BLOOMR Coconut Charcoal Powder

Vandaag test ik de BLOOMR Coconut Charcoal Powder voor jullie uit. Dit is een 100% natuurlijke tandpasta die zorgt voor wittere tanden. Ik ontving deze Teeth Whitener in de Beaute et Vogue Box en het leek mij leuk om hier wat meer over te schrijven. Ik heb ook de speciale BLOOMR Premium Bamboe Tandenborstel voor het gebruik van de tandpasta.

De BLOOMR Coconut Charcoal Powder Teeth Whitener is een 100% natuurlijk product en is dus een goed alternatief voor chemische reguliere tandpasta’s die fluor bevatten. De tandpasta van BLOOMR bevat de meest pure vorm van Activated Charcoal wat gemaakt is van biologisch geteelde kokosnoten. De Activated Charcoal van BLOOMR bestaat uit veel kleinere poederdeeltjes in vergelijk tot andere Charcoal tandpasta’s. Op de website van BLOOMR word aangegeven dat zij op het moment de enige zijn met 100% pure Coconut Charcoal van biologisch geteelde kokosnoten. Ander verkrijgbare Charcoal tandpasta’s hebben vaak een mix van palmnoten toegevoegd waardoor de tandpasta goedkoper aangeboden kan worden. Ook de BLOOMR Premium Bamboe tandenborstel is van natuurlijk materiaal gemaakt. De tandenborstel is namelijk gemaakt uit biologisch bamboehout. Zelfs de haartjes van de tandenborstel zijn van bamboehout!

Hoe gebruik je de BLOOMR Coconut Charcoal Powder?

Maak eerst de BLOOMR bamboe tandenborstel een beetje nat en doop deze vervolgens in het BLOOMR potje met de Coconut Charcoal Powder. Poets vervolgens 2 a 3 minuten in cirkeltjes je tanden. Schrik niet, want je hele mond word zwart. Let ook op met knoeien. Ik merkte dat ik vrij snel de poeder op mijn shirt knoeide.. oeps! Waarschijnlijk gaat dit er vrij makkelijk weer uit in de was. Daarna spuug je de overtollige BLOOMR Charcoal poeder uit. Om het maximale whitening effect te krijgen, laat je het nog even intrekken op de tanden. Spoel hierna heel grondig je mond/tanden. Ready to go šŸ™‚

Conclusie

Het resultaat na 1x poetsen met de BLOOMR Coconut Charcoal Powder:

Ik moest zelf heel erg wennen aan de structuur van de tandpasta omdat deze poedervormig is. De BLOOMR Coconut Charcoal Powder is vrijwel smaakloos. Dit vind ik wel prettig want een kokossmaak lijkt mij niet erg lekker in een tandpasta. De verpakking waar het poeder in zit vind ik een beetje onhandig omdat je hier al snel mee kan knoeien. Echter doet het product zeker wel wat het belooft, namelijk je tanden schoon en witter maken. Mijn tanden waren na 1x gebruik al ietsjes witter geworden en voelde net zo schoon als dat bij een normale tandpasta. Ik zelf ga deze poeder niet dagelijks gebruiken omdat ik tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel toch fijner vind. Ook vind ik het niet nodig om elke dag mijn tanden witter te maken. Ik zal deze BLOOMR Coconut Charcoal Powder waarschijnlijk ongeveer 1x per week tussen mijn huidige tandenpoetsroutine gebruiken. Maar een aanrader is het zeker wel, want je kan met dit product heel goed je tanden witter maken zonder chemische producten te gebruiken šŸ™‚

De Bloomr Coconut Charcoal koop je via de website www.bloomrstore.nl en kost ā‚¬39,95. De BLOOMR Premium Bamboe tandenborstel is ook via de website te bestellen en kost ā‚¬ 8,00. Het is even een flinke investering maar het doet wel wat het belooft.

Kende jullie het merk BLOOMR al? En zo ja, wat is jullie ervaring?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.