Geurwolkje diffuser voor extra ontspanning!

Geurwolkje Unity 2.0 Diffuser Review

Ben jij al bekend met de Geurwolkje diffusers? De diffusers zorgen voor een heerlijke geur in huis, maar ook voor de juiste luchtvochtigheid en luchtzuivering. Combineer de geurverspreider met een van Geurwolkje’s heerlijke geuroliën en geniet langdurig van een aangename geur in huis.

In samenwerking met Geurwolkje mocht ik hun vernieuwde Unity 2.0 uitproberen. Dit is de opvolger van de populaire Unity Diffuser, alleen dan nog beter! Daarnaast ontving ik de geur ”ontspannend” erbij, dit omdat ik al een tijdje slecht slaap en wat gestrest ben. Ik ontving de Unity 2.0 aroma diffuser zwart, deze staat mooi in ons industriële interieur.

Benieuwd hoe deze geurverspreider werkt en wat ik er van vind? Je leest het hieronder.

🛍️ Tip: Shop een Geurwolkje Diffuser hier extra voordelig!
Gebruik code: BEAUTYBLOG10 voor 10% korting! (geldig t/m 10-08-2023)

Geurwolkje diffuser review

Geurwolkje Diffuser Unity 2.0

De Geurwolkje Difusser Unity 2.0 is de opvolger van de zeer populaire Unity diffuser, alleen dan nog beter! De webshop Geurwolkje heeft hierbij goed geluisterd naar de feedback van de gebruikers en deze mee kunnen nemen naar deze nieuwe versie.

De aroma diffuser werkt als luchtbevochtiger, geurverspreider en luchtzuiveraar in één. De geurverspreider is heel makkelijk in gebruik. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op stroom, te vullen met een beetje water en een etherische geurolie naar wens toe te voegen.

Vervolgens zet je de Unity 2.0 aan met de knopjes aan de voorzijde. Je kunt hierbij kiezen of je de verneveling met of zonder sfeerverlichting wilt. Maar ook kun je instellen hoelang deze aan mag blijven. Kies uit 1 uur, 3 uur of 6 uur. Ideaal, want zo kun je niet vergeten de diffuser uit te schakelen!

Aroma diffuser

De Geurwolkje Difusser Unity 2.0 is verkrijgbaar in 8 trendy kleuren, namelijk: mat zwart, donker hout, warm grey, nude, sky blue, terracotta, soft zand en licht hout. Ik zelf ben voor de kleur mat zwart gegaan.

Deze essential oil diffuser is geschikt voor alle ruimtes. Zo kun je het product bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor neer zetten. Naast dat het een praktische functie heeft, ziet het er ook nog eens heel stijlvol uit.

Etherische olie ontspannend

Etherische olie voor ontspanning

Zoals hierboven eerder vermeld ontving ik deze prachtige zwarte aroma diffuser in combinatie met een ontspannende geurolie. De diffuser heb ik neergezet op ons nachtkastje. Dit zodat ik voor het slapen gaan een momentje voor mijzelf heb en even tot rust kan komen. De ontspanning geurolie blend van Geurwolkje is hier ideaal voor.

Deze olie bestaat uit een blend van lavendel, marjolein en melisse. Drie etherische oliën die bekend staan om hun rustgevende en ontspannende werking. De olie geeft een fijne kruidige en rustgevende geur in mijn slaapkamer. Ideaal om de hectiek van mijn dag als het ware van mij af te laten glijden. Daarnaast vind ik de diffuser ook heel mooi staan in onze slaapkamer.

Conclusie

Ik ben een enorm blij met mijn nieuwe Geurwolkje diffuser. Eerder schreef ik al eens een review over de Nimbus diffuser van Geurwolkje. In vergelijking tot deze eerdere bestelling, kan ik goed zien dat Geurwolkje zijn nodige groei heeft doorgemaakt. Zowel de diffuser zelf als de verpakkingen etc. zijn verbeterd. Het ziet er allemaal tip top uit! Dankzij de handige opbergdoos/verpakking is het ook een geschikt product om bijvoorbeeld cadeau te geven.

Aan het begin kreeg ik de diffuser helaas niet aan de praat. Wat bleek.. de diffuser was op de beveiligingsmodus gesprongen. Dit gebeurt wanneer er per ongeluk water bij het motortje terecht komt. Oftewel het apparaat is erg goed beveiligd! Om dit probleem op te lossen dien je de diffuser even helemaal te legen en te drogen. Geadviseerd wordt door Geurwolkje om de diffuser 24 uur op zijn kop te laten staan en het gebruik daarna opnieuw te proberen. Voor mij heeft dit uiteindelijk gewerkt.

Ook de etherische olie is mij goed bevallen. Ik heb echt het idee dat ik er rustiger van word. Bizar eigenlijk, dat geur zo’n werking op je gemoedstoestand kan hebben.


Aroma diffuser kopen bij Geurwolkje

De Aroma Diffuser zijn verkrijgbaar vanaf € 44,95
en de etherische oliën vanaf € 7,95
bij Geurwolkje.nl
Gebruik code: BEAUTYBLOG10 voor 10% korting! (geldig t/m 10-08-2023)

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste geurkaarsen


Heb jij al eens wat besteld bij Geurwolkje?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.