By Dash Beauty Make Up

By Dash Beauty Review

Deze week ontving ik een ontzettend leuk pakketje van By Dash Beauty! By Dash Beauty is een webshop met allerlei leuke en mooie cosmetica artikelen. Ze zijn o.a. bekend van hun nep wimpers. Maar verkopen ook lipsticks, lipglosses, lipliners, oogschaduw en andere make-up toebehoren.

Onlangs kwam ik in contact met deze prachtig roze vormgegeven webshop en ik kreeg van hen diverse make-up producten opgestuurd. Zo ontving ik o.a. het By Dash Beauty Magical Glam Eyeshadow Palette en nep wimpers. Benieuwd naar de volledige inhoud van dit onwijs leuk roze pakketje? Je leest het hier in mijn By Dash Beauty review.

By Dash Beauty Wimpers

By Dash Beauty

By Dash Beauty is een Nederlandse webshop met allerlei mooie cosmetica producten. Zij verkopen o.a. producten voor de lippen, ogen en het gezicht. Dit allen van hun eigen merk. Maar ook voor verschillende toebehoren kun je bij de webshop terecht. Kenmerkend is dat de webshop volledig in het roze is uitgevoerd. Dit zie je ook terug in mijn pakketje dat ik heb ontvangen en de andere verpakkingen van het merk.

Ik ontving o.a. het By Dash Beauty Magical Glam Eyeshadow Palette, twee soorten nep wimpers en toebehoren om deze aan te brengen. In deze review vertel ik je meer over deze producten en laat ik je het resultaat.

By Dash Beauty Magical Glam Eyeshadow Palette

By Dash Beauty Magical Glam Eyeshadow Palette

Het By Dash Beauty Magical Glam Eyeshadow Palette is een oogschaduw palet met maar liefst 18 verschillende kleuren. Dit product is vrij nieuw in het assortiment van By Dash Beauty, maar nu al een groot succes! De kleuren in dit palette variëren van de wat meer nude kleuren tot de wat uitgesprokere kleuren zoals roze en paars.

Daarnaast bevat het palette 11 matte kleuren en 7 shimmers. Door de veelzijdigheid aan kleuren en afwerkingen, kun je er heel veel verschillende kanten mee op. Zo is het oogschaduw palet geschikt voor zowel het creëren van een dagelijkse look als een feestelijke avond look.

By Dash Beauty Oogschaduw Palette

Ook is er bij het samenstellen van het magical glam eyeshadow palette goed gekeken naar de ingrediënten als wel de pigmentatie. Zo hebben de kleuren een hoge pigmentatie en een extra clean formule. De oogschaduw kleuren zijn vrij van talk en parabenen. Wat het ook direct een geschikt oogschaduw palet maakt voor mensen met een veganistische levenstijl. Daarnaast is het product dierproefvrij en bevat ter verzorging jojoba olie.

Het By Dash Beauty Magical Glam Eyeshadow Palette is te koop voor € 34,95

By Dash Beauty

Wimpers

Ook een veel verkocht product binnen de webshop van By Dash Beauty zijn hun wimpers. Deze verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende soorten, waarvan ik de ”gorgeous” en ”superwoman” heb ontvangen. De wimpers variëren in dichtheid, model en lengte. Zo is er voor ieder wat wils, denk aan naturel tot full glam.

De wimpers van By Dash Beauty zijn van hoge kwaliteit, lichtgewicht, vegan, dierproefvrij en comfortabel. Daarnaast zijn deze wimpers tot wel 20 keer te hergebruiken! Naast de wimpers heb ik ook hun applicator en wimper lijm ontvangen om de wimpers makkelijk mee aan te kunnen brengen.

De By Lash Beauty wimpers zijn te koop vanaf € 14,95. Hun applicator voor € 7,95 en de wimper lijm voor € 9,95.

Latte Make Up

Mijn look + review

Inmiddels heb ik de cosmetica producten van By Dash Beauty uitgebreid kunnen testen en ik ben er erg over te spreken. Vooral het oogschaduw palet vind ik helemaal top. Het palet geeft een mooie variatie aan kleuren en geeft een goede pigmentatie. Op bovenstaande foto heb ik alle producten die ik heb ontvangen gebruikt.

Ik heb hierbij geprobeerd de zeer populaire latte makeup na te maken. De look bestaat uit de oogschaduw kleuren: focused over het gehele ooglid, allure in de crease en als finishing touch moonlight op het bewegend ooglid. De look maak ik af met de every day glam gorgeous nep wimpers van het merk en een lipgloss in de kleur honey nude.

Ook de kwaliteit van de wimpers als wel accessoires om deze mee aan te brengen zijn mij goed bevallen. Kortom: deze webshop kan ik zeker aanraden en mocht je op zoek zijn naar een oogschaduw palet waar je veel kanten mee op kan dan is dit magical glam eyeshadow palette onmisbaar 🙂


By Dash Beauty Make Up kopen?

Je shopt bovenstaande producten
bij de webshop Bydashbeauty.com

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere beauty reviews


Over welke van bovenstaande producten ben jij het meest enthousiast?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

 

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.