e.l.f. Holy Hydration Face Cream

elf holy hydration face cream review

De e.l.f. Holy Hydration Face Cream is een voedende gezichtscrème met SPF. Aangezien ik het dragen van een goed SPF in mijn huidverzorging erg belangrijk vind en mijn andere SPF net op was, ging ik opzoek naar een vervanger. Al snel kwam ik bij mijn zoektocht in de Douglas webshop uit bij de e.l.f. Holy Hydration Face Cream. Een gezichtscrème die zowel de huid verzorgd als beschermd.

Voor ik wist kwam de postbezorger al aan met mijn Douglas bestelling en daarom lees je hier vandaag mijn e.l.f. Holy Hydration Face Cream review. Is deze dagcrème echt zo fijn als alle reviews doen vermoeden? Je leest het hieronder!

🛍️ Tip: Shop de e.l.f. Holy Hydration Crème hier extra voordelig!

e.l.f. holy hydration face cream

e.l.f. Holy Hydration Face Cream

De e.l.f. Cosmetics Holy Hydration! Face Cream Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen is een verzorgende, hydraterende en voedende dagcrème met toegevoegde SPF 30. De crème is verrijkt met ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptides, squalane en niacinamide. De crème helpt de gezichtshuid te voeden, verzachten en egaliseren. De crème heeft een dikke textuur maar voelt tegelijkertijd licht aan en is makkelijk uit te smeren.

Het product heeft zijn populariteit vooral te danken aan dat het dé perfecte crème voor de droge huid onder make-up zou moeten zijn. Hierdoor is de huid een stuk egaler en komen producten zoals foundation en concealer een heel stuk mooier uit. Ook fijn aan de crème is dat deze geen witte waas achter laat. Iets wat vaak wel voorkomt bij de wat dikkere dagcrèmes.

elf holy hydration

Kortom een budget proof dagcrème die ideaal is als make-up basis en tegelijkertijd de huid verzorgd en beschermd. Je brengt het product het beste ’s morgens aan na het reinigen van de huid en voor het aanbrengen van de make-up. Voor het aanbrengen van mijn make-up laat ik er vaak zo’n 10 minuten tussen zitten, zodat al het product goed in de huid ingetrokken is. Het product is bedoeld als laatste stap in jouw skincare routine, maar kan ook prima gebruikt worden als make-up basis. Een primer wordt of losse SPF is vrijwel overbodig met deze fijne holy hydration face crean van e.l.f.

Ook fijn is dat deze SPF 30 bevat en vrij is van parfum, siliconen, sulfaten en ftalaten. Daarnaast heeft het product een vegan formule en is niet getest op dieren. De e.l.f. Cosmetics Holy Hydration! Face Cream Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen komt in een mooi glanzend potje en oogt fresh and clean. De verpakking heeft een inhoud van 50 gram en de crème is geschikt voor de normale huid.

e.l.f. Cosmetics Holy Hydration! Face Cream Broad Spectrum SPF 30

e.l.f. Holy Hydration Face Cream Review

Mijn eerst product review van het merk e.l.f. is bij deze een feit! Ik had al eerder wel producten van dit merk uitgeprobeerd, maar nog nooit eerder schreef ik er een review over. En nu dus over de e.l.f. Holy Hydration Face Cream! Ik heb de gezichtscrème inmiddels meerdere malen geprobeerd en ik vind het een erg fijn product. De verpakking is daarnaast ook nog eens heel mooi. Het hydrateert en verzacht mijn huid en je hebt er niet al te gek veel van nodig.

De crème heeft een fijne geur en trekt snel in. Ook wordt mijn huid er niet vettig van en laat het geen witte waas achter. De textuur is ook echt crèmeachtig en is makkelijk uitsmeerbaar. Ook een erg fijn idee dat de e.l.f. Holy Hydration Face Cream vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten is. De toegevoegde SPF30 maakt het product helemaal top en maakt het overbodig om een losse SPF te moeten aanschaffen en/of te gebruiken.

Wat mij betreft een prima budget vriendelijke dagcrème met SPF 30 zonder al te veel poes pas. Ik kan het product zeker aanraden. Daarnaast is het ook een fijne crème om te gebruiken als make-up basis.


e.l.f. Holy Hydration Face Cream kopen?

De e.l.f. Holy Hydration Face Cream is verkrijgbaar
hier bij de Douglas of Lyko.nl vanaf € 15,00 | 50 gr

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere NYX reviews


Wat is jouw favoriete product van e.l.f. Cosmetics?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin</a

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.