Collistar Magic Drops Face

Collistar Magic Drops Face Review

De Collistar Magic Drops Face zijn geconcentreerde zelfbruiningsdruppels voor je gezicht. Je kunt deze toevoegen aan je dagcrème om vervolgens een mooie bruin gezicht te krijgen! Het voorjaar is in aantocht en daarbij betekend ook zonniger weer. Om alvast in de zomerstemming te komen en vaarwel tegen mijn bleke huidje te zeggen, kocht ik de welbekende Magic Drops van Collistar.

Ik zag dit product steeds vaker voorbij komen en de reviews zijn zeer lovend. Normaliter ben ik niet zo van de zelfbruiners, maar dit product maakte mij toch wel erg nieuwsgierig. Wie wil er nou niet een mooie sunny glow? Ik wel in ieder geval 😉 In deze blogpost lees je mijn Collistar Magic Drops review en laat ik het resultaat zien, lees je mee?

🛍️ Shop: Of shop hier de Magic Drops extra voordelig >

Collistar Magic Drops Face Zelfbruiner

Collistar Magic Drops Face Zelfbruiner

Met de Collistar Magic Drops Face krijg je een bruine huid zonder blootstelling aan de zon. Het is een geconcentreerde zelfbruiner en je hebt maar een paar druppels nodig om een mooie bruine huid te krijgen. Het word niet voor niks magic drops genoemd. Na een uur na het aanbrengen is er al direct een mooie goudbruine kleur te zien. De huid ziet er stralend bruin uit, net alsof je een dag op het strand bent geweest. Het belooft een natural sunny glow, zonder vlekken en/of oranje effect. Vergeleken met andere zelfbruiners heeft de Collistar Magic Drops Face een extra snel effect. Ook zou het gebruinde effect geleidelijk verdwijnen bij het niet meer gebruiken van het product. Klinkt ideaal toch?

Collistar Zelfbruiner

De samenstelling

De Collistar Magic Drops bevat een exclusieve formule met walnootdop extract en innovatieve DHA Rapid. Beiden ingrediënten zijn een gouden duo voor een snel bruinen effect. De DHA Rapid is een innovatief zelfbruinend molecuul dat slechts de helft van de gebruikelijke tijd nodig heeft om een mooie bruine teint te ontwikkelen. Deze zelfbruiningsdruppels van Collistar zorgen voor een egaal gebruind effect zonder vlekken. Naast de magische zelfbruiningsformule zitten er ook extra verzorgende ingrediënten in het product. Denk hierbij aan vitamine E en een biotechnologisch derivaat van maïs. De vitamine E heeft een hydraterende en anti-aging effect op de huid. Daarnaast ontstaat er na het aanbrengen van de Magic Drops een onzichtbaar laagje op de huid die ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. De huid voelt na gebruik glad en zacht.

Collistar Zelfbruiningsdruppels

Hoe gebruik je de Collistar Magic Drops?

De Collistar Magic Drops Face zijn vrij eenvoudig in gebruik. Je kan de druppels op een gereinigde huid op het gezicht, hals en décolleté aanbrengen. Je hebt echt maar een paar druppels nodig voor een mooi resultaat. Breng de druppels direct uit aan op de huid, meng het met je dag of nacht -crème of gebruik een sponsje/kwastje. Net wat je zelf fijn vind. Ik zelf meng 2 a 3 druppels met mijn dagcrème bij het aanbrengen. Dit geeft bij mij een mooi natuurlijk zon gebruind effect in het gezicht. De bruine teint verschijnt al binnen één uur. Dit is vrij vlot voor een zelfbruiner! Vandaar ook de naam magic. Voor een nog mooier resultaat zou je eventueel de huid alvorens kunnen scrubben.

Sommige mensen gebruiken de druppels ook door hen bodylotion. Echter zijn deze druppels wel speciaal voor het gezicht. Collistar heeft ook nog een apart product uit deze lijn voor de rest van het lichaam. Namelijk de Collistar Body-Legs Magic Drops. Collistar geeft aan dat het meerdere malen aanbrengen op een dag mogelijk is. De verpakking geeft aan dat als je de gewenste kleur wilt behouden, dat 2 a 3 keer per week gebruik wordt geadviseerd. Echter voor mij is dit overbodig. Ik gebruik het product ongeveer 1x per week en/of wanneer ik er net even wat bruiner uit wil zien. Vergeet niet de handen goed te wassen na gebruik! 🙂

Magic Drops Collistar

Boven before – zonder Magic Drops en Onder after – met Collistar zelfbruiningsdruppels:

Mijn ervaring.

Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik enthousiast ben over een zelfbruiningsproduct. Wat een uitvinding zijn de Collistar Magic Drops Face! Uit mijn eerdere ervaringen heb je toch al vrij snel dat zelfbruiningsproducten een oranje effect geven of dat er vlekken ontstaan op de huid. Bij de Collistar Magic Drops is dit niet het geval. Ik heb echt maar 2 a 3 druppels nodig voor een mooi zongebruind effect in mijn gezicht. Het lijkt echt net alsof ik een dagje op het strand heb gezeten. Het geeft een mooie sunny glow, smeert goed uit en ruikt ook nog eens heel erg lekker. Je kan zelf kiezen hoe intens je de kleur wilt hebben. Enige nadeel wat ik mij tot nu toe kan bedenken aan dit product is dat het parabenen bevat.

Door dat het flesje een pipet onder de dop bevat zijn de druppels gemakkelijk te doseren. Het is zuinig in gebruik en ik denk dat deze verpakking vrij lang mee zal gaan. Ik zelf heb de Collistar Magic Drops Face met een inhoud van 30 ml, maar het product is ook verkrijgbaar in een groter formaat van 90 ml. Het valt wel onder het duurdere segment van de zelfbruiners, maar dan heb je ook wat. Ik ben zelf wel van mening dat op het gebied van zelfbruining geld; goedkoop is duurkoop. Want om er als een oempa loempa bij de te lopen wil je ook niet. Dan ga je toch liever voor het sunny ibiza effect lijkt mij, right? 😉


Collistar Magic Drops kopen?

De Collistar Magic Drops zijn verkrijgbaar bij de Douglas.nl vanaf € 28,95 | 30 ml
Of bij de Bol.com en ICI PARIS XL

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste zelfbruiners


Gebruik jij wel eens een zelfbruiner product?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.