierdoor in de toekomst nog meer beauty gerelateerde content creëren. Want dat is wat ik het liefste doe 🙂 Bedankt voor je steun.

 

Benieuwd naar meer beauty toppers? Bekijk mijn beste beauty koop lijsten hier!

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.