4.1 C
Amsterdam

Estée Lauder Double Wear Foundation

Estée Lauder Double Wear Foundation Review

De Estée Lauder Double Wear Foundation is een van de ’s werelds bestverkochte foundations. De foundation is zo geliefd omdat deze voor een prachtige natuurlijke en egale look zou zorgen. Het maakt de huid egaal en geeft het een stralende teint. En dit de gehele dag lang!

Ik zag de foundation regelmatig voorbij komen en hoorde alleen maar positieve verhalen. Het zou dé holy grail onder de foudantions zijn. Dit maakte mij enorm nieuwsgierig en ik besloot hem daarom aan te schaffen. Ik kocht hem in de kleur 2C3 Fresco. Klinkt allemaal goed, niet waar? Tijd om zelf dit product te ondervinden. Je leest hier vandaag mijn Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup Foundation review.

🛍️ Shop: De foundation hier extra voordelig >


Estée Lauder Double Wear Foundation

Estée Lauder Double Wear Foundation

De Estée Lauder Double Wear Stay In Place Foundation is een vloeibare foundation en geeft een medium tot volledige dekking. Het product belooft 24 uur lang te blijven zitten en heeft een matte finish. Het is Estée Lauders nummer 1 bestverkochte foundation. Het product staat al meer dan 15 jaar boven aan in de top 10. Het zorgt voor een egale, frisse en natuurlijk uitziende look.

De Estée Lauder Double Wear foundation is resistent tegen warme en vochtige omstandigheden zoals bij sporten of zonnen. De foundation is mooi op te bouwen en te blenden. Door het een unieke samenstelling en textuur heeft zal deze niet in lijntjes trekken en blijft deze mooi egaal zitten. Naast de camouflage die het product geeft, zorgt het ook nog eens voor een optimale hydratatie van de huid.

Estée Lauder Double Wear Stay In Place Foundation Review

De Estée Lauder Double Wear Foundation blijft de gehele dag (24 uur) probleemloos zitten. Het product is geschikt voor alle huidtypes zelfs voor de zeer vette huid. De foundation dekt erg goed waardoor deze zuinig in gebruik is. Voor de rest bevat het SPF10 wat bescherming tegen de zon bied. Iets wat erg belangrijk is om huidveroudering en pigment vlekken te voorkomen. De 24 uur lang durende voordelen van deze foundation zijn: langhoudend, zonder geen zichtbare lijntjes, zonder strepen, onzichtbare poriën, zonder maskereffect, blijvend en kleurecht.

Swatch 2C3 Fresco
Swatch 2C3 Fresco

Voor de rest zit de Estée Lauder Double Wear Stay In Place Foundationverpakt in een mooi mat glazen flesje. Het doet mij ook wel een beetje denken aan de Clinique Superbalanced Foundation die ik eerder testte. Het flesje heeft een inhoud van 30 ml en is 12 maanden houdbaar. Helaas bevat de verpakking een draai dop wat de dosering wat lastiger maakt. Maar ook dit went.

De foundation is in totaal in meer dan 40 verschillende kleuren verkrijgbaar. Waarvan de kleuren variëren van huidskleur ondertoon. Zo zijn de kleurnummer te onderscheiden in: N voor neutraal, C voor koel en W voor warm. Ik zelf heb de kleur 2C3 wat staat voor een koele ondertoon.

Estée Lauder Double Wear Foundation 2C3 Fresco resultaat

Estée Lauder Double Wear Foundation result, resultaat

Mijn review en ervaring

Deze Estée Lauder Double Wear Foundation is echt een top product! Ik kan alle positieve berichten over deze foundation begrijpen. Sterker nog ik ben zo enthousiast dat dit mijn nieuwe favoriete foundation is geworden. De dekking is goed, je hebt maar weinig nodig en het maakt mijn huid mooi egaal. Ook is de structuur van de foundation heel fijn. Het is goed te blenden en uit te smeren en voelt fijn en comfortabel aan op mijn huid.

Het trekt niet in lijntjes en/of maakt de huid niet droog. Eigenlijk voel ik niet eens dat ik foundation draag. Ook geeft het niet af (mijn mobiel is altijd een goede meetgraad, if you know what i mean ;)) en blijft het de gehele dag mooi op zijn plek.

Mijn huid gaat niet glimmen, voelt niet vettig en zit er mooi en gezond uit. Ook fijn dat het een SPF bevat, dit maakt een losse SPF overbodig. Enige verbeter punt van mijn kant zou zijn de dop. Hier had wel een pompje op gemogen wat mij betreft. Maar goed de inhoud is uiteindelijk het belangrijkst en ik kan je vertellen die is echt geweldig!


Estée Lauder Double Foundation kopen?

De Estee Lauder Double Wear Foundation is verkrijgbaar vanaf € 34,95
bij de Lookfantastic.nl en Bol.com

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste foundations


Heb jij deze foundation als eens uitgeprobeerd?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

2 REACTIES

    • Hi Jolanda, ik heb de juiste kleur in de winkel kunnen vinden. Een medewerker heeft mij hierbij geholpen en zo zijn er verschillende kleuren uitgeprobeerd. Uiteindelijk bleek deze het beste te passen. Vanaf nu bestel ik deze dan ook online (stuk voordeliger) 🙂 Liefs, Janine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs