4.1 C
Amsterdam

Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissue Masker

De Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissue Masker is een kant-en-klaar masker met een extra hydraterende werking. Het masker bevat granaatappelextract en hyaluronzuur. Ik vind het fijn om zelf 1x in de week mijn huid extra te verzorgen met een maskertje. Dit keer was wou ik wat nieuws uitproberen en zo kwam ik uit bij het Hydra Bomb Masker van Garnier. Ik zag dat dit masker hoog werd aangeschreven bij de bol.com en dit wekte mijn nieuwsgierigheid. Je leest in dit artikel mijn Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissue Masker review. Kijk je mee?

Garnier SkinActive Hydra Bomb Sheet Masker

Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissue Masker

Het Garnier SkinActive Hydra Bomb masker is intens hydraterend en revitaliserend gezichtsmasker. Het is een sheet masker. Dit houd in dat het een masker gemaakt is van tissue. Het is als het ware een doordrenkte tissue die je in één keer op het gezicht aanbrengt. Het tissue heeft de vorm van het gezicht en uitsparing voor mond en ogen. Je hoeft dus niet te smeren en je bent in één keer klaar. Het Garnier Hydra Bomb is doordrenkt met hydraterende ingrediënten als granaatappel extract en hyaluronzuur. Het masker is geschikt voor ieder huidtype, van droog tot gevoelig!

Sheet maskers zijn overgewaaid vanuit Azië en zijn nu ook zeer geliefd in Nederland. Het voordeel aan een sheet mask is dat je het direct zonder geknoei kunt aanbrengen en de ingrediënten uit het masker beter worden opgenomen door de huid. Dit komt door dat je de huid als het ware afdekt en de werkzame ingrediënten alleen nog maar richting de huid kunnen. Het Garnier SkinActive Hydra Bomb Sheet Masker is gemaakt van 100% natuurlijke vezels en werkt als een hydraterend kompres. Het masker heeft een hydraterende, verzorgende en kalmerende werking op de huid. Garnier geeft aan dat na 3 applicaties fijne lijntjes minder zichtbaar zullen worden en de huid meer straalt. Na éénmaal gebruik zal de huid gehydrateerd, glad en zacht aanvoelen.

Garnier Hydraterend Gezichtsmasker

Hoe gebruik je deze sheet mask?

Een sheet masker is vrij eenvoudig in gebruik. Dit komt door dat het masker direct klaar is voor gebruik. Je hoeft dus niet te smeren en/of onnodig te knoeien. Vouw het masker open en breng deze op een gereinigd gezicht aan. Hierbij dient de blauwe beschermlaag zichtbaar te zijn op het gezicht. Vervolgens verwijder je de blauwe bescherm laag en zorg je ervoor dat de sheet mask goed aansluit op de vorm van je gezicht. Ik zelf ben er nog met mijn jaderoller overheen gegaan. Dit vond ik fijn aanvoelen en ik dacht wellicht trekken de ingrediënten dan nog beter in.

Laat het hydraterende gezichtsmasker vervolgens 15 minuten in trekken. Verwijder het masker vervolgens en gooi deze weg. Elke verpakking is voor eenmalig gebruik. Als laatst kun je het overtollige product op het gezicht inmasseren of weg halen met een wattenschijfje.

Sheet Masker Garnier
Haha het ziet er niet uit hé 😉 Bij deze foto heb ik de blauwe laag overigens nog niet verwijderd.

Mijn ervaring.

Wat een fijn maskertje. Het voelt fris en hydraterend aan bij het laten inwerken. Daarnaast ruikt het ook nog eens heel lekker. De geur is subtiel, fris en geeft als het ware een feel-good momentje. Ideaal zo’n sheet masker. Normaliter gebruik ik voornamelijk kleimaskers, maar dit vind ik toch ook wel heel erg handig. Na gebruik voelt mijn huid fris, gehydrateerd en zacht aan. Ook lijkt mijn huid iets meer te stralen. Als je opzoek bent naar een niet al te duur hydraterend sheet gezichtsmasker, zou ik deze zeker aanraden.

Het enige nadeel wat ik mij kan bedenken is dat het masker niet geheel goed op mijn hoofd aansluit, maar dat is natuurlijk per persoon verschillend. Ik heb dit niet als onprettig ervaren en het heeft voor de rest zijn werk gedaan. Of het ook echt de fijne lijntjes minder zichtbaar maakt durf ik niet te zeggen. Ook heb ik nog even goed naar de ingrediënten lijst gekeken en de ingrediënten granaatappel extract en hyaluronzuur zijn zeer licht gedoseerd in dit masker. Deze staan vermeld vanaf nummer 17 in de ingrediëntenlijst. De hydraterende werking is dus met name te danken aan de Propylene Glycol en Glycerine in dit masker. Deze staan op nummer twee en drie in de ingrediëntenlijst.

Het Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissue Masker is te koop voor € 2,99 per stuk bij de drogisterij. Bij de bol.com is het masker relatief goedkoper in multipacks te verkrijgen.

Gebruik jij wel eens een tissue masker?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs