By Lash Babe Wimpers

Lash Babe Review

De By Lash Babe wimpers zijn een enorme hype en je ziet ze tegenwoordig overal. Dit komt met name omdat de wimpers een goed en betaalbaar alternatief voor wimper extensions zouden zijn. Het neemt minder tijd in beslag, ze zijn een stuk goedkoper en hebben een lange draagtijd. Heel anders dan normale nep wimpers dus!

Klinkt veel belovend, niet waar? Mijn nieuwsgierigheid werd aangewakkerd en even later kwam ik in contact met het bedrijf. Ik kreeg de Lashbabe fast lashes in verschillende formaten en de toebehoren opgestuurd.

Genoeg gepraat, tijd om het te gaan testen. Je leest hier vandaag mijn eerlijke By Lash Babe review. Daarnaast speciaal voor mijn volgers deel ik een unieke kortingscode en ik vertel je hoe je de wimpers kunt aanbrengen, verwijderen en herbruiken.

🛍️ Tip: Shop de Lash Babe Wimpers hier extra voordelig!
gebruik kortingscode: JANINE15 voor 15% korting

By Lash Babe Wimpers Review

By Lash Babe Wimpers

De By Lash Babe wimpers zijn van hoge kwaliteit nep wimpers die een goed en betaalbaar alternatief voor wimper extensions kunnen zijn. Hou je van lange en volle wimpers? Maar heb je de tijd of het geld er niet voor om deze bij de salon te laten doen? Dan zouden deze wimpers van Lash Babe een goede uitkomst kunnen zijn!

Uniek aan de Lash Babe wimpers is dat deze makkelijk van uit huis aan te brengen zijn. Maar ook nog eens lang blijven zitten en van hoge kwaliteit zijn. Hét perfecte product als je wel de voordelen van een wimper extension look wil, maar niet de lasten.

Het geheim? Je brengt de wimpers in segmenten aan. Zo zijn de wimpers verkrijgbaar in verschillende lengtes, namelijk: 10 mm, 12 mm, 14 mm en zelfs 16 mm! Het beste is hierbij om bij het aanbrengen van buiten naar binnen te werken. En de lengte van lang naar korter te werken voor een zo natuurlijk mogelijk effect.

Lash Babe Fast Lashes Review

Fast Lashes vs. Custom Fast Lashes – het verschil

De Lashbabe wimpers zijn in verschillende soorten en stijlen verkrijgbaar. Elke stijl kent zijn eigen naam en varieert tussen een natuurlijke, heftige en medium look.

Ik zelf ben voor de natuurlijke look gegaan en heb de Lash Babe Custom Fast Lashes in de variant classy bae ontvangen en Lash Babe Fast Lashes in de variant natural babe.

Het verschil tussen de custom fast lashes en fast lashes is dat de custom fast lashes nog op maat geknipt moeten worden. En bij de fast lashes hoeft dit niet. Het voordeel van de Lash Babe Custom Fast Lashes is dan wel weer dat je verschillende segmenten lengtes met elkaar kan combineren!

Lash Babe Kortingscode

Wimpers aanbrengen, verwijderen en herbruiken

Goed om te weten is dat er bij elke bestelling een handige ”instruction guide” wordt meegeleverd waarin staat hoe je de By Lash Babe wimpers kunt aanbrengen, verwijderen en herbruiken. Maar ik kan mij zo voorstellen dat sommige mensen dit graag ook op voorhand al willen weten of wellicht het papiertje zoek zijn geraakt. Daarnaast is de handleiding in het Engels en niet iedereen zal dit kunnen lezen. Vandaar hier mijn eigen Nederlandse instructie 🙂

Aanbrengen

Voor het aanbrengen van de Lash babe wimpers is het belangrijk dat je natuurlijke wimpers schoon en olievrij zijn. Knip de wimpers eerst naar eigen wens met het wimper schaartje. Mocht je de fast lashes hebben is dit niet nodig, deze zijn al voor geknipt.

Breng vervolgens de lash babe lijm aan op de aanzet van je wimpers (niet de gehele wimpers). Na het knippen kun je de wimpers met de bijbehorende applicatie pincent oppakken en één voor één onder de wimper rand plaatsen. Je kan hierbij de wimpers het beste aan de bovenkant met de pincent vast pakken. Eenmaal alle segmenten geplaatst, kun je deze nog even nalopen en aandrukken met de pincent. Breng eventueel voor extra hold de sealer aan.  Tada, jouw nieuwe lashes babe 😉

Voor een extra lange houdbaarheid, dien je de wimpers de eerste 24 uur uit de buurt van water te houden.

Lash Babe Lijm Bond

Verwijderen

Ook het verwijderen van de wimpers gaat heel makkelijk. Je gebruikt hiervoor de Lash Babe remover. Breng deze aan over de wimpers en laat deze zo’n 20 tot 30 seconden intrekken. Daarna kan je de wimpers er makkelijk af halen door middel van de wimper pincet. De eventuele overgebleven lijm verwijderen je eenvoudig met de remover en een watje.

Herbruiken

Wist je dat de Lash Babe wimpers ook kunt herbruiken? Ik vertel je hier hoe je dat doet! Nadat je de wimpers hebt verwijderd, kun je deze direct schoonmaken voor hergebruik. Vul hiervoor een kleine potje met ethanol en hou de wimpers 2 tot 3 seconden in het potje met behulp van de pincet. Borstel het residu van de lijm uit met een spoonie en laat ze vervolgens aan de lucht drogen.

Lash Babe Resultaat

Mijn Lash Babe Review

Inmiddels heb ik de bij By Lash Babe wimpers uitgetest en ik ben erg tevreden over het resultaat! Natuurlijk, maar toch een stukje opvallender en meer lengte. Het doet mij inderdaad denken aan wimper extensions. I love it! Het aanbrengen ging ook vrij makkelijk, alhoewel je hier eerst wel even een handigheidje in moet krijgen. Zo ging mijn rechter oog een heel stuk makkelijker dan mijn linker oog. Belangrijk bij het aanbrengen van de wimpers is om de lijm eerst even aan de lucht te laten drogen voordat je ze aanbrengt. Vermijd ook water de eerste 24 uur en gebruik niet al te veel lijm!

Het concept met dat je de wimpers in segmenten aanbrengt vind ik een hele goede uitvinding. Zo kun je jouw wimpers precies op maat knippen en naar eigen stijl combineren. Op de foto’s hierboven heb ik de Lash Babe Custom Fast Lashes gebruikt in de stijl classic bae 12 en 14 -mm. Ik heb hierbij van buiten naar binnen gewerkt en de wimpers in stroken van drie geknipt. Het laatste segment was een strook van twee.

Aan de lijm moest ik even wennen. Dit komt omdat deze zwart van kleur is (een beetje mascara achtig), maar ook omdat deze traag opdroogt. Het kan als snel een plakkerige boel geven. Belangrijk is dus om deze alleen lichtjes bij de aanzet aan te brengen!

Mocht je dus op zoek zijn naar goede nep wimpers, dan kan ik je deze wimpers van Lash Babe zeker aanraden. Je kunt ze naar eigen wens combineren en op maat knippen. En geven een mooi resultaat wat soortgelijk is aan wimper extensions. Verbeterpuntje vind ik de kwaliteit van de lijm, deze kan naar mijn inziens beter.

Tip: voor beginners van de nep wimpers verkoopt de webshop van Lash Babe ook voordelige starter’s kits. Deze kit’s bestaan uit een complete set producten voor het aanbrengen van de lashes.


By Lash Babe Wimpers kopen?

De By Lash Babe Wimpers zijn verkrijgbaar bij Bylashbabe.com
Fast Lashes à € 12,95 | Custom Lashes à € 24,95
gebruik kortingscode: JANINE15 voor 15% korting

💡 Lees tip!: Bekijk mijn top 5 beste wimper serums


Ben jij al bekend met de producten van Lash Babe?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.