e.l.f. Hydrating Camo Concealer

elf concealer review

De e.l.f. Hydrating Camo Concealer is samen met de welbekende halo glow liquid filter foundation en beauty wands, één van de best verkochte producten van e.l.f. Cosmetics. Mijn oog viel al vaker op deze concealer, wanneer ik aan het shoppen was binnen de webshop van Douglas. Nu eindelijk besloot ik hem dan ook te bestellen. Dit aangezien mijn andere concealers op waren geraakt.

Ik zelf gebruik concealer vaak voor het camoufleren van onzuiverheden, maar ook voor het oplichten van de huid onder mijn ogen. Van onzuiverheden heb ik gelukkig niet heel vaak last, maar helaas wel wat vaker van donkere kringen onder mijn ogen. In een van deze situaties is in ieder geval een goede concealer mijn beste vriend! De e.l.f. Hydrating Camo Concealer belooft een lichtgewicht, maar volledige dekking. Benieuwd of dit product het waar maakt? Je leest het hier in mijn elf concealer review.

🛍️ Tip: Shop de elf concealer hier extra voordelig!

elf camo concealer review

e.l.f. Hydrating Camo Concealer

De e.l.f. Hydrating Camo Concealer is een vloeibare concealer met een satin finish. De concealer kan gebruikt worden voor het camoufleren van onzuiverheden, vlekjes, rode plekjes en/of donkere kringen onder de ogen. De concealer heeft een lichtgewicht formule en belooft een volledige dekking.

De concealer is verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende kleuren, waardoor er voor vrijwel iedereen een bijpassende kleur in het assortiment is! De kleuren variëren van licht tot donker met verschillende ondertonen. Aangezien ik zelf een lichte/medium huid heb met een koele ondertoon, ben ik voor de kleur ”Light Ivory” gegaan. Vaak zit ik met mijn huidskleur met de ivory-achtige kleuren goed.

e.l.f. Hydrating Camo Concealer Light Ivory

De elf concealer belooft een volledige dekking te geven met een mooie satin finish. Oftewel het heeft een lichte glans over zich heen. Daarnaast geeft het product ook aan erg lang te blijven zitten. Beide twee punten die erg belangrijk zijn voor een goede concealer.

Naast dat de elf concealer voor een goede camouflage zorgt, heeft deze ook nog eens een hydraterende werking. Ideaal voor bijvoorbeeld de huid onder de ogen dus. De concealer zit verpakt in een plastic flesje met draaidop met daaronder de applicator. De applicator is vrij groot voor een concealer. De inhoud van de verpakking is 6 ml.

De e.l.f. Hydrating Camo Concealer is geschikt voor alle huidtypes. De twee key ingrediënts van dit product zijn hyaluronzuur en rozen water. Dit zijn ook direct de twee ingrediënten die voor de hydraterende werking in deze concealer zorgen. Nog een fijne bijkomstigheid is dat de concealer zowel vegan als dierproefvrij is!

e.l.f. Hydrating Camo Concealer Review

Elf Concealer Review

De e.l.f. Hydrating Camo Concealer is een mooie nieuwe aanwinst in mijn make-up stash. De concealer doet inderdaad wat het belooft, namelijk: vlekjes en donkere kringen camoufleren. Maar ook lang blijven zitten en hydrateren. Aan het begin moest ik wel even wennen aan het feit dat de concealer erg snel opdroogt. Maar ook dat deze een grote applicator heeft.

Eenmaal gewend is dit echt een heel fijn product om te gebruiken. Het belangrijkste wat ik in een concealer ga terug zie, dat heeft deze elf concealer in ieder geval. Namelijk langdurig camoufleren met een goede dekking.

Ik gebruik de concealer het liefst voor onder mijn ogen. Maar ook om vlekjes mee aan te stippen is dit een prima product. Ook de gekozen kleur ”Light Ivory” komt aardig overheen met mijn eigen huidskleur. Echter koop ik normaliter bij een concealer vaak de kleur wel in twee tinten lichter. Dus dat deze concealer lichter uitvalt, komt mij alleen maar goed uit!

Zelf heb ik een normale tot gecombineerde huid en daar is deze e.l.f. Hydrating Camo Concealer echt top voor. Maar ik denk ook zeker dat dit product goed zal aansluiten bij andere huidtypes.

Mocht je dus op zoek zijn naar een niet al te dure concealer met een goede dekking en een hydraterende werking? Dan kan ik je deze concealer van e.l.f. Cosmetics zeker aanraden!


Elf Concealer kopen?

De e.l.f. Hydrating Camo Concealer is verkrijgbaar vanaf € 7,-
bij Douglas.nl

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste foundations


Wat is jouw favoriete product van e.l.f. Cosmetics?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.