4 C
Amsterdam

Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen

Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen Review

De Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen is een vloeibare eyeliner die volgens Clinique zelf foolproof is. Oftewel een eyeliner die veel omstandigheden aan kan. Zo zou deze 12 uur mooi blijven zitten en geen vegen of vlekken geven. Waar ik niet dagelijks een eyeliner draag, heb ik deze wel altijd bij mij. Op dagen dat ik meer tijd heb op mijn make-up te doen, draag ik graag een lijntje boven mijn ogen. Het accentueert mijn ogen nog meer en geeft het speling om deze juist kleiner of groter te laten lijken. Bij het aanbrengen van eyeliner neem ik altijd de tijd ervoor. Dit  zodat de lijntjes mooi symmetrisch aan elkaar komen staan.

In samenwerking met Lyko mocht ik een aantal make-up producten uitzoeken. Zo ook dus deze eyeliner van Clinique. Vooral de lange tijd dat deze zou blijven zitten sprak mij aan. In dit artikel laat ik je zien hoe de eyeliner staat en/of dat deze daadwerkelijk zo lang blijft zitten. Je leest hier mijn Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen review.

Clinique Eyeliner Review

Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen

De Clinique Pretty Easy Liquid Eyeling Pen is zoals de naam al verklapt een vloeibare eyeliner. Het fijne aan deze eyeliner is dat deze extra lang blijft zitten en vlek- en veegproof is. Zo geeft Clinique aan dat de eyeliner maar liefst 12 uur kan blijven zitten! De eyeliner heeft een flinter dun puntje, waardoor je heel precies en secuur te werk kunt gaan. Het product heeft een intens zwarte kleur en geeft de juiste dosering. Met deze vloeibare eyeliner van Clinique maak je eenvoudig strakke en gelijkmatige lijnen. Door het fijne penseel breng je het product in een vloeiende lijn aan.

Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen

Creëer een open oogopslag of ga voor een sensuele blik. Met dit product kun je heel makkelijk een strakke lijn trekken zonder dat er vegen ontstaan. Het product geeft genoeg kleur af, waardoor je deze maar één keer hoeft aan te brengen. Door het fijne puntje kun je ook heel eenvoudig dikkere of dunnere lijnen tekenen. Ook de winged eye is geen enkel probleem.

Daarnaast is de Clinique Pretty Easy Liquid Eyeling Pen geschikt voor mensen met gevoelige ogen en/of contactlensdragers. De eyeliner is dermatologisch getest en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Ik zelf heb de eyeliner in de kleur 01 Black.

Swatch Clinique Eyelining Pen
Swatch Clinique Eyeliner

Mijn ervaring en review

Ik ben erg blij dat ik de Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen heb aangeschaft. Met deze vloeibare eyeliner van Clinique teken je eenvoudig prachtig strakke lijnen. Door dat deze eyeliner een fijne en zachte punt heeft, kun je het product heel gericht aanbrengen. Dit vind ik ideaal omdat ik eyeliner aanbrengen toch altijd nog een lastig blijf vinden. Maar met deze eyelining pen lukt het prima! Ook droogt het product niet uit en irriteert het niet. Zoals Clinique belooft blijft deze eyeliner inderdaad heel erg goed zitten. Gedurende dag heb ik geen vlekken of vegen gehad. De eyeliner blijft prachtig op zijn plek.

Zowel dunnere als dikke lijnen tekenen gaat met gemak met dit product. Ook de pigmentatie van de pen is goed. Enige nadeel is de prijs, maar je doet er dan ook lang mee. Ik heb inmiddels al meerdere wings getekend met deze eyeliner pen en ben erg tevreden met dit product. Ik kan hem dan ook zeker aanraden. De eyeliner is niet mat, maar heeft een beetje een shimmery finish.


Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen kopen?

Wil je deze Clinique eyeliner kopen?
Deze eyeliner shop je het voordeligst bij Lyko.nl


Wat is jouw favoriete eyeliner?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?


Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs