Geurwolkje Aroma Diffuser & Etherische olie

Geurwolkje Aroma Diffuser Review

Ik ben dol op lekkere geuren in huis. Je ziet dan ook regelmatig diverse geurproducten zoals geurkaarsen en geurstokjes bij mij in huis staan. Onlangs was ik opzoek naar een aroma diffuser omdat ik graag gebruik wou maken van natuurlijke oliën. Na wat research kwam ik in contact met de webshop Geurwolkje.nl. Dit is een prachtige webshop vol met diverse soorten aroma diffusers en etherische oliën.

Van Geurwolkje mocht ik één van hen aroma diffusers uittesten en 2 etherische oliën naar keuze uitproberen. In deze blogpost lees je mijn ervaring en review over de producten van Geurwolkje. Lees je mee?

Aromadiffuser Geurwolkje

Geurwolkje Aroma Diffuser – Nimbus

Aroma diffusers ook wel geurverspreiders of geur diffusers genoemd, zie je steeds vaker bij mensen in het interieur staan. Helemaal niet zo gek want het is een mooi natuurlijk alternatief voor geurkaarsen of wierook. Een aroma diffuser heeft niet alleen de functie om een lekkere geur in huis te verspreiden, maar ook om de lucht te bevochtigen. Dit is vooral ideaal in periodes van de winter, wanneer de verwarming vaker aan staat met als gevolg een ”drogere” lucht in huis. Van Geurwolkje mocht ik een aroma diffuser naar keuze uitzoeken. Zij hebben ongeveer 10 verschillende modellen in hun assortiment met ieder een eigen uniek design. Sommige daarvan zijn ook in verschillende kleuren te koop. Ik heb zelf gekozen voor de Geurwolkje Original Nimbus 2.0 in de lichte hout kleur.

Ik vind de Nimbus 2.0 Aroma Diffuser erg mooi in mijn interieur staan. Het product heeft een natuurlijk, rustgevende en design vol uiterlijk. De Nimbus 2.0 kan niet alleen als geurverspreider gebruikt worden, maar ook als nachtlampje. Ik heb de diffuser afwisselend in mijn woonkamer en slaapkamer staan. In mijn woonkamer gebruik ik de diffuser in combinatie met verkwikkende geuren, zoals de herfstzon etherische olie. En in mijn slaapkamer heb ik hem op mijn nachtkastje staan. Ik vind het heerlijk om voor het slapen gaan, de diffuser even aan te zetten met wat lavendel olie. Dit werkt voor mij erg rustgevend en ik slaap daarna extra lekker 🙂

Aroma Diffuser Nimbus 2.0

Gebruiksaanwijzing

De Nimbus geur diffuser is vrij eenvoudig in gebruik. Bij de diffuser zit een maatbekertje bijgeleverd. Hiermee vul je het kommetje aan de binnenkant met water tot het gele puntje (maximale waterstand). Hierna voeg je ongeveer 4 a 7 druppels etherische olie naar keuze toe. Hierna kan je de geurverspreider aanzetten. Er zijn maar 2 knoppen en eigenlijk spreekt alles voor zich. Je plugt de stekker in het stopcontact en in de diffuser zelf, daarna zet je hem aan. Dit doe je door op de meest linker knop te drukken. Door meerdere keren op de knop te drukken zet je deze op verschillende standen, namelijk: 2 uur, 4 uur en 8 uur. Wanneer de ingestelde tijd is verstreken, schakelt de diffuser automatisch van zelf weer uit. Met het rechter knopje kan je switchen tussen de lichtkleuren of wanneer je niet op het linkerknopje hebt geklikt, deze alleen als nachtlampje gebruiken.

Geurwolkje Etherische Oliën

Geurwolkje 100% Etherische Oliën

Van de webshop mocht ik ook 2 etherische oliën uitzoeken. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de sandelhout en herfstzon olie. Deze leken mij voor dit seizoen het lekkerst. Daarnaast vind ik houtige geuren altijd erg lekker ruiken. Etherische oliën zijn oliën gewonnen uit de natuur. Denk hierbij aan extracten van planten, bloemen en kruiden. Het is dus een 100% natuurlijke geuren samenstelling. Deze geuren kunnen ook een positieve werking op je gemoedstoestand hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat ik hierboven vertelde. Lavendel is rustgevend en zo heb je voor veel meer dingen een bepaalde geur die past.

Sandelhout Etherische Olie

Sandelhout

Ik koos voor de geur van Sandelhout omdat ik houtige geuren heel erg lekker vind. Daarnaast las ik op de website van Geurwolkje dat Sandelhout een rustgevende werking zou hebben. Maar ook zorgt het voor kalmering en een open instelling. Ik heb gebruik de geur nu af -en toe tijdens drukke thuiswerk dagen. En dit vind ik erg fijn en lekker ruiken.

Herfstzon Etherische Olie

Herfstzon

En dan perfect voor bij dit seizoen, de geur Herfstzon. Dit is een mooie samenstelling van bloedsinaasappel, mandarijn, tijm, kaneel, dille, jeneverbes en laurier. Op de website staat dat de geur  hetzelfde warme gevoel geeft als de herfstzon. Ook kan het een opkikkertje voor je immuunsysteem zijn. Ik vind dit de lekkerste geur van de twee en merk dat ik er vooral energiek en opgewekt van raak. Zeker een aanrader.

Geurwolkje De-Stress Thee

De-Stress Thee – Bloemenpracht

Als extraatje ontving ik ook de De-Stress Bloemenpracht thee uit hen assortiment. Erg leuk, want tijdens de koude en donkere dagen, drink ik veel thee. Zoals de naam al zegt is het een thee met een rustgevende en kalmerende werking. De thee is 100% biologisch en bevat geen cafeïne. De thee bloemenpracht is een mooie mix van lavendel, roos, kamille, goudsbloem, korenbloem en citroengras. Ik vind naast dat de thee er mooi uitziet, deze ook nog eens heel erg lekker. Een zak 50 gram en hier kan je best wel wat kopjes thee uit halen. Je kan de thee ook gebruiken als een soort van 14-daagjes de-stress kuur. Meer hierover vind je op de website. De thee soorten van geurwolkje zijn te koop voor € 8,95

Mijn Geurwolkje review

Ik ben blij verrast met de producten van Geurwolkje. Ik zou de webshop dan ook zeker aanraden. De producten zijn van goede kwaliteit en zijn netjes verpakt. Ook word alles goed uitgelegd op hun website, maar ook in de bijgeleverde handleiding van de producten. Ik ben erg blij met mijn nieuwe Nimbus 2.0 geur diffuser. Ik beleef er veel plezier van, maar bovenal ontspanning! De diffuser staat hier meerdere keren per week aan. Naast de lekkere geur die het verspreid, vind ik de verlichting ook erg sfeervol staan. Ook als deze niet aan staat, vind ik het een mooi decoratie stuk. Ik heb al meermaals de vraag gekregen van bezoek waar ik de aroma diffuser heb gekocht. Nou.. bij Geurwolkje dus 🙂

Klik hier voor het gehele assortiment.

Wat gebruik jij qua geurverspreiding in huis?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.