Top 5 beste shampoo tegen haaruitval

Beste shampoo tegen haaruitval

Opzoek naar een goede shampoo tegen haaruitval? Dit zijn wat mij betreft de beste shampoo tegen haaruitval producten die er op dit moment te koop zijn. Ik heb hierbij rekening gehouden met de ingrediënten, werking, snelheid van het resultaat, de inhoud, kwaliteit, reviews en prijs.

Ze zeggen altijd: als je haar maar goed zit! En zo is dat. Maar wat nou als je steeds minder haren op je hoofd houdt en je kaal begint te worden? Haaruitval is een natuurlijk proces en naar mate we ouder worden, hoort dit er eenmaal bij. Helaas zijn er ook situaties waarin haaruitval andere redenen kent. Denk aan stress, ziekte of het gebruik van verkeerde haarproducten.

Hoe dan ook, dit blijft natuurlijk ontzettend vervelend. Zowel voor vrouwen als mannen kan dit voor veel onzekerheid zorgen. Niet zo gek ook, want het haar is een van je uiterlijke kenmerken die jou je eigen ik maken. Gelukkig bestaan er inmiddels heel wat producten tegen haaruitval op de markt. Op deze pagina heb ik mijn persoonlijk favoriete merken effectief tegen haaruitval voor je verzameld.

Wil je haaruitval voorkomen of verminderen? Heb je last van kale plekken en/of haar dat dunner wordt? Dan is mijn onderstaande top 5 beste shampoo tegen haaruitval speciaal voor jou!

De beste shampoo tegen haaruitval in één overzicht


1. Neofollics Shampoo

Neofollics ShampooMijn absolute nummer 1 in deze top 5 beste shampoo tegen haaruitval: de Hair Growth Stimulating Shampoo van Neofollics. Deze shampoo bevat 12 haargroeistimulerende ingrediënten waaronder ook cafeïne, niacinamide en EGCG. De shampoo is zowel geschikt voor vrouwen als mannen en is vrij van SLS en sufaten. Het betreft een vegan formule en is bedoeld als effectieve behandeling tegen haaruitval.

Het resultaat is onder de meeste gebruikers al na 90 dagen zichtbaar. Naast de shampoo verkoopt het merk ook een bijpassende conditioner, lotion en/of vitamines. De shampoo en conditioner zijn hier ook als set verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief. Eerder schreef ik ook een review over de Neofollics lijn, deze lees je hier.

Inhoud: 250 ml
Prijs: ± € 29,95

Bekijk product


2. Hairlust Grow Perfect™

Hairlust Grow Perfect™De Grow Perfect™ Shampoo mag ook absoluut niet ontbreken in deze top 5. Deze shampoo helpt tegen haaruitval of het haar dikker en sterker te maken. De shampoo is gericht op het stimuleren van de haargroei en het verbeteren van de haardichtheid. Ideaal voor wanneer je last hebt van veel haarverlies of dunner wordend haar. De shampoo bestaat uit veganistische formule en bevat ingrediënten als AnaGain™ en rozemarijnolie.

De Hairlust shampoo tegen haaruitval is daarnaast vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Naast de shampoo bestaat de Grow Perfect™ lijn van Hairlust ook uit een conditioner, thickening spray en serum. Voor een extra voordelige koop zijn er bundels te koop!

Inhoud: 250 ml
Prijs: ± € 25,95

Bekijk product


3. Plantur 39 Shampoo

Plantur 39 Coffein ShampooDan op nummer 3 in deze top 5 beste shampoo tegen haaruitval, de zeer populaire en bekende Plantur 39 shampoo. De shampoo helpt bij de ondersteuning van de natuurlijke haargroei. De shampoo dient elke dag gebruikt te worden en hierbij 2 minuten in te trekken. Dankzij de toevoeging van ingrediënten als cafeïne en fytoflavonen, worden de haarwortels geactiveerd. Dit resulteert uiteindelijk in minder haaruitval en sterker haar.

Het is één van de beste shampoo tegen haaruitval voor vrouwen in de menopauze. De shampoo activeert de haarwortels, voorkomt en vermindert haaruitval in de menopauze. Naast de shampoo is er ook een bijpassende conditioner en tonic verkrijgbaar. Ook hier is een voordeelpakket van verkrijgbaar. Tel uit je winst 😉

Inhoud: 250 ml
Prijs: ± € 10,95

Bekijk product


4. Cicamed

CicamedEen minder bekende shampoo tegen haaruitval is de Cicamed shampoo. Deze shampoo bevat een gepatenteerd vitaminerijk peptide-extract met klinisch bewezen effecten tegen haaruitval. Dit extract zorgt er als het ware voor dat de haarzakjes voorzien worden van meer zuurstof en voedingstoffen. De shampoo helpt bij het voorkomen en tegen gaan van haaruitval.

Ook fijn aan deze shampoo is dat deze vrij van van SLS (SDS), SLES, minerale oliën, siliconen en parabenen is. De shampoo bevat ook ingrediënten als aloë vera en rode thee die helpen het haar te verzorgen en hydrateren. Naast de shampoo is er ook bijpassende conditioner verkrijgbaar. Wil je beide kopen? Ga dan voor de extra voordelige Cicamed Hair Loss Bundel.

Inhoud: 300 ml
Prijs: ± € 28,90

Bekijk product


5.  Australian Bodycare Hair Loss Wash

Australian Bodycare Hair Loss WashDan last but not least, de Hair Loss Wash Shampoo van het merk Australian Bodycare. Dit merk is bekend van zijn producten met toegevoegde tea tree oil. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor fijn en dun haar en kan prima gebruikt worden tegen haaruitval. De shampoo helpt het haar sterker, dikker en gezonder te maken.

De Australian Bodycare Hair Loss Wash kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden en zit in een handig pomp flacon! Voor het beste resultaat wordt aangeraden deze shampoo in combinatie met de conditioner en serum uit dezelfde lijn te gebruiken. Ook dit merk heeft een Hair Loss Set waarbij de producten voordeliger zijn, dan deze los van elkaar te kopen.

Inhoud: 500 ml
Prijs: ± € 18,95

Bekijk product


Hopelijk heeft mijn top 5 aan beste shampoo tegen haaruitval je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze! Een goede shampoo tegen haaruitval is onmisbaar als je jouw haarverlies wil verminderen, de haargroei wilt stimuleren of juist dikker haar wilt krijgen.

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je mijn blog. Je helpt mij hier enorm mee en hopelijk kan ik hierdoor in de toekomst nog meer beauty gerelateerde content creëren. Want dat is wat ik het liefste doe 🙂 Bedankt voor je steun.

Benieuwd naar meer beauty toppers? Bekijk mijn beste beauty koop lijsten hier!

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.