4.1 C
Amsterdam

Fudge Clean Blonde Shampoo

Fudge Clean Blonde Shampoo Review

Vandaag review ik de welbekende Fudge Clean Blonde Shampoo. Dit is een paarse shampoo die ervoor zorgt dat ongewenste geel/oranje -tinten in geblondeerd haar worden verwijderd. Ook heeft de shampoo een sterk verzorgende werking. Het neutraliseert en reinigt blond haar. Volgens vele vrouwen is dit de beste zilvershampoo. Dit wekte uiteraard mijn nieuwsgierigheid op en aangezien mijn vorige blauwshampoo op was, bestelde ik al gauw deze variant. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder.

Een tijd geleden ben ik van brunette naar blondine gegaan. Ik heb heel wat blonde highlights in mijn haar laten zetten en deze houd ik graag mooi qua kleur. Omdat ik van mij zelf bruin haar heb, neigen mijn highlights sneller naar een kleur met een gele gloed. Daarom gebruik ik graag één keer in de zoveel tijd een shampoo met blauw of paars pigment. Dit zorgt ervoor dat de gele gloed verdwijnt en het haar mooi koel blond wordt. Eerder gebruikte ik de Matrix Brass Off Shampoo en Conditioner hiervoor. Hier was ik zeer tevreden over, maar was toch benieuwd naar de meest bekende shampoo op dit gebied. Namelijk de Fudge Clean Blonde Shampoo Violet Toning. In dit artikel lees je de uitgebreide review en mijn ervaring met het product.

Fudge Clean Blonde Shampoo

Fudge Clean Blonde Shampoo

De Fudge Clean Blonde shampoo is een speciale shampoo voor haar dat geblondeerd is. Zoals mede blondines wel zullen weten is het moeilijk om tot een mooie koele blonde kleur te komen. Wat ik zelf met mijn haar ervaar is dat er al snel een gele gloed zichtbaar is. Dit komt omdat ik van nature bruin haar heb. De Fudge Shampoo is een ideale oplossing daarvoor. De shampoo bevat namelijk een hoge concentratie aan paars pigment. Dit zorgt ervoor dat ongewenste gele en koperkleurige tinten uit het haar worden verwijderd.

Naast dat deze shampoo zorgt voor een stralende blonde kleur, heeft deze ook nog eens verzorgende werking. De shampoo bevat namelijk hydraterende guarana en het unieke Hydrating Hair Drink Complex. Dit complex zorgt ervoor dat het haar er na het wassen ook nog eens gezond, glanzend en sterk uitziet. Het product word verkocht als een shampoo, maar je kan het eigenlijk beter zien als een kleurspoeling om je haarkleur mooi te behouden. Dagelijks gebruik zou ik afraden. Zie het als een onderhoudsbehandelingskuur van je geblondeerde haar.

Paarse Shampoo

Gebruiksaanwijzing Fudge Clean Blonde Shampoo

Deze shampoo is zeer hoog geconcentreerd met paars pigment. Voordat je begint, waarschuw ik je dus even. De shampoo kan namelijk paarse vlekken achterlaten. Kijk dus uit met je kleding, huid en andere spullen. Ik zelf gebruik dan ook handschoenen om de shampoo aan te brengen en doe dit altijd in de douche. De Fudge shampoo breng je aan op nat haar. Je hebt maar een klein beetje nodig. Masseer en verdeel het vervolgens over het hele haar. Voor het beste resultaat laat je het 5 minuten inwerken. Mocht het je eerste keer zijn, kan je beter met 3 minuten beginnen. Het effect is namelijk goed zichtbaar en zoals eerder gezegd de shampoo is hoog gepigmenteerd. Vervolgens spoel je de shampoo goed uit. Ik zelf vind het persoonlijk daarna nog fijn om gebruik te maken van een conditioner.

Before
Before
After
After

Mijn ervaring

De velen positieve reviews kan ik beamen! Ik vind dit persoonlijk ook de beste zilvershampoo die ik tot nu toe heb gehad. Na gebruik zie en voel ik echt heel erg goed verschil. Mijn haar is mooi blond qua kleur, maar ook goed verzorgt en stralend. Mijn higlights zijn ook veel beter zichtbaar geworden. Ik gebruik de Fudge shampoo nu 1x in de 2 weken als opfrisbeurten tussen mijn kappersbezoeken. Het heeft voor mij eigenlijk net zoveel effect als een kleurspoeling bij de kapper. Het is echt een opfrisser voor mijn haar. Sterker nog, sommige vriendinnen vroegen na gebruik zelfs of ik iets aan mijn haar had gedaan (op een positieve manier). Ik heb de shampoo van Fudge dan ook zeker bij hen aangeraden. Je hebt echt waar voor je geld, want je betaald voor een tube van 250 ml gemiddeld € 16,59. Het product is zuinig in gebruik en ruikt heel erg lekker. Deze ga ik zeker opnieuw aanschaffen 🙂

Je kan de Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo o.a. hier bestellen bij de bol.com.

Wat is jouw favoriete zilvershampoo?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs