Giorgio Armani Si Parfum

Giorgio Armani Si Parfum Review

Ken jij het Giorgio Armani Si Parfum al? Dit is een parfum speciaal bedoeld voor de vrouwen die vol uit JA zeggen tegen het leven! Sì aan Kracht. Sì aan Dromen. Sì aan Vrijheid. Sì aan Liefde. Sì aan Haarzelf. Het parfum is razend populair en behoort absoluut in de top 10 aan bestverkochte parfums voor dames!

Ikzelf ben al jaren groot liefhebber van de parfums van Giorgio Armani. Ik vind ze gewoon weg iets unieks, verleidelijks en zintuig opwekkend hebben. Tot nu toe vind ik vrijwel alle geuren van dit merk, heel erg lekker ruiken. Zowel de mannen als vrouwen -parfums. Wellicht ziet er een bepaald geheim ingrediënt in verwerkt? Ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat ik ze uit duizenden herken.

Nadat ik een cadeaukaart had gekregen, besloot ik mijzelf eens te verwennen met een nieuw parfum voor deze zomer. En dat werd uiteraard, dit Si parfum van Giorgio Armani. Benieuwd naar de geuromschrijving en topnoten? Je leest het hier in mijn Giorgio Armani Si Parfum review.

🛍️ Tip: Shop het Si Parfum hier extra voordelig!
gebruik code: LFNLJANINEB voor 20% korting bij LookFantastic

Si Parfum Review

Giorgio Armani Si Parfum

Het Si Parfum van Giorgio Armani is een zoetig parfum die verfrissend, sensueel en warm is. Het parfum werd uitgebracht in 2013 en is samengesteld oor parfumeur Christine Nagel. Deze geur, kent sindsdien een enorme opmars en is niet voor niets één van de bestverkochte damesparfums! De geur wordt omschreven als zoetig, houtachtig, fruitig en bloemig. Een geur die zowel geschikt is voor overdag als ’s avonds en lang op de huid blijft zitten.

Het Giorgio Armani Si Parfum bevat ingrediënten als zwarte bessen nectar, moderne chypre en blonde houtmuskus met een vleugje fresia en centifolia roos. Afgemaakt met sensuele vanille en een noot van blond amberhout. Het Si parfum staat symbool voor de sterke en moderne vrouw. Charismatisch, chique en elegant. Kortom: de vrouw die JA zegt tegen het leven. De vrouw die er vol op voor gaat!

Het parfum komt in een kartonnen licht roze doosje, niet heel bijzonder. Het flacon van het parfum zelf bestaat uit een transparant, minimalistisch glazen flesje met zwart, steenvormige dop. Het Si parfum is verkrijgbaar in vier soorten grootte flacons, namelijk: 30 ml, 50 ml, 100 ml of 150 ml. Ik zelf ben voor de 50 ml gegaan.

Het Giorgio Armani Si parfum bestaat in de basis uit sensueel vanille, een subtiel vleugje patchouli en de warmte van blond amberhout. Een heerlijk parfum die zowel overdag als ’s avonds gedragen kan worden. Langhoudend, houtachtig en fruitig!

Geurnoten Giorgio Armani Si Parfum:

  • Basisnoten: vanille, patchouli, eikenmos
  • Hartnoten: mei roos, fresia
  • Topnoten: nectar van zwarte bessen
Armani Si Eau De Parfum

Deze foto was eigenlijk een uit probeersel, maar uiteindelijk toch best grappig!

Si Parfum Review

Ja, ja en nog eens ja! Dit Giorgio Armani Si parfum heeft zijn doel bereikt en laat mij JA zeggen tegen dit parfum. De geur is echt geweldig. Een unieke combinatie aan ingrediënten, maakt deze voor mij zintuig opwekkend, verslavend en helemaal happy. Dit parfum doet echt iets voor mij!

Ik heb er al meerdere complimenten over ontvangen. Eerlijk gezegd had ik al goede verwachtingen omdat de parfums van Giorgio Armani altijd wel al in de smaak vallen bij mij. Maar dit? Nee dit overtreft het zelfs! Ik heb er een nieuw favoriete damesparfum bij en i love it. Ik zou het parfum het beste omschrijven als bloemig, verfrissend en met subtiele vleugjes van hout en fruit.

Per keer heb ik maar weinig nodig en de geur blijft heel de dag heel goed zitten. Het parfum komt heel goed tot zijn recht op mijn huidtype. Want ook dit kan nog wel eens invloed hebben. Ik draag deze geur nu voor de zomer, maar eigenlijk kan deze naar mening het gehele jaar door wel gedragen worden. Geur blijft natuurlijk iets persoonlijks, maar voor mij is dit een absolute aanrader.


Giorgio Armani Si Parfum kopen?

Het Giorgio Armani Si Parfum is verkrijgbaar vanaf € 61,95  | 30 ml
bij Lookfantastic.nl of Douglas.nl
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere parfum reviews


Wat is jouw favoriete parfum van Giorgio Armani?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.