4.1 C
Amsterdam

Bondi Sands Eye Spy Eye Cream

Bondi Sands Eye Spy Eye Cream Review

De Bondi Sands Eye Spy Eye Cream is een vitamine C oogcrème die wallen in een mum van tijd doet verminderen. Ik zag deze oogcrème meerdere keren aanbevolen worden op TikTok en het klonk mij als muziek in de oren. Helaas moeten we er allemaal wel eens aan geloven… wallen. Een tekenend beeld voor te weinig slaap en wat direct vrij dof oogt. Ook ik heb er regelmatig last en een goede oogcrème is dan ook een product wat ik altijd achter de hand heb liggen.

Als ik de reviews van mede beauty influencers mag geloven zou deze crème alleen niet voor vermindering van wallen zorgen, maar ook gelijk een verhelderend effect hebben. Tijd om te kijken of dit ook voor mij ook werkt! Je leest het hier in mijn Bondi Sands Eye Spy Eye Cream review.

🛍️ Tip: Shop de Bondi Sands Eye Spy Eye Cream hier extra voordelig!

Bondi Sands Eye Spy Review

Bondi Sands Eye Spy Eye Cream

De Bondi Sands Eye Spy Eye Cream is een oogcrème verrijkt met vitamine C. De crème helpt bij het verminderen en egaliseren van wallen. Of wat Bondi Sands zelf zegt:”Die 3 uur slaap eruit laten zien als 12”. De crème heeft een verfrissende werking en helpt bij bestrijden van wallen en donkere kringen.

De eye cream is verrijkt met vitamine C, groene koffiebonen en wortelolie. Dit allen zijn ingrediënten die bekend staan om hun kalmerende en hydraterende werking. Ideaal voor het snel verhelpen van vermoeide ogen.

Naast de verzorgende ingrediënten bevat de Bondi Sands Eye Spy Eye Cream ook een lichte shimmer. Deze verhelderende deeltjes zorgen ervoor dat de donkere kringen direct verhelderen en weerkaatsen als het ware het licht. Dit zorgt voor een verheldering en verkwikkend effect op de huid.

De Bondi Sands Eye Spy Eye Cream zit verpakt in een tube verpakking met een inhoud van 15 ml. De oogcrème is geschikt voor alle huidtypes evenals de gevoelige huid. Daarnaast is deze vrij van parfum, dermatologisch getest en niet-comedogeen (verstopt de poriën niet). Daarnaast is het product vegan en dierproefvrij. Ook is de tube gemaakt van gerecycled materiaal.

Bondi Sands Review

Bondi Sands Eye Spy Review

De Bondi Sands Eye Spy Eye Cream is eigenlijk het eerste skincare product wat ik van Bondi Sands heb uitgeprobeerd. Althans ik ken Bondi Sands voornamelijk van haar zelfbruiners, hier schreef ik dan ook eerder deze review over. Ik vind de oogcrème een fijn textuur hebben. Het product trekt snel in en smeert makkelijk uit. De crème voelt niet vettig of plakkerig aan. Qua textuur neigt het meer naar een lotion dan een crème. Iets wat ik juist wel vind voor onder de ogen. Ook doet het mij wel een beetje denken aan een vloeibare highlighter, dit door de lichte shimmer die het product heeft.

Ook heb ik het idee dat het mijn wallen en donkere kringen minder maakt. Het is geen wondermiddel, maar qua hydratatie en verzachting echt wel een heel fijn product. Of het een concealer overbodig maakt? Nee, dat niet. Als ik echt flinke wallen heb, dan blijf ik het fijn vinden om naast deze crème, ook nog een concealer aan te brengen voor extra camouflage. Qua hydratatie en verzorging is deze Bondi Sands Eye Spy Eye Cream echt top. Ook de shimmer in dit product doet goed zijn werk, want dit zorgt voor een verhelderend en oplichtend effect.

Al met al een goed product wat doet wat het belooft. Ben je op zoek naar een lichte oogcrème met een verhelderend effect? Dan kan ik deze Bondi Sands Eye Spy Eye Cream zeker aanraden. Heb je echt flinke wallen of donkere kringen? Dan kan je wellicht beter kijken naar een intensief oogserum. Bijvoorbeeld die van The Ordinary.


Bondi Sands Eye Spy kopen?

De Bondi Sands Eye Spy Eye Cream is verkrijgbaar vanaf € 14,99
bij de Douglas.nl, Bol.com en Bangerhead.nl

💡 Leestip: Bekijk mijn andere Bondi Sands reviews


Ben jij al bekend met de skincare producten van Bondi Sands?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs