Derol Lip Plumper

Derol Lip Plumper Review

De Derol Lip Plumper is een product wat dit jaar compleet viral ging op TikTok. Zo zou het de lippen een stuk voller maken in slechts een handomdraai! Klinkt ideaal, niet waar? Nou heb ik van mij zelf niet perse hele smalle lippen, maar toch was ik erg benieuwd naar de werking van dit product. Zo is mijn bovenlip bijvoorbeeld een stuk smaller dan mijn onderlip en het zou mooi zijn om deze wat meer in verhouding te brengen. Daarnaast kan het een mooi alternatief voor fillers zijn.

Ik besloot de Derol Lip Plumper via Bol.com te bestellen. En in dit artikel lees je mijn uitgebreide Derol Lip Plumper review. Is het de hype waard? En zorgt het daadwerkelijk voor vollere lippen? Je leest het in dit artikel!

Derol Cosmetics Lip Plumper

Derol Lip Plumper

De lip plumper set van ®Derol Cosmetics bestaat uit twee schattige glossjes: één voor het plumping effect en de ander voor de verzorging/mooie glans. Zowel de lip care plumper als de lipgloss maximizer zitten in een transparante huls met een inhoud van 5,5 ml. Het verschil zit hem in de samenstelling en kleur.

Zo is de Derol lip care plumper goud geel van kleur en bevat ingrediënten als gember extract en vitamine e. Deze gloss zorgt voor het welbekende plumping effect en is bedoeld voor overdag. Het maakt de lippen voller en zorgt tegelijkertijd voor de juiste hydratie en verzorging. De Derol Lip Plumper is op basis van natuurlijke ingrediënten. De gember in dit product zorgt voor de tinteling en het plumping effect. De gloss zal lichtelijk tintelen, wat gewoonlijk is bij een lip plumping product. Daarnaast zorgt de gember olie er gelijkertijd voor vermindering van irritatie, droogheid, scheuren en liplijnen.

De Derol lipgloss maximizer is daarin tegen geheel transparant van kleur en bevat ingrediënten als pepermunt extract en vitamine e. Deze gloss zorgt voor een verfrissing, verzorging, herstel en hydratatie van de lippen. Ook deze gloss maakt de lippen voller met behulp van natuurlijke ingrediënten. Deze gloss versterkt het plumping effect van de Derol lip plumper en is bedoeld voor ’s nachts.

Derol Lip Plumper Set

Beide zijn zeer compact qua formaat en zijn daarom ideaal om mee te nemen in je handtas. Daarnaast zien de glossjes er ook nog eens ontzettend schattig uit met hun huls in de vorm van een pil. Ook de applicator is fijn en compact in gebruik. De Derol lip plumper set zorgt in slechts enkele minuten voor vollere lippen en geeft een langdurig effect. Daarnaast geeft het een mooie transparante glans aan de lippen zonder dat het sticky ofwel plakkerig aan gaat voelen.

Derol Lip Plumper Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruik je de Derol Lip Plumper Set?

De Derol Lip Plumper is vrij eenvoudig in gebruik. Als eerst zorg je ervoor dat je lippen goed droog en schoon zijn. Verwijder hierbij ook eventuele andere lip make-up producten van de lippen. Vervolgens kun je de lip plumper aan brengen. Dit is degene met een licht roze dop qua verpakking en qua gloss is deze goud geel van kleur. De Derol lip plumper is bedoeld voor overdag en kun je het beste voor het begin van de dag aanbrengen.

Breng de lip plumper aan met de bijhorende applicator en verdeel het over de lippen. Vervolgens laat je de lip plumper zijn werk doen. Het zal na enkele seconden waarschijnlijk gaan tintelen of prikkelen. Dit is normaal en is de werking van het plumping effect! (mocht je een hele gevoelige huid hebben, kijk hier dan mee uit)

Eenmaal ingewerkt zullen je lippen een heel stuk voller zijn. Dit effect zal enkele uren aan blijven houden. Gebruik voor de verzorging en een nog beter resultaat de Derol lipgloss maximizer ’s nachts voor het slapen gaan. Deze gloss zorgt voor het herstel en de verzorging van de lippen.

Derol Lip Plumper Result Resultaat

Mijn Derol Lip Plumper Review & Ervaring

Buiten dat ik de Derol lip plumper set er ontzettend cute uit vind zien, werkt deze gloss ook nog eens super! Na het aanbrengen beginnen mijn lippen lichtjes te prikkelen ofwel tintelen. Dit duurt slechts enkele minuten, waarna het daarna weer verdwijnt. Het tintelen voelt niet heel aangenaam, maar ik ervaar het niet als pijnlijk. De Derol lip plumper zorgt er inderdaad voor dat mijn lippen iets voller worden. Het effect is niet heel dramatisch, maar dat hoeft van mij ook niet. Gewoon net iets meer vorm en wat voller op een natuurlijke manier. De gloss voelt niet plakkerig en geeft naast het ”plumping” effect een mooie glans aan de lippen.

Wat ik vooral top aan deze lip plumper vind is dat deze op basis is van alleen maar natuurlijke ingrediënten. Maar ook dat het product dierproefvrij is. Zowel de lip plumper zelf als de verzorgende gloss voor ’s nachts vind ik erg fijn in gebruik. De glossjes hebben een pil-achtige look en zijn lekker compact qua formaat. De Derol Lip Plumper is daardoor ook de ideale gloss om mee te nemen in je clutch of handtas.

Of ik dit product kan aanraden? Zeker! Wel is het zo dat de Derol Lip Plumper voor een licht plumping effect zorgt. Wil je een lip plumper echt een dramatischer effect en nog meer volume en effect? Dan zou je bijvoorbeeld beter voor de Lip Injection Extreme van Too Faced kunnen gaan. Hier schreef ik eerder ook deze review over. Het is een ideaal product om eens een lip plumper uitgeprobeerd te hebben zonder er al te veel geld te hoeven aan spenderen.

Kort samengevat: een ideale lip plumper voor beginners gemaakt van natuurlijke ingrediënten en dierproefvrij! De Derol Lip plumper set is ook super leuk om iemand cadeau te geven.


Derol Lip Plumper kopen?

De Derol Lip Plumper shop je het voordeligst
bij de Bol.com vanaf € 13,95 | 2 stuks

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste lip plumpers


Ben jij al bekend met de lip plumper van ®Derol Cosmetics?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.