4.1 C
Amsterdam

Clinique High Impact Mascara

Clinique High Impact Mascara Review

De Clinique High Impact Mascara is een echte klassieker van het merk. Het valt onder de bestsellers van Clinique en het zorgt voor langere wimpers. Het is dus geen nieuw product, maar voor mij zelf de eerste keer dat ik hem uit probeer. Ik was al langer nieuwsgierig naar deze mascara en eindelijk heb hem nu dan eindelijk besteld.

De high impact mascara van Clinique staat bekend om zijn intens zwarte kleur en de volumen die het aan de wimpers geeft. Ik testte de mascara uit en hier lees je mijn Clinique High Impact Mascara review.

Clinique mascara

Clinique High Impact Mascara

De Clinique High Impact mascara zorgt voor krul en volume van de wimpers. Het geeft de wimpers een intens zwarte kleur, waardoor je ogen beter worden geaccentuueerd. Het laat je ogen meer spreken en stralen. Het merk geeft zelf aan dat de mascara elke wimper voorziet van meer lengte en volume. Wat resulteert in een weelderige, luxueuze en uitdagende uitstraling van de ogen. Net zoals alle andere producten van Clinique is ook deze mascara dermatologisch getest. De mascara is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen en/of lensdragers. De mascara is zeer gepigmenteerd en geeft een intens zwarte kleur af.

High Impact Mascara Review

Deze Clinique mascara heeft een inhoud van 7 ml. Het heeft een applicator borsteltje met gelijk matige haartjes. Eigenlijk een mascara borsteltje zoals wij standaard gewend zijn. Geen bijzonderheden. Het borsteltje is lang wat het eenvoudig maakt om de mascara aan te brengen. Ook is deze mascara allergie getest, 100% parfumvrij en getest door oogartsen. Voor de rest is deze in 2 verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk: 01. black en 02. black/brown. Ik zelf heb de 01. black kleur genomen omdat ik zwarte mascara persoonlijk het mooist bij mij zelf vindt staan.

Voor de rest zit de high impact mascara verpakt in een kartonnen doosje met bloemenprint. De huls van de mascara heeft een basic maar luxueuze uitstraling. De huls lijkt in eerste instantie zwart maar als je van dichtbij kijkt zie je groene glitters erin verwerkt. En groen is de typerende kleur voor het merk zelf.

zonder mascara
zonder mascara
Met Clinique mascara
Met Clinique mascara

Mijn Review & Ervaring

Dit is een typisch gevalletje don’t judge the book by his cover! De Clinique High Impact Mascara ziet er heel simpel uit en qua design verpakking niet al te veel poes pas. Ook het borsteltje is vrij basic. Maar dan het resultaat.. waar het uiteindelijk allemaal om draait. Ja ik zeggen ik ben enthousiast over deze mascara. Het geeft een mooie zwarte kleur af en geeft veel volume aan mijn wimpers. Mijn wimpers lijken een stuk langer en er zit meer vorm in.

Ook merk ik dat ik totaal geen last krijg van oogirritaties. Iets wat ik soms bij andere mascara’s wel eens heb. Denk aan rode ogen of een beetje een zwaar gevoel op de wimpers. Bij dit product dus totaal niet het geval. De mascara is aan het einde van de dag ook goed te verwijderen. Prima mascara 🙂 Ook voor lensdragers of mensen met gevoelige ogen! Ik zal later deze week nog even een before en after foto plaatsen.


Clinique High Impact Mascara kopen?

De Clinique High Impact Mascara is verkrijgbaar bij de Douglas.nl vanaf € 19,95
Of bij de Bol.com en LookFantastic

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste mascara’s


Wat is jouw favoriete mascara van Clinique?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs