4.1 C
Amsterdam

GOA Paris Huisparfum

Zoals jullie wellicht al weten, ben ik gek op lekkere geuren in huis. Denk hierbij aan geurstokjes, geurkaarsen, wax melts en nog veel meer. Nu het herfstseizoen weer voor de deur staat, vind ik het  leuk om de woonkamer op te vrolijken met wat mooie huisparfum accessoires. Van de webshop Geurwalhalla.nl ontving ik onlangs een aantal huisparfum producten van het merk GOA Paris. GOA Paris is marktleider in Frankrijk op het gebied van huisparfum. Ik ontving producten waaronder de welbekende Goatiers Esprit geurstokjes en Potpourri in de geur ”Patchouli Cedrat”. Maar ook een flesje geurolie in de geur ”Jardin Secret”’met daarbij een bijpassende geurverspreider bloem en reservoir. Vandaag dus een review over de GOA Huisparfum producten en laat ik je weten wat ik van deze producten vind. Kijk je mee?

Over GOA Paris

GOA Paris is een merk afkomstig uit Frankrijk. Het is zelfs marktleider in eigen land op het gebied van huisparfum producten. GOA Paris bied een groot scala aan in geurverspreiders voor in huis. Denk hierbij aan geurkaarsen, geurbranders, geurolie, geurstokjes, huisparfum verstuivers en potpourri. Het merk GOA Paris is vooral bekend om zijn geurstokjes. Deze zijn er dan ook diverse modellen en uitvoeringen. GOA kenmerkt zich door stijlvolle designs maar vooral ook door de zeer verfijnde geuren. Het GOA Paris assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende geuren. Zo is er voor ieders wat wils.

GOA Paris – Esprit Geurstokjes ”Patchouli Cedrat”

Wat een prachtig stijlvol flesje, vind je niet? De GOA Paris Esprit Geurstokjes hebben een luxueuze verpakking en het zou zo als cadeau gegeven kunnen worden. In de verpakking zit het flesje met 200 ml aan geurolie. In dit geval gaat het om de geur Patchouli Cedrat. Zowel de geur als de kleur spreken mij erg aan. Wij hebben een lichtblauw interieur in de woonkamer en deze geurstokjes passen daar perfect bij. Voor gebruik hoef je alleen het dopje van het flesje af te halen, de zilverkleurige ring op het flesje te draaien en de houten stokjes erin te zetten. Ik heb zelf het afsluit dopje van de geurstokjes bewaard. Dit vind ik handig zodat zodra ik de geur even te veel vind worden het flesje eenvoudig kan afsluiten.

De geur kan ik het beste als houtachtig en fris beschrijven. Zoals de naam het al zegt is het een heerlijke geur van patchouli en ceder. Heel blij mee want frisse en houtachtige geuren zijn mijn favoriet. Ik merk dat het echt geurolie van goede kwaliteit betreft. Dit doordat de olie lang meegaat en de geur niet chemisch ruikt. Vaak verdampen de minder goede geuroliën heel snel en ruiken deze naar alcohol. Dat is bij de geurstokjes van GOA totaal niet het geval. Verderop in dit artikel lees je ook de geuromschrijving van de ”Patchouli Cedrat” vanuit GOA zelf.

De GOA Paris Esprit Geurstokjes zijn hier online verkrijgbaar en kosten € 16,99

GOA Paris – Potpourri ”Patchouli Cedrat”

Ook ontving ik de Potpourri van GOA in de geur Patchouli Cedrat. De potpourri zit verpakt in een enorme doorzichtige verpakking. In de verpakking zit ongeveer 300 á 900 gram aan potpourri. dit is best wel een hoop. Ik heb er zelf precies twee glazen vazen mee kunnen vullen. Deze staan nu bij ons ter decoratie voor het raam. Het staat leuk en het ruikt ook nog eens heel lekker. De potpourri een prachtige mix aan bloemblaadjes, kruiden, schillen en specerijen. Ook leuk dat hierin ook de blauwe en bruine kleuren in terug komen. Het is de zelfde geur als de geurstokjes van hierboven.

Geuromschrijving ”Patchouli Cedrat”: Patchouli is een rijke en intense mix van aromatische noten van blauw cederhout. De citroen, vruchten en mousserende accenten zorgen voor een licht zoete gesuikerde geur. Een geur van het bos met heerlijke fruitige noten.

De GOA Paris Potpourri geparfumeerd is hier online verkrijgbaar en kost € 10,95

GOA Paris – Geurdiffuser en Geurolie ”Jardin Secret”

En als laatst van deze review de geurdiffuser en geurolie van GOA. De GOA geurolie navulling kan je in een diffuser gebruiken of je hervult het flesje van de geurstokjes mee. Ik zelf heb de geurolie gebruikt om het speciale GOA geurverspreider resoiver mee te vullen. Hierna heb ik de hiervoor speciaal bedoelde bloem met lont in het reservoir geplaatst. Dit geeft het zelfde effect als geurstokjes alleen dan met een speciale bloem i.p.v. stokjes. Het vaasje en de bloem koop je los van elkaar. Je kunt op deze manier je eigen diffuser samen stellen.

Het vaasje (reservoir) is in de kleuren wit, zilver en zwart verkrijgbaar. Ik zelf heb de kleur zwart ontvangen. Ook de bloem geurverspreider is er in 8 verschillende uitvoeringen. Ik heb de bloem geurverspreider in de uitvoering Aristed Groot. De geur ”Jardin Secret” is een bijzonder geur, het ruikt erg lekker. Deze geur zou ik zelf denk ik het beste omschrijven als fris met een vleugje bloemen.

Geuromschrijving ”Jardin Secret”: In de betoverende rust van een in groen gehulde tuin, doordrenkt met het geluid van bladeren die dansen in de wind, geniet men van de geur van een zonovergoten fruit en osmanthus.

De GOA Paris Geurolie navulling (250 ml) is hier online verkrijgbaar en kost nu tijdelijk € 14,52 i.p.v. € 19,99

Mijn mening.

Ik vind de producten van zeer goede kwaliteit. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht. De producten van GOA stralen luxe, kwaliteit en design uit. In vergelijking met reguliere geurproducten zoals Bolsius of andere merken zijn de geurproducten aan de dure kant. Maar eigenlijk is dit niet vergelijkbaar met elkaar. De producten van GOA gaan vele malen langer mee en de kwaliteit van de parfum vind ik zelf een stuk beter. De producten hebben een mooi design en het is een feestje om deze in huis neer te zetten. Of ik deze producten zou aanraden? Zeker weten 🙂

Ben jij bekend met het huisparfum merk GOA Paris? En zo ja, welk product is jouw favoriet?

Benieuwd naar meer product reviews? Klik hier!


* Bovenstaande producten heb ik mogen ontvangen om te testen. Wat ik hierboven heb geschreven is
volledig gebaseerd op mijn eigen ervaring en persoonlijke mening.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs