Crest 3D White Whitestrips

Crest Whitestrips Review

Een tijdje geleden had ik het met een vriendin erover om mijn tanden te bleken. Zij vroeg mij of ik al wel eens tandenbleek strips voor thuisgebruik had uitgeprobeerd. Ik was gelijk nieuwsgierig en zei gelijk vertel me er meer over! Ik kreeg van haar 2 Crest 3D White Whitestrips mee om uit te proberen. Hierna heb ik ook direct wat research gedaan op het internet en zag dat dit een van de populairste producten op het gebied van tanden bleken is in Amerika. Om deze reden leek het mij leuk om de Crest 3D Whitestrips uitgebreid te testen en hier mijn review te delen. Lees je mee?

Crest 3D White Whitestrips

Crest 3D White Whitestrips

Iedereen wilt natuurlijk een mooi wit en stralend gebit. Toch zijn roken, frisdrank en andere zoetigheden vaak funest voor het gebit. Hier ontstaan sneller verkleuringen van het gebit. Tegenwoordig zijn er veel manieren om verkleuringen van het gebit tegen te gaan en/of te verwijderen. Waaronder de Crest 3D White Whitestrips! Deze tandenbleek strips zijn te koop in een verpakking met een halve behandeling en een hele behandeling. In de halve behandeling zitten 5 strips voor 5 dagen en in de hele behandeling 10 strips voor 10 dagen. Mocht je dus een kleine verbetering willen zien kan je beter voor de halve gaan en heb je last van een flinke verkleuring, kan je beter voor de hele gaan. Ik zelf heb 2 strips gekregen om uit te proberen en dit is voor mij nu persoonlijk voldoende. Ik heb van mij zelf al vrij witte tanden, maar dit is net om even de kleine verkleuringen weg te halen. De Crest 3D White Whitestrips zouden ervoor zorgen dat 5 jaar oude tandvlekken verwijdert worden. Ook belooft het merk dat het veilig  in gebruik is en effectief. Het schijnt zelfs door tandartsen zelf aanbevolen te worden!

Tandenbleek Strips

Gebruiksaanwijzing tandenbleek strips

De Crest Whitestrips zijn heel makkelijk in gebruik. In één verpakking zitten 2 strips. Één voor het boven gebit (bovenste/grootste strip) en de ander voor het onder gebit (onderste/kleinste strip) . Voor dat je de strips op je tanden aan brengt is het van belang dat de tanden droog zijn. Droog je tanden dus eerst op voorhand met een wattenstaafje of keukenpapier. Hierna kun je beide strips op de tanden aanbrengen. Druk deze goed aan. Ik heb zelf het gedeelte wat uitsteekt, naar achter gevouwen om mijn tanden heen. Vervolgens dien je de strips 30 minuten te laten zitten. Na de verstreken tijd kun je je mond met water spoelen.

Before

Before

Tijdens

Tijdens

Na

Na

Mijn ervaring.

Ik zal heel eerlijk zeggen dat ik het in eerste instantie een beetje eng vond om deze tandenbleek strips te gebruiken. Maar na de vele positieve verhalen die ik had gehoord en gelezen (inclusief een vriendin). Werd ik toch wel heel erg nieuwsgierig en ik ben zelf altijd wel iemand van het uitproberen. Niet geschoten altijd mis! Tijdens de inwerktijd merkte ik wel dat het iets aan het doen was. Het voelde wat gevoelig aan en de smaak was ook niet heel erg lekker. Voor mij persoonlijk is de gehele of halve behandeling van meerdere dagen overbodig. Tanden bleken is natuurlijk sowieso al niet heel goed en om het dan meerdere dagen te doen, vind ik zelf niet nodig. Mocht je nou een heel erg geel gebit of veel kleur verschillen hebben is het logischer om voor een volledige behandeling te gaan.

Toch ben ik aangenaam verrast! In principe was mijn gebit al vrij wit, maar door één keer gebruik van deze tandenbleek strips zie ik toch al wel wat verschil. Op de foto zie je niet mega veel verschil, maar als je heel goed kijkt een klein beetje. Het heeft de lichte gele gloed van mijn tanden verwijdert. Prima en budgetproof alternatief voor een gehele tandbleek behandeling bij de tandarts. Ik ben tevreden en ga de 2e strip dan ook zeker nog een keer gebruiken, maar dan over een tijdje.

De 3D Crest Whitestrips zijn o.a. verkrijgbaar via Amazon en Dentalwhiteshop.nl. Op Bol.com zijn ook nog veel tandenbleek strips van andere merken te verkrijgen!

Gerelateerde blogposts

2 reactie

 • Reageren
  Ilse
  27 mei 2022

  Ik heb de strips besteld, ik ben benieuwd! Ben je er nog steeds enthousiast over? 😉

  • Reageren
   Janine - BeautyBlogster.nl
   1 juni 2022

   Hi Ilse,

   Wat leuk om te horen! Ik hoop dat de strips net zo goed werken voor jou als voor mij. Ik ben er nog steeds tevreden over 🙂

   Liefs, Janine

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: