Garnier SkinActive Vitamine C Shot Masker

Garnier SkinActive Vitamine C Shot Masker Review

Het Garnier SkinActive Vitamine C Shot Masker is een tissue gezichtsmasker. Het geeft je huid als het ware een vitamine boost! Het masker zorgt voor een stralender en frisser uitziende huid. Ik gebruik zelf graag één keer per week een huidmasker. Dit geeft voor mij net beetje extra en het is ook een soort van momentje voor mij zelf. Maskertje op, een goed boek erbij en ontspannen maar!

Ik kreeg het masker met Sinterkerst en het leek mij leuk om hier een review over te schrijven. Daarom lees je hier vandaag mijn Garnier SkinActive Vitamine C Shot Masker review, lees je mee?

Garnier SkinActive Vitamine C Shot Masker

Het Garnier SkinActive Vitamine C Shot Masker is een speciaal tissue masker voor het gezicht. In de verpakking zit één vakje met het tissue masker en in het andere vakje het vitamine C serum. Door dat het serum apart van het tissue wordt bewaard blijven de ingrediënten zo vers mogelijk. Het serum dient als hydratatie boost voor de huid. De vitamine C wordt pas geactiveerd bij gebruik van het masker. Hierdoor werkt het masker optimaal, fris en efficiënt.

Dit Garnier SkinActive tissuemasker zorgt ervoor dat de huid stralender en frisser er uit komt te zien. Het masker is zelfs uitgebreid getest. Bij deze test hebben 50 vrouwen het tissue masker uitgeprobeerd. De test bestond uit het resultaat na 1 applicatie en het resultaat na 3 applicaties gedurende week. Hier uit kwam dat het masker ervoor zorgt dat de huid gerevitaliseerd uit komt te zien, beter gehydrateerd is en de teint gelijkmatiger wordt. Ook zou de huid meer stralen en frisser ogen.

Voor de rest is het masker zowel geschikt voor mannen als vrouwen en is geschikt voor eenmalig gebruik. Een verpakking heeft een inhoud van 33 gram. Het tissuemasker van Garnier is hun meest intense maskerverzorging.

Garnier SkinActive Fresh-Mix Vitamine C Shot Tissue Masker

Gebruiksaanwijzing

Voor dat je het tissue masker gaat gebruik/aanbrengen, kun je het beste eerste je gezicht reinigen. Vervolgens dien je het vitamine C serum bij het tissue masker te doen. De verpakking is zo ontworpen dat dit heel eenvoudig gedaan kan worden. Vouw hiervoor het sachet op de plekken van de stippen lijn. Je vouwt deze als het ware dubbel en het middelste gedeelte blijft over. Vervolgens dien je het serum naar het midden naar het tissue te duwen. Zorg ervoor dat het tissue volledig wordt doordrenkt. Het serum zal veranderen in een gel achtig tissue masker.

Vervolgens kun je het masker openen en aanbrengen op het gezicht. Laat deze hierna 15 minuten intrekken/inwerken. Hierna kan je het tissue masker verwijderen en kun je het overtollig product inmasseren of verwijderen met een wattenschijfje.

Mijn Review & Ervaring

Het Garnier SkinActive Fresh-Mix Vitamine C Shot Tissue Masker vind ik een lekker verfrissend masker. Ook de verpakking vind ik ontzettend handig bedacht. Zo heb je geen last van geknoei, maar blijft het serum toch lekker vers. Het tissue masker heeft een goede vorm en sluit goed aan op mijn gezichtsvorm. Ook heb ik het idee dat de ingrediënten snel worden opgenomen door mijn huid. Tijdens het inwerken voelt het masker lekker verkoelend en verfrissend aan. Ook de frisse sinaasappel geur van dit tissue masker is erg lekker.

Kort samengevat ik ben enthousiast en tevreden over dit tissue masker van Garnier. Het heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en ik zou deze zeker opnieuw aanschaffen. Sterker nog dat heb ik inmiddels al gedaan 🙂


Garnier Tissue Masker kopen?

Dit vitamine C gezichtsmasker shop je vanaf € 4,95
het voordeligst bij de Bol.com


Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

3 reactie

 • Reageren
  Jolanda
  1 februari 2022

  Wat een leuk masker zeg!

 • Reageren
  Angela
  2 februari 2022

  Sheetmasks zijn echt geweldig!! Love it, deze klinkt ook wel erg fijn !!

 • Reageren
  Tessa
  2 februari 2022

  Garnier heeft fijne maskers

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.