Top 5 beste wasstrips

Beste wasstrips

Opzoek naar goede wasstrips? Dit zijn wat mij betreft de beste wasstrips die er op dit moment te koop zijn. Ik heb hierbij rekening gehouden met de geursoorten, inhoud, reviews en prijs.

Wasstrips ook wel bekend als wasmiddeldoekjes, zijn dé nieuwe manier van wassen. Het is wasmiddel in de vorm van oplosbare doekjes. Het enige wat je hoeft te doen is het doekje bij de vieze was in de wasmachine te leggen en that’s it.

De wasmiddel doekjes lossen van zelf op en zijn een stuk makkelijker, milieu vriendelijker en zijn vaak ook nog eens budgetvriendelijker. Kortom: een kind kan de was doen! 😉

De beste wasstrips op een rijtje


1. Cosmeau Wasstrips

Cosmeau wasstripsOnze absolute nummer 1 in deze top 5 beste wasstrips: de wasstrips van het merk Cosmeau. De wasmiddel doekjes van het merk Cosmeau zijn milieuvriendelijk, plasticvrij, vegan, en biologisch afbreekbaar.

De wasstrips zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en in een standaard verpakking zitten 10 x 2 vellen. De strips zorg voor een schone en frisse was en zijn zowel in koud als warm -water oplosbaar.

Een standaard verpakking is goed voor maar liefst 20 wasbeurten. Ook heb je bij dit product geen losse wasverzachter meer nodig. Het is namelijk een wasmiddel en wasverzachter in één! Ook verkrijgbaar voor de witte was en zwarte was.

Inhoud: 20, 60 of 120
Verkrijgbare geuren: lentefris, lavendel, sea breeze en geurloos
Prijs vanaf: ± € 11,99

Bekijk aanbod


2. Briters

Briters wasstripsPlastic vrij wassen? Dat kan met de wasstrips van Briters! Met de Briters wasmiddel strips was je op 100% milieuvriendelijke manier. Deze heerlijk ruikend wasmiddel doekjes bevatten een ultra geconcentreerd wasmiddel en geven altijd de juiste dosering. Kortom: een heel stuk beter voor het milieu en onze toekomst.

De verpakking van de Briters wasstrips bevatten standaard 100 strips, goed voor 100 wasbeurten. Nooit meer geknoei met wasmiddel en het bespaart ook nog eens hoop ruimte. Voor het bewaren van de strips heeft Briters ook een speciaal bewaarblik, deze bestel je hier.

Inhoud: 100
Verkrijgbare geuren: fresh linen
Prijs vanaf: ± € 24,95

Bekijk product


3. Brauzz Wasstrips

Brauzz WasstripsDan op nummer 3 in deze top 5 beste wasstrips is het merk Brauzz. Met de Brauzz wasstrips maak je een duurzame keus en geniet van je schoon en fris wasgoed. De strips bevatten de speciale nano geur technologie, wat ervoor zorgt dat de geur extra lang blijft hangen.

Ga je voor de verfrissende geur van sea breeze of juist de bloemigheid van lavendel? Een ding is zeker met dit universele wasmiddel krijg jij je witte, zwarte of gekleurde -was in mum van tijd schoon!

Inhoud: 32 of 64
Verkrijgbare geuren: sea breeze, lavendel of geurloos
Prijs vanaf: ± € 17,95

Bekijk aanbod


4. Robijn Wasmiddeldoekjes

Robijn wasmiddeldoekjesDe Robijn wasmiddeldoekjes houden kleuren en kleding langer mooi. De doekjes bevatten de heerlijke, vertrouwde Robijn geuren en zorgen voor een schone was.

De doekjes lossen direct op en bevatten kleurbeschermers. Verkrijgbaar voor de gekleurde was, witte was en donkere was. Doordat de Robijn wasmiddel doekjes een stuk kleiner van formaat zijn dan andere wasmiddel verpakkingen is het een stuk milieu vriendelijker dan bijvoorbeeld de plastic verpakkingen.

De Robijn wasmiddel doekjes zijn geschikt voor alle textielsoorten, behalve wol en zijde. De vertrouwde reiniging en geur van Robijn wasmiddel alleen dan in de vorm van een oplosbaar doekje!

Inhoud: 16, 64 of 160
Verkrijgbare in: color, black en white
Prijs vanaf: ± € 8,95

Bekijk aanbod


5. Boen Wasstrips

Boen wasstripsDan last but not least. Het wasstrips merk Boen. Dit wasmiddel in de vorm van wasstrips is geschikt voor de witte, zwarte, bonte en fijne was. Daarnaast bevatten de doekjes een heerlijke geur van rozen en maneschijn, welke het beste kan omschreven worden als fris bloemig.

Een verpakking bevat 32 wasstrips en is dus goed voor maar liefst 32 wasbeurten! Want per keer heb je maar één wasstrip nodig. Nog een leuke bijkomstigheid is dat je met de Boen wasstrips een vegan en dierproefvrij product in huis haalt. Maar ook dat het product plasticvrij is!

Inhoud: 32
Verkrijgbare in: rozengeur & maneschijn
Prijs vanaf: ± € 15,95

Bekijk product


Hopelijk heeft mijn top 5 beste wasstrips je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze! Het is een hele makkelijke nieuwe manier van de was doen. Daarnaast geven de wasmiddel doekjes ook nog eens heerlijke geur aan de was.

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je mijn blog. Je helpt mij hier enorm mee en hopelijk kan ik hierdoor in de toekomst nog meer beauty gerelateerde content creëren. Want dat is wat ik het liefste doe 🙂 Bedankt voor je steun.

 

Benieuwd naar meer beauty toppers? Bekijk mijn beste beauty koop lijsten hier!

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.