4.1 C
Amsterdam

Denman D3 Haarborstel

Denman D3 Hairbrush Review

Vandaag een review over mijn nieuwe Denman D3 haarborstel. Deze haarborstel staat bekend als borstel waarmee je het haar heel makkelijk uitborstelt zonder al te veel pijn. Vooral mensen met krullen schijnen erg enthousiast over deze haarborstel te zijn. Nu heb ik van mij zelf stijl haar, maar na het douchen heb ik vaak heel veel klitten. Een conditioner en goede haarborstel is bij mij dus geen overbodige luxe. In dit artikel lees je mijn ervaring en mening over dit product.

Denman D3 Haarborstel

Denman Haarborstels

Het merk Denman is meer dan 80 jaar geleden opgestart door een innovater. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds een erg geliefd merk in de kappersbranche. Het unieke aan dit merk is dat zij haarborstel ontworpen hebben afgestemd op het haartype, lengte en structuur. Het verschil zit hem in de aantal rijen tanden. Zo is er voor ieder een gepaste haarborstel. Ik heb zelf gekozen voor de Denman D3 haarborstel, dit is ook gelijk de meest verkochte en de orginele haarborstel van het merk. De haarborstel is geschikt voor alle haartypes en voor een korte tot lange haarlengte. De borstel is ook zeer geliefd onder mensen met krullen. Het zou krullend haar met gemak kunnen ontwarren. Het assortiment van Denman bestaat uit heel veel modellen, maar de meest verkochte naast de D3 zijn toch wel ook de D4 en D5. Hieronder het verschil uitgelegd.

Denman D3

Denman D3 haarborstel

De Denman D3 haarborstel is een stylingborstel met 7 rijen tanden. De borstel is bedoelt om het haar mee te föhnen, glad te maken en krullen te ontwarren. De borstel is geschikt voor alle haartypes en een kort tot halflange haarlengte. Dit is ook het orginele model van het merk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Denman D4

De Denman D4 haarborstel is een grote stylingborstel met 9 rijen tanden. De borstel is bedoelt om het haar mee te stylen, glad te maken en krullen te ontwaren. De borstel is geschikt voor alle haartypes en een langere haarlengte. Ook deze borstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze borstel is vooral bedoeld voor mensen met lang haar, vandaar ook het grotere formaat.

Denman D5

De Denman D5 haarborstel is een grote stylingborstel met 9 rijen tanden. Echter in vergelijking met de D4 staan deze tanden allemaal verder uit elkaar. Ook is de D5 iets groter dan de D4. De borstel is bedoelt om het haar mee te stylen, glad te maken en krullen te ontwaren. De borstel is geschikt voor vol en dik haar en een langere haarlengte. Ook deze borstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De borstel is vooral bedoeld voor mensen met dik en lang haar.

Denman Haarborstel

Mijn ervaring Denman D3 haarborstel.

Ik ben blij met mijn nieuwe haarborstel. Hij kamt moeiteloos en pijnloos mijn haar door. Ook klitten zijn snel uit mijn haar te verwijderen. Vooral na het douchen is dit erg fijn. Het enige waar ik aan moet wennen zijn de harde tanden van deze borstel. Ik ben mijn Wetbrush gewend en deze heeft nog bolletjes op de tanden, die het zachter doen laten aanvoelen. Anderzijds stimuleert dit wellicht wel weer de doorbloeding, wat goed voor de haargroei kan zijn. Opgevangen haren zijn overigens eenvoudig te verwijderen uit de borstel en de borstel ligt fijn in de hand. Ik vind deze borstel vooral geschikt voor mensen met dik en krullend haar. Wellicht is de Denman D3 borstel net iets te veel van het goede voor mijn dunne en lange haar. Ik zou hem vooral adviseren voor krullend en/of dik haar 🙂

Je kan de Denman D3 o.a. hier bestellen bij de bol.com.

Welke haarborstel gebruik jij? En heeft iemand een goede tip voor dun/lang haar?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs