Garnier Over Make Up Super UV

Garnier Over Make Up Super UV

De Garnier Over Make Up Super UV Spray is een zonnebrand spray die je over je make-up aan kunt brengen. Toen ik dit product tegenkwam was ik gelijk enthousiast. Ik was namelijk al langere tijd op zoek naar een goed zonnebrand product om mijn SPF mee bij te kunnen werken. En dit zonder dat mijn make-up look er aan onder door zou moeten gaan.

Dit product van Garnier leek mij hier perfect voor. Beschermt deze zonnebrandspray voor over mijn make-up mij voldoende tegen de zon? Je leest het hier in mijn Garnier Over Makeup Super UV review.

🛍️ Tip: Shop de Garnier Over Make Up Spray hier extra voordelig!
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

Garnier Over Makeup SPF

Garnier Over Makeup SPF Spray

De Garnier Over Make Up Spray is een zonnebrand spray met SPF 50. De spray biedt bescherming tegen schadelijke invloeden veroorzaakt door de zon. Vanwege de SPF50+ die dit product bevat biedt de spray een hoge bescherming. Ook beschermt de spray tegen de negatieve effecten van luchtvervuiling.

Daarnaast heeft Garnier Over Make Up Super UV spray een hydraterende werking en is deze na het schudden, direct klaar voor gebruik. Zoals de naam al doet verklappen kan deze zonnebrand spray over je make-up aangebracht worden! Dit maakt het een ideaal product om je SPF gedurende de dag mee bij te werken zonder dat je make-up doet wegsmelten.

De Garnier Over Make Up zonnebrand spray is transparant, plakt niet en voelt niet vettig aan op de huid. Het product belooft snel in te trekken en is geschikt voor alle huidtypes. Even als de gevoelige huid.

Garnier Over Make Up Super UV Review

Het product zit verpakt in een spray flacon met een fijne verneveling, dit zodat het product goed verdeelt wordt over het hele gezicht. De spray heeft een compact formaat, wat het een perfecte zonnebrand maakt voor onderweg. De Garnier Over Make Up Super UV heeft een inhoud van 75 ml.

Het gebruik van de Garnier Ambre Solaire Super UV Over Make-up Spray SPF 50 is zeer eenvoudig. De spray dient alleen van te voren even geschud te worden en daarna kan deze aangebracht worden op het gezicht. Breng de zonnebrand spray voor over de make-up royaal aan en houd de ogen hierbij gesloten.

Garnier Over Makeup Spray

Garnier Over Make Up Super Uv Review

Wat een uitvinding deze Garnier Over Make Up Super UV zonnebrand spray! Het is echt een heel makkelijk te gebruiken product en ideaal om door de dag heen snel even je SPF bij te kunnen werken. Garnier maakt wat mij betreft de laatste tijd een behoorlijke come back! Zo zijn ze meer bezig met producten waar veel vraag naar is, maar ook wordt er bijvoorbeeld veel nauwkeuriger naar ingrediënten in producten gekeken.

Ik zelf vind deze zonnebrand spray voor over de make-up vooral heel fijn om snel even tussendoor mijn SPF bij te kunnen werken. ’s Ochtends als laatste stap van mijn skincare routine gebruik ik wel eerst een ander SPF dan deze. Dit doe ik nog voor het aanbrengen van mijn make-up. Toch vind ik dit een heel makkelijk en snel on-to-go zonnebrand product. Ik heb het idee dat het mijn gezicht voldoende beschermt en het brengt inderdaad zoals belooft niet mijn make-up door de war. Daarnaast ruikt de spray ook nog eens heel lekker. Echt zo’n typische zonnebrand geur… ik hou ervan!

Echter mocht je echt een dagje naar het strand gaan, dan kan je beter wellicht gewoon bij de standaard zonnebrandcrèmes blijven. Dit omdat de Garnier Over Make Up Super UV zonnebrand een spray betreft en de verdeling als wel applicatie daardoor niet altijd voldoende zal zijn voor langdurige blootstelling aan de zon. Garnier noemt het niet voor niets een ‘City spray’ 🙂

Conclusie: ben je op zoek naar een goede zonnebrand spray voor over je make-up om gedurende de dag jouw zonbescherming bij te werken? Dan kan ik je de Garnier Over Make Up Spray zeker aanraden!


Garnier Over Make Up Super UV kopen?

De Garnier Over Make Up Spray is verkrijgbaar vanaf € 13,95  | 75 ml
bij Lookfantastic.nl of Zalando.nl
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

💡 Lees tip!: Welke zonnebrand heb ik nodig?


Gebruik jij een SPF voor over je make-up?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.