0.9 C
Amsterdam

Essence Lash Princess Volume Mascara

Essence Lash Princess Volume Mascara Review

De Essence Lash Princess Volume Mascara is zoals de naam al zegt een mascara die extra volume aan de wimpers geeft. Ik heb deze mascara standaard in huis liggen, maar heb er nooit eerder een review over geschreven. Daarom werd het de hoogste tijd. Het is een budget mascara en heeft een uniek en luxueus, maar ook vrouwelijk design.

Er is zelf een keer een krant artikel over deze mascara verschenen en daarna was er enorme run op deze mascara. Ik durf wel te zeggen dat het een van de populairdere budget mascara’s is. En al veel beauty bloggers gingen mij voor met het schrijven van een review.

Vandaag lees je in dit artikel mijn ervaring en eigen Essence Lash Princess Volume Mascara review. Sterker nog dit is mijn eerste review van een Essence product. Veel lees plezier!

Essence Princess Mascara Review

Essence Lash Princess Volume Mascara

Deze Lash Princess volume mascara van het merk Essence zorgt voor dramatisch volume van de wimpers. Met zijn innovatieve ”cobra” mascara borsteltje zorgt het voor extreem dikke wimpers. De mascara heeft een intens zwarte kleur. De princess mascara is te herkennen aan zijn prachtige verpakking. Deze heeft een soort van gestrikt motief. Het heeft iets chique, romantisch maar ook zeker vrouwelijks. Het heeft daarnaast ook nog eens een ant-slip functie, waardoor je meer grip hebt op het borsteltjes tijdens applicatie.

Het mascara borsteltje is lang of breed en loopt taps toe. Het bevat lange en kort haartjes. Ook deze lopen taps toe. Het heeft een gebogen vorm en is slank in vergelijking tot andere mascara’s. Het is een prima borsteltje, maar niet mega speciaal of uniek. Er komt genoeg mascara uit de huls bij elke applicatie. De mascara zelf is vrij dik qua structuur. De kleur is intens zwart. Iets wat ik graag zie bij een mascara.

Princess Mascara

Voor de rest heeft de mascara een inhoud van 12 ml. Dit is aan de hoge kant voor een mascara! Normaliter heeft een standaard mascara een inhoud van ongeveer 7 tot 9 ml. De princess mascara is 12 maanden houdbaar na openen. Naast de volume variant bestaan er nog meer varianten uit dezelfde lijn. De Essence Lash Princess lijn bestaat standaard uit 4 varianten, namelijk: volume, sculpted volume, falsh lash effect en falsh lash effect waterproof.

before
zonder mascara
after
met Essence Princess mascara

Mijn ervaring.

Ik vind de Essence Lash Princess Volume Mascara een prima budget mascara. Dit is ook een van de redenen dat ik de mascara al meerdere keren heb aangeschaft. Het doet hetgeen wat ik van een mascara verwacht. En dit voor een minimaal prijsje! Het geeft volume aan mijn wimpers en geeft het een intens zwarte kleur. Daarnaast vind ik de verpakking prachtig en lig het borsteltje fijn in de hand. Ook is de mascara goed aan te brengen op mijn wimpers. Wel moet ik iets nauwkeurig zijn om te voorkomen dat er klontjes ontstaan. Het maakt inderdaad mijn wimper drastisch dikker, maar het moet natuurlijk geen spinnen poten effect worden.

Ook krijg ik geen oogirritatie van deze mascara. Iets waar ik bij veel andere budget mascara’s wel last van heb. Maar dit kan natuurlijk een persoonlijk iets zijn. Voor mij een aanrader dus! Ik heb ook wel eens de Falsh Lash effect Waterproof uitgeprobeerd, maar deze vond ik minder goed. Dit is voor mij een vaste budget mascara die ik erg fijn vind en niet snel van zou afwijken.

De Essence Lash Princess Volume Mascara is te koop voor €3,39 bij o.a. het Kruidvat en Etos

Wat is jouw favoriete budget mascara?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs