4.1 C
Amsterdam

Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer

Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer

Al een tijdje was ik opzoek naar een vervangend product voor mijn blush die bijna op was. Aangezien ik groot fan ben van het merk Clinique kwam ik zo uit bij de Clinique Bronzer Sunkissed. Deze Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer Bronzing zorgt voor een natuurlijk en zonnige gloed op het gezicht. Ik vind persoonlijk een bronzer beter bij mij staan dan een blush. Dit komt denk ik door mijn huidteint.

Bronzer is voornamelijk bedoeld voor in de zomer om een mooie zomerse gloed te creëren, waar blush meer voor in de winter is. Bronzer kan je over het gehele zicht gebruiken om zo meer kleur in het gezicht te creëren en blush gebruik je alleen op de wangen. Vandaag test ik de Clinique Bronzer in de kleur 02. Sunkissed voor jullie uit en deel hierbij mijn review en swatches, kijk je mee?

Clinique Bronzer Sunkissed

Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer

De Clinique Bronzer True Bronze Pressed Powder is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, namelijk 02. Sunkissed en 03. Sunblushed. Ik heb voor 02 gekozen omdat deze mij beter bij mijn blanke huidskleur doet passen. Daarnaast ga ik de bronzer ook gewoon in de herfst/winter -maanden gebruiken waarbij mijn huid blanker zal zijn. Dan is het mooier om voor een lichtere tint te gaan, dit staat natuurlijker. De True Bronze Pressed Powder Bronzer Bronzing is geschikt voor alle huidtypes en is 100% parfumvrij. Zoals we van het merk Clinique gewend zijn is ook deze bronzer getest op allergieën.

Clinique Bronzer Swatch

Ik heb de bronzer aangebracht door middel van een blush kwast. En heb het aangebracht na mijn foundation op mijn wangen. Je kan de bronzer ook aanbrengen op je voorhoofd, kin en neus voor extra kleur in je gezicht. Let wel dat je het goed blend anders staat het niet meer natuurlijk.

Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer review

Mijn ervaring.

Ik heb de bronzer uitgeprobeerd en ben er erg tevreden over. Je betaald misschien wel wat meer dan andere reguliere merken voor een bronzer, maar ik vind dit het meer dan waard. Daarnaast doe ik best wel lang met een gezichtspoeder. De investering haal ik er dan ook wel weer uit voor mijn gevoel. De pigmentatie is goed en je kan door middel van het aanbrengen van lagen zelf bepalen hoe intens je de kleur wilt. De bronzer blijft de hele dag goed zitten en geeft een natuurlijke zonnige gloed op de huid. Ik vind het erg mooi staan en het is dan ook een mooie toevoeging aan mijn dagelijkse make-up als ik net even dat extraatje wil. Een aanrader dus 🙂

Je kan de Clinique Bronzer Sunkissed hier bestellen bij de bol.com.

Wat gebruik jij liever? Een blush of een bronzer?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs