4.1 C
Amsterdam

CeraVe Huidverzorgingsproducten

CeraVe huidverzorging review

Vandaag deel ik mijn review over de CeraVe huidverzorgingsproducten en vertel ik je meer over dit merk. Ik kocht en testte zelf de CeraVe Hydrating Cleanser en de CeraVe Moisturising Cream. Het merk is afkomstig uit de Verenigde staten en werd in 2015 gelanceerd. Later is CeraVe overgenomen in 2017 door de L’Oréal groep. De producten zijn razend populair en deze huidverzorgingsproducten worden dan ook massaal verkocht. De producten worden aangeraden door dermatologen en zijn zeer geliefd onder beauty influencers. Dit komt door dat CeraVe, betaalbare en hoogkwalitatieve huidverzorging biedt voor alle huidtypes. Eerder testte ik ook de The Ordinary huidverzorgingsproducten uit. Naar aanleiding hiervan ontving ik veel verzoeken of ik ook de producten van CeraVe uit wilde testen. UITERAARD! 🙂

Daarom lees je in dit artikel mijn uitgebreide review over de CeraVe huidverzorgingsproducten. Ik test in dit artikel de CeraVe Hydrating Cleanser en de CeraVe Moisturising Cream voor je uit. Ook geef ik je meer achtergrond informatie over het merk CeraVe en leg ik je uit welke huidverzorgingsproducten uit het assortiment het beste bij jouw huidtype passen.

👉 Tip: Shop hier CeraVe huidverzorgingsproducten extra voordelig!

CeraVe huidverzorging

Over het merk CeraVe

Het merk CeraVe is een skincare merk dat in 2005 is opgericht in de Verenigde Staten. De producten van CeraVe zijn samengesteld door dermatologen. Waarbij zij als hoofddoel hadden om een basic maar effectief en budgetvriendelijk huidverzorgingsproduct op de markt te zetten. En dit is zeker gelukt! De vrij basic, apotheek-achtige flessen en potten vliegen als warme broodjes over de toonbank. Het merk behoort dan ook al meer dan 10 jaar tot het bestverkocht skincare merk in de VS! In 2017 is CeraVe dan ook overgenomen door de L’Oréal groep. Inmiddels is hun assortiment enorm uitgebreid en is er voor ieder huidtype wel een passende gezichtsreiniger of crème te vinden.

Maar wat maakt deze producten nou zo geliefd? Dit komt door dat de producten helpen bij het krijgen van een gezondere, egalere en sterkere huidbarrière. CeraVe kent zijn succes dan ook door zijn unieke samenstelling. Alle huidverzorgingsproducten bevatten namelijk een complex van 3 natuurlijke ceramiden. Deze ceramiden hebben een huidhersteld vermogen, maar helpen ook bij een langdurige hydratie. Naast de ceramiden bevatten ook veel van de producten andere verzorgende ingrediënten zoals: hyaluronzuur, glycerine en cholesterol. Voor de rest zijn CeraVe huidverzorgingsproducten vegan, niet-comedogeen en bevatten geen parabenen, sulfaten en parfum.

👉 Shop hier CeraVe huidverzorgingsproducten extra voordelig!

Ontwikkeld door dermatologen

De huidverzorgingsproducten van CeraVe zijn ontwikkeld en samengesteld door dermatologen. Oftewel deze skincare producten zijn gemaakt door mensen die weten wat goed is voor de huid. De verzorgingsproducten bevatten de juiste ingrediënten voor het herstellen en versterken van de natuurlijk huidbarrière. Dit op een zo vrij basic mogelijke manier met de juiste ingrediënten. Zo bevatten alle huidverzorgingsproducten van Cerave een mix van drie essentiële ceramiden, namelijk: ceramiden 1, 3 en 6-II). Deze dragen bij aan de juiste verzorging van de gezichtshuid. In 2005 is dit door Cerave ontwikkelde revolutionnair afgifte systeem ook benoemd als als Multi-Vesiculaire-Emulsie Technologie (MVE). Een technologie die ervoor zorgt dat de huid de gehele dag (24 uur) gehydrateerd blijft en zacht aanvoelt.

CeraVe welke producten bij welk huidtype?

CeraVe is een basic maar effectief skincare merk. En ook nog eens een heel erg betaalbaar! De producten doen mij direct aan de apotheek denken en hier worden ze dan ook vrijwel vaak verkocht!  Op de verpakking van de producten is eenvoudig terug te zien voor welk huidtype deze geschikt zijn. Toch kan het even zoeken zijn. Daarom leek het mij handig om de CeraVe huidverzorgingsproducten per huidtype soort in één overzicht te zetten. Ik heb per huidtype de juiste CeraVe gezichtsreiniger, dagcrème en eventuele extra’s verzameld.

Je vindt hieronder per huidtype de juiste bijpassende CeraVe huidverzorgingsproducten terug. Let wel, ieder persoon is anders en dit geldt ook voor de huid. Wat voor de één zal werken, kan voor de ander helemaal niet werken. De producten zijn op de huidtypes aangepast, dus in de meeste gevallen zal het een positieve werking hebben. Ga dus eerst na welk huidtype jij hebt. Het voordeel  is dat de producten heel betaalbaar zijn. Het uitproberen zal dan ook een eenmalige investering zijn en hierna kan je lang profiteren van de werking van dit budget merk!

Vette huid:

Droge huid:

Normale huid:

Gevoelige huid:

CeraVe Hydrating Cleanser review

CeraVe Hydrating Cleanser review

De CeraVe Hydrating cleanser is het bestverkochte product van het merk. Zoals de naam al verraad heeft het een diep hydraterende en reinigende werking. De cleanser is zowel geschikt voor het reinigen van het gezicht als het lichaam. De reiniger heeft een verzachtende en verkwikkende werking op de huid en is uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid. Zelfs voor de gevoelige huid met irritatie en/of eczeem!

De reiniger verwijdert overtollig olie, vuil en vermindert hierdoor direct onzuiverheden. De toegevoegde hyaluronzuur zorgt voor de juiste hydratatie gedurende de dag. Bij langer gebruik kan het resulteren in een gezondere, stralendere en egalere huid! De CeraVe Hydrating Cleanser is net zoals alle andere producten vegan, zeep- en parfumvrij en bevat geen parabenen en sulfaten. Ook is het product hypoallergeen en niet-comedogeen. Geschikt voor de normale tot droge huid.

De CeraVe Hydrating Cleanser is te koop voor € 13,95 bij Lookfantastic.nl | 236 ml

CeraVe gezichtsreiniger review

Mijn ervaring

Ik wist niet wat ik moest verwachten. Wel wist ik dat deze Cerave gezichtsreiniger ontzettend gewild is en de reviews vrijwel allemaal positief waren. Tijd om dit product zelf te ervaren en ontdekken. Ik gebruik ongeveer één pompje voor het reinigen van mijn gezichtshuid. Hierbij merk ik al direct dat het een vrij basic product betreft. Geen parfum, alcohol en/of schuim. Iets wat even wennen is, maar wat ik als ontzettend prettig ervaar. Ook tijdens het wassen van mijn gezicht voelt het anders. Het voelt heel zacht, hydraterend en verantwoord aan. Ik ben aangenaam verrast door deze Hydrating Cleanser van CeraVe.

Na het wassen voelt mijn huid echt ontzettend schoon, zacht en fris. En ik zal je heel eerlijk verklappen.. zelfs beter dan al mijn eerdere gezichtsreinigers die ik ooit heb gehad! En deze waren toch echt wel een stuk duurder. Ik gebruik de reiniger nu één week en mijn huid lijkt er ontzettend goed op te reageren. Ik ben overtuigd en ben heel benieuwd wat het bij langer gebruik gaat doen.

CeraVe Moisturising Cream review

CeraVe Moisturising Cream review

De CeraVe Moisturising cream is ook één veel verkocht product van het merk. Deze moisturizer heeft een intensief verzorgende werking en is uitermate geschikt voor de droge tot zeer droge huid.  Maar ook is deze moisturizer geschikt voor de gevoelige huid. De crème kan zowel op het lichaam als op het gezicht gebruikt worden. De crème zorgt voor een 24 uur langdurige hydratatie van de huid. Het is een hydraterende, maar niet vette crème. Uitgedroogde en/of jeukende en oncomfortabele plekken zullen verleden tijd zijn.

Ook deze CeraVe Moisturising cream is vegan, zeep- en parfumvrij en bevat geen parabenen en sulfaten. Ook is het product hypoallergeen en niet-comedogeen. Dit product is ook bekroond met de National Eczema Association Seal of Acceptance™. Geschikt voor de droge, gevoelige en zeer droge huid.

De CeraVe Moisturising Cream is te koop voor € 14,95 bij Lookfantastic.nl | 52 ml

CeraVe Hydraterende crème review

Mijn ervaring

Ik heb van mijzelf een normale tot gemengde huid. Mijn T-zone is vettig en de rest valt onder normaal. Deze crème zou dus eigenlijk niet direct voor mijn huidtype geschikt zijn. ”Waarom heb je hem dan gekocht?” vraag je je misschien nu zelf af. Nou dat komt, omdat ook dit product zeer lovend is qua ervaringen van anderen. Maar ook omdat ik soms last heb van eczeem/droogheid op mijn ellebogen. Dit heb ik met name tijdens de wintermaanden. Dit leek mij een mooie gelegenheid om de crème uit te proberen. Ik ben super blij dat ik dit heb gedaan, want mijn eczeem op mijn ellebogen is als sneeuw voor de zon verschenen. Ik heb deze crème dan ook nu standaard in mijn tas zitten. Ook dit product is lekker basic en geurloos. Het smeert goed uit en voelt zoals beloofd totaal niet vettig aan.

Ervaring CeraVe huidverzorging.

Ik ben zeer tevreden over de Cerave huidverzorgingsproducten. Vooral de Hydrating Cleanser heeft mij aangenaam verrast en zou ik zeker opnieuw aanschaffen. De producten doen wat zij beloven en het is merkbaar dat deze zijn samengesteld door dermatologen. Mijn huid voelt zacht, gehydrateerd, rustig en fris na gebruik van de producten. Ook geeft het mij een fijn idee dat de producten vegan zijn en geen parabenen, sulfaten en parfum bevatten.

Als ik Cerave in het kort moet omschrijven zou ik zeggen: effectief, doet wat het beloofd, verantwoord, budgetvriendelijk en basic. Het is zeker het proberen waard. Vooral de Hydrating Cleanser is de moeite waard. Ik kan de hype rondom dit merk dan ook zeker wel begrijpen! 🙂


CeraVe skincare kopen?

De CeraVe huidverzorgingsproducten shop je het voordeligst
bij Lookfantastic.nl of Bol.com

💡 Leestip: Bekijk ook mijn The Ordinary review


Wat is jouw favoriete budgetvriendelijk skincare merk?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs