4.1 C
Amsterdam

Clinique Superprimer Universal Face Primer

Clinique Superprimer Universal Face Primer

Hier lees je mijn review over de Clinique Superprimer Universal Face Primer. Een make-up primer zorgt voor de perfecte basis van je foundation en zorgt ervoor dat je make-up langer mooi blijft zitten. Eerder probeerde ik een primer uit van het merk Maybelline, maar hier was ik helemaal niet tevreden over. Het voelde of ik een laag siliconen op mijn gezicht had en voor me gevoel raakte mijn poriën er verstopt van. Ook mijn foundation erna werd er niet mooier op. Omdat ik graag wil dat mijn make-up ook op de langere dagen met feestjes blijft zitten, besloot ik om make-up primer toch nog een kans te geven. Na wat research kwam ik uit op de Clinique Superprimer Universal Face Primer terecht, deze bestelde ik en vandaag laat ik je weten wat ik van dit product vindt.

Clinique Primer review

Clinique Superprimer Universal Face Primer

De Clinique Superprimer Universal Face Primer is al weer een paar jaar onderdeel van het assortiment van Clinque. De Clinique primer is verkrijgbaar in drie verschillende varianten, voor ieder huidprobleem is er een passende primer. Zo is er naast de universele variant ook nog de Colour Corrects Discolouriations die zorgt voor het corrigeren van huidverkleuringen en vlekjes. En de Colour Corrects Redness zoals de naam als zegt corrigeert roodheid en irritatie van de huid. De Clinique Universal Face Primer daarin tegen is geschikt voor alle huidtypen. Als je geen last hebt van huidproblemen, maar wel op zoek bent naar een goede basis voor je make-up, kun je het beste voor de universal versie gaan.  De Clinique Universal Face Primer egaliseert en verbeterd de huid en is 100% parfumvrij.

De primer zorgt ervoor dat je foundation het best tot zijn recht komt. Het bevat een vetvrije samenstelling die huid textuur egaliseert en verfijnt. Dit zorgt voor de perfecte basis van je make-up en zo kun je je make-up ook gelijkmatiger aanbrengen. De Clinique Primer bevat ultralichte siliconenpolymeren, deze zorgen ervoor dat poriën, lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden.

Make-Up Primer

Samenvatting werking en voordelen:

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Goede basis voor je make-up
  • Verbeterd en egaliseert de huid
  • Getest op allergieën
  • Vetvrije formule
  • Zorgt ervoor dat je foundation beter hecht en langer blijft zitten
  • Maakt poriën, lijntjes en rimpels minder zichtbaar
  • 100% parfumvrij

Clinique Foundation en Primer

Mijn ervaring Clinique Superprimer.

Over het algemeen ben ik tevreden over deze make-up primer van Clinique. Dit is eigenlijk ook gelijk de eerste keer dat ik tevreden ben over een primer. Ik heb dit product gekocht zodat mijn make-up langer zou blijven zitten voor op lange dagen met bijvoorbeeld een verjaardag of feestje. In vergelijking tot andere primers voelt deze niet vettig aan en laat het mijn make-up echt beter en langer zitten. Ook smeert de Clinique Primer goed uit, rult niet en is geurloos. Het enige nadeel is eigenlijk dat er siliconen in het product zitten. Ik zou dit product zeker opnieuw aanschaffen.

Je kunt de Clinique Superprimer Universal Face Primer hier bestellen bij de bol.com.

Gebruik jij een face primer? En zo ja, van welk merk?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs