4.1 C
Amsterdam

Biodermal Matterende Zonnefluïde Gezicht SPF 30

Biodermal Matterende Zonnefluïde Gezicht Review

De Biodermal matterende zonnefluïde is een zonnebrandcrème met SPF30 en speciaal voor het gezicht. Deze zonnefluïde is geschikt voor dagelijks gebruik en beschermt je gezichtshuid tegen de zon. Want zon, zee en strand, wie houd er niet van? Ik wel in ieder geval! Belangrijk is om je hierbij regelmatig goed in te smeren met zonnebrandcrème. Hiermee voorkom je huidschade, veroudering en verbranding.

Omdat ik mij heb voorgenomen om mijn gezicht standaard met een zonebeschermingsproduct in te smeren en niet iedere dagcrème dit standaard bevat. Kocht ik de matterende zonnefluïde van het merk Biodermal. Daarom lees je hier vandaag mijn Biodermal Matterende Zonnefluïde Gezicht SPF 30 review, lees je mee?

Biodermal Matterende Zonnefluïde voor het gezicht

Biodermal Matterende Zonnefluïde Gezicht SPF 30

De Biodermal matterende zonnefluïde gezicht SPF 30 is een zonnebrandcrème speciaal voor de gevoelige huid en het gezicht. Het bevat een parfumvrije formule en de toegevoegde UVB-/UVA-filters zorgen voor een goede bescherming tegen de zon. Naast de beschermde werking heeft het ook een verzorgende werking. Dit komt dankzij het toegevoegde Triple Moist Complex. Een ingrediënt dat zorgt voor directe, diepe, intensieve en langdurige hydratie van de huid. Deze zonnefluïde is uitermate geschikt voor de gevoelige huid en maakt de huid niet plakkerig of vettig na gebruik. Ook is de samenstelling water resistent. Je kunt deze zonnebrandcrème dus ook prima voor een dagje naar het strand gebruiken en er gerust mee in het water.

Het fijne aan de Biodermal Matterende Zonnefluïde Gezicht SPF 30 is dat deze een lichte textuur heeft en een matterende werking. Ideaal voor als je huid sneller vettig aan gaat voelen tijdens de warmere dagen. Iets wat ik zelf wel altijd ervaar tijdens broeierige dagen. Het voorkomt glimmen en puistjes en bied een intensieve hydratatie. Voor de rest heeft de tube een inhoud van 40 ml en is na openen 12 maanden houdbaar. Het heeft een handig pomp dopje voor een makkelijke dosering. Deze Biodermal matterende zonnefluïde is geschikt voor de normale tot gemengde huid en is dermatologisch getest. De zonnebrandcrème heeft een vloeibare crèmeachtige textuur en kan prima als make-up basis aangebracht worden.

Biodermal zonnebrand review

Mijn ervaring

Ik heb een nieuwe favoriet! Ik vind dit echt een hele fijne zonnebrand crème voor het gezicht. In eerste instantie was ik wat sceptisch want zou een zonbeschermingsproduct voor het gezicht echt zo verschillen als een voor het gehele lichaam? JA! in mijn opzicht zeker. Ik vind de Biodermal matterende zonnefluïde mijn huid goed beschermen tegen de zon, zonder deze vettig aan te laten voelen. Mijn huid voelt de gehele dag door mat aan en mijn make-up lijkt hierdoor ook beter te blijven zitten.

Ik heb geen last van puistjes, één glimmende huid of dat mijn huid te droog aan voelt. Ofwel alles wat het product belooft lijkt zo te zijn. Daarnaast vind ik het een hele fijne verpakking. Hygiënisch en fijn dat er een pomp dopje op zit. Ideaal om standaard mee te nemen in mijn handtas. Ik zou dit product dus zeker opnieuw aanschaffen en aanraden 🙂

De Biodermal Matterende Zonnefluïde Gezicht SPF 30 kost standaard € 21,99 en is hier verkrijgbaar bij de Bol.com

Wat is jouw favoriete Biodermal product?


Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs