Color WoW Dream Coat Spray

Color WoW Dream Coat Spray Review

De Color WoW Dream Coat Spray is een haarspray die ervoor zorgt dat haar prachtig glad en glanzend wordt. Het is Color Wow’s best verkochte product en is al meerdere keren viral gegaan op platformen zoals TikTok en Instagram. De werking van de spray wordt geactiveerd bij hitte en blijft tot maar liefst 3 tot 4 wasbeurten zitten! Dé ideale spray voor glad en glanzend haar zonder pluizen!

Ik heb van mijzelf dun en stijlhaar. Dit betekend wanneer de koudere en regenachtige -dagen in optocht zijn, mijn haar sneller statisch wordt of gaat pluizen. Ik heb dit ieder jaar weer en vroeg mij af of hier een oplossing voor zou zijn. Al snel kwam ik uit bij de Dream Coat Spray van het merk Color WoW. Deze spray zou wel eens dé oplossing kunnen zijn. Benieuwd naar mijn ervaring? Je leest hier vandaag mijn Color WoW Dream Coat Spray review. Lees je mee?

🛍️ Tip: Shop hier de dreamcoat spray extra voordelig!

Color WoW Dream Coat Supernatural Spray Review

Color WoW Dream Coat Supernatural Spray

De Color Wow Dream Coat Supernatural Spray is een haarspray die als het ware een extra laagje om het haar creëert. De Color Wow spray maakt het haar prachtig glad en glanzend. Perfect voor het zeer gewilde sleek hair. De spray is een uitkomst voor mensen met zwaar beschadigd haar door kleuring of haar dat snel gaat pluizen. De spray beschermd het haar tegen vochtige weersomstandigheden en hitte bronnen zoals een föhn of stijltang. Sterker nog voor het activeren van de werking van de spray is het zelfs nodig om je haar na gebruik te föhnen of te stijlen!

De spray heeft een vochtafstotende werking dat ervoor zorgt dat pluisvorming of kroes vermindert en het haar onmiddellijk glad en glanzend maakt. Vandaar ook de naam ”Dream Coat” omdat de spray als het ware een extra laagje op je haar aanbrengt. De textuur van de spray voelt licht aan en verzwaart het haar niet.

De Color Wow Dream Coat Spray is verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk: Supernatural en For Curly Hair. Waarvan ik de Color WoW Dream Coat Supernatural Spray heb. Zoals je al uit de namen op kunt halen is de ”Supernatural” geschikt voor alle haartypes en de ”For Curly Hair” uitermate voor mensen met krullend haar.

De Color Wow Dream Coat Supernatural Spray komt in een voor Color WoW typerende verpakking, namelijk compleet in het zilver chrome met een grote bedrukking van het merk. Vanzelfsprekend heeft het een spray dop voor makkelijke dosering. Het standaard formaat van de spray is 200 ml, maar ik ben voor de grote variant van 500 ml gegaan. De Dream Coat spray is in totaal in drie verschillende formaten verkrijgbaar, namelijk: 50 ml, 200 ml en 500 ml. Ook goed om te weten is dat de spray 100% vegan en dierproefvrij is. Het bevat geen giftige bestanddelen.

Color WoW Haarspray

Color WoW Spray gebruiksaanwijzing

De Color Wow Dream Coat Supernatural Spray breng je aan op handdoekdroog net gewassen haar. Verdeel het haar hierbij in secties en spray deze royaal gelijkmatig in met de spray. Borstel en kam het haar vervolgens naar wens. Eenmaal klaar is het tijd om het product te activeren. De Dream Coat haar spray kan alleen met hitte geactiveerd worden. Een föhn of stijltang is hier het ideale apparatuur voor. Breng je haar hiermee in model naar wens. Je zult zien dat je haar vrij snel glad wordt en gaat glazen. Het effect blijft tot wel 3 a 4 wasbeurten zitten!

Mijn Color WoW Dream Coat Spray Review

Last but not least, de Color WoW Dream Coat haarspray werkt voor mijn haar! Dit is top want dit betekend dat pluizend of statisch haar door weer en regen verleden tijd zal zijn 🙂 Het effect blijft inderdaad ook lang zitten. Zelfs na het meerdere keren wassen van mijn haar. Ook mijn blonde highlights lijken een stuk beter uit te komen na het gebruik van de spray. De verpakking is fijn in gebruik en de spray is vrijwel geurloos.

Enige nadeel wat ik mij kan bedenken is dat de spray alleen zijn werking heeft bij activatie door hitte. Dit betekend dat je hittebron gebonden bent en hitte is ook niet altijd even goed voor je haar. Maar buiten dat echt wel meer dan het proberen waard. Mijn haar blijft meerdere dagen mooi glad en glanzend. Pluizen, statisch haar of veel klitten in mijn haar doet deze spray doen verdwijnen ofwel voorkomen.

De aanschafprijs van de spray is wellicht iets aan de hoge kant, maar het werkt wel top. Mocht je dus pluizend, statisch, door kleuring beschadigd -haar hebben, dan kan ik je deze dream coat spray van het merk Color Wow zeker aanraden.


Color WoW Dream Coat Spray kopen?

De Color WoW Dream Coat Spray shop je het voordeligst
bij de Lyko.com vanaf € 27,95 | 200 ml
Of bij de Bol.com

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere hair reviews


Ben jij al bekend met de haarproducten van Color WoW?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.