4.1 C
Amsterdam

Frownies Facial Patches

Frownies Facial Patches Review

Ken jij de Frownies Facial Patches al? Dit zijn facial patches ofwel afplak pleisters waarmee je rimpels, fronslijnen en  fijne lijntjes mee kunt verhelpen of verminderen. Het merk Frownies kent zijn populariteit vooral in Amerika, daar waar het merk ook is opgericht. Frownies bestaat al sinds 1889 en wereldwijd alsmaar bekender en is nu dus ook verkrijgbaar in Nederland! Het is een mooi 100% natuurlijk alternatief voor cosmetische behandelingen zoals bijvoorbeeld fillers etc.

Ondanks dat ik zelf (nog) niet heel veel rimpels of lijntjes heb, wou ik deze facial patches toch graag eens uitproberen. Want uiteindelijk is voorkomen beter dan genezen 😉 In deze review probeer ik de Frownies facial patches uit op mijn voorhoofd ofwel het frons gedeelte. Benieuwd naar mijn ervaring? Je leest het hier in mijn Frownies Facial Pacthes review.

Frownies Review

Frownies Facial Patches

De Frownies Facial Patches zijn afplak pleisters voor het gezicht voor het verhelpen van rimpels en fijne lijntjes. De facial patches dienen in de avond voor het slapen gaan op het te behandelen gedeelte van het gezicht aangebracht te worden. En zorgen ervoor dat de huid strak blijft, waardoor gezichtsspieren niet de kans krijgen om zich aan te trekken. Gezichtsspieren worden dus door middel van de Frownies facial patches verzacht en dit is ook gelijk hetgeen wat de eventuele rimpels voorkomt en verhelpt. Want hoe vaker je fronst, je wenkbrauwen optrekt, in de zon of boos kijkt, des te groter de kans op voorhoofds- en fronsrimpels is!

De Frownies Facial Patches zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heeft ieder te behandelen gebied, zijn eigen soort facial patches. Denk aan Frownies Facial Patches voor het voorhoofd en tussen de ogen. Maar ook patches voor de mond en ooghoeken. En facial patches voor onder de ogen. Ik zelf heb de Frownies Facial Patches voor het voorhoofd en tussen de ogen mogen ontvangen. Dit is ook gelijk degene die je terug ziet op de foto’s.

De Frownies Facial Patches zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn daarnaast dierproefvrij, dit geldt ook voor de rose water hydrator. Zo kan het dus een heel mooi en goed alternatief zijn voor bijvoorbeeld chemische cosmetische behandelingen. De Facial Patches die ik heb ontvangen bevatten in totaal 144 patches wat goed is voor zo’n 8 tot 16 weken gebruik.

Gebruiksaanwijzing:

De Frownies Facial Patches kunnen het beste op een gereinigde huid aangebracht worden op het te behandelen gezichtsgedeelte. In mijn geval bijvoorbeeld dus op mijn voorhoofd bij het frons gedeelte. Zorg er eerst voor dat de patch op maat is, deze kun je eenvoudig afscheuren. Vervolgens dien je de patch op de glimmende zijde licht vochtig te maken met warm water of voor het beste resultaat met de Frownies Rose Water Hydrator. Trek bij het aanbrengen van de patch de huid strak. Druk de pleister daarna zo’n 10 seconden aan en ga vervolgens slapen. De facial patch kan de volgende dag verwijderd worden. Blijf dit voor het beste resultaat zo’n 30 dagen achter elkaar herhalen.

Facial Patches Review
Nu nog in het blauw en ik ben net een avatar 😉

Frownies Review & Ervaring

Inmiddels heb ik de Frownies Facial Patches twee weken in gebruik en ik heb mij hierbij vooral gefocust op mijn voorhoofd/frons gedeelte. Aan het begin was ik wat sceptisch over dit product. Want zou het afplakken van je gezicht echt kunnen helpen bij het verminderen van rimpels? Het antwoord is ja! Echter is dit wel een tijdelijk effect. Mijn frons is aanzienlijk minder in de ochtend na het verwijderen van de facial patches, maar het is geen permanente oplossing. Iets wat je naar mijn mening ook niet kan verwachten van een 100% natuurlijk product.

Het aanbrengen van de patches ging voor mij vrij makkelijk. Het enige waar ik erg aan moest wennen is het dragen van de facial patches tijdens het slapen. Als je eenmaal slaapt heb je dit natuurlijk niet meer door. Maar voor het in slaap komen, voel je toch dat er iets op je voorhoofd zit. Ook bleven de patches niet elke nacht even goed zitten.

Voor de rest fijn dat het een 100% natuurlijk product betreft en het een alternatief voor cosmetische ingrepen kan zijn. Daarnaast maakt het je ook erg bewust van je gezichtsexpressies gedurende de dag. Wellicht iets wat ook indirect kan bijdragen aan het verminderen en voorkomen van rimpels.

Leuk om dit merk te leren kennen en de gelegenheid te hebben gekregen om de Frownies Facial Patches uit te proberen. Persoonlijk zou ik het product niet opnieuw aanschaffen, maar dit heeft er bij mij puur mee te maken dat ik (nog) geen hele zichtbare rimpels heb.


Frownies Facial Patches kopen?

De Frownies Facial Patches zijn verkrijgbaar vanaf € 33,00 | 144 stuks
bij de Bol.com of Frownies.care
Gebruik code: BEAUTYBLOGSTER10 voor 10% korting!

💡 Leestip: Bekijk mijn andere skincare blogs


Heb jij wel eens facial patches gebruikt?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin

 

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs