CeraVe Retinol Serum

Cerave Retinol Serum Review

Het CeraVe Retinol Serum is sinds kort nu ook te verkrijgen in Nederland! Het serum heeft een huid herstellende, hydraterende en kalmerende werking. Het serum is ideaal om vlekjes, onzuiverheden en vergrote poriën mee te verminderen.

Nadat mijn retinol serum van Paula’s Choice (welke mij heel goed bevallen is) op was, ging ik op zoek naar een betaalbaarder alternatief. Al snel kwam ik uit bij dit CeraVe resurfacing retinol serum. Benieuwd wat ik van dit product vind en of het doet wat het belooft? Lees het hier in mijn CeraVe Retinol Serum review.

🛍️ Tip: Shop het CeraVe Retinol Serum hier extra voordelig!
gebruik code: LFNLJANINEB voor 15% korting bij LookFantastic

CeraVe Retinol Serum

CeraVe Resurfacing Retinol Serum

Het CeraVe retinol serum is een verzorgend gezichtsserum welke helpt bij het tegen gaan van onzuiverheden, vlekken en vernauwde poriën. Daarnaast helpt het ook de huidtextuur te verbeteren en egaler te maken. Uiteraard bevat het serum retinol, maar naar retinol bevat het ook nog andere huidverzorgende ingrediënten. Denk aan ceramiden, zoethoutwortelextract, niacinamide en hyaluronzuur. Kortom: een vitamine bommetje voor de huid!

De retinol in dit serum helpt de huid gladder te maken, maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De ceramides helpen de huidbarrière te herstellen en de niacinamide verzacht en kalmeert de huid. Als klap op de vuurpijl zorgt het hyaluronzuur voor de juiste hydratatie en het zoethoutwortelextract voor vermindering van hyperpigmentatie.

De producten van CeraVe worden standaard door dermatologen samengesteld. Dit product is dan ook uitgebreid dermatologisch getest. Daarnaast bevat het een hele huidvriendelijke en milde formule. Zo is het serum parfumvrij, hypoallergeen en niet-comedogeen. Dit maakt het CeraVe Retinol Serum geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. Het serum is voorzien van een speciale technologie (MVE-technologie) die ervoor zorgt dat de werking van het serum wordt verspreid en een continue afgifte geeft aan de huid.

Het CeraVe Resurfacing Retinol Serum zit verpakt in een handig pomp flacon en heeft een inhoud van 30 ml. Het serum heeft een gelachtige textuur en is geschikt voor dagelijks gebruik. Breng het CeraVe retinol serum bij voorkeur ’s avonds aan op een gereinigde huid voor het slapen gaan. Draag overdag uiteraard een SPF!

CeraVe Resurfacing Retinol Serum Review

CeraVe Retinol Serum Review

Jahoor… ik heb weer een skincare topper ontdekt! Dit CeraVe retinol serum is boven verwachting goed. Eerder testte ik al andere huidverzorgingsproducten van CeraVe uit en deze bevielen mij destijds ook al goed. Mocht je nieuwsgierig zijn, de review lees je hier. Maar dit serum is meer dan dat! Maar waarom vraag je je nu misschien af? Nou dat ga ik je vertellen.

Ik heb sinds een tijdje last van hyperpigmentatie aan de zijkanten van mijn gezicht. Ik kreeg het met geen crèmetje weg en het werd eigenlijk alleen maar beter zichtbaar. Nou voel je het waarschijnlijk al aankomen, maar met dit serum is het aanzienlijk minder geworden. Sterker nog, ik gebruik het nu een aantal weken en het is bijna zo goed als weg! Ik ben dan ook onwijs blij met deze ontdekking want het begon echt een dingetje te worden. Helaas ben ik vergeten before en after  foto’s te maken.

Ik gebruik het CeraVe Retinol serum ’s avonds voor het slapen gaan. En overdag gebruik ik het vitamine c serum van L’Oreal samen met de  Instree Watery Sun Gel. Dit is momenteel mijn skincare routine en het lijkt een absolute gouden trio.

Ondanks dat het CeraVe retinol serum maar 0.3% (vanaf dit percentage is het werkzaam) retinol bevat, werkt dit serum wel heel goed voor mij. Mocht je dus op zoek zijn naar een betaalbaar retinol serum met andere top ingrediënten zoals niaciniamide en hyaluronzuur, dan kan ik je dit product zeker aanraden 🙂 Dit is één van die producten die ik bij het leeg raken direct opnieuw zou aanschaffen. Bye bye, donkere vlekken aan de zijkanten van mijn gezicht! 🙂


CeraVe Retinol Serum kopen?

Het CeraVe Resurfacing Retinol Serum is te verkrijgbaar vanaf € 19,95  | 30 ml
bij Lookfantastic.nl of Bol.com
gebruik code: LFNLJANINEB voor 15% korting bij LookFantastic

💡 Lees tip!: Top 5 beste retinol serums


Heb jij het retinol serum van CeraVe al uitgeprobeerd?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.