GUHL Fascinerend Blond Shampoo en Conditioner

GUHL Fascinerend Blond Review

De GUHL Fascinerend Blond Shampoo en Conditioner is een speciale lijn voor natuurlijk, gekleurd of gehighlight blond haar. Sinds een tijdje ben ik een echte blondine! Van mij zelf heb ik bruin haar en ik heb het dus laten blonderen. Onlangs was er een actie met 1+1 gratis van GUHL. Aangezien mijn shampoo en conditioner bijna op waren, leek mij dit een mooie deal. Ik nam de GUHL Fascinerend Blond Shampoo en Conditioner mee. Beide zorgen voor een mooie natuurlijke blonde haarkleur en verzorgen het haar met de toegevoegde witte orchidee uit het product. Ik deel hier mijn review over de GUHL fascinerend blond lijn. Lees je mee?

GUHL Fascinerend Blond Shampoo

GUHL Fascinerend Blond Shampoo

De GUHL fascinerend blond lijn bestaat al een tijdje, maar is in de tussen tijd wel een stuk verbeterd. De lijn is bedoeld voor mensen met blond haar. Dit geld zowel voor natuurlijk als geverfd blond haar. Dit is ideaal voor mij want ik heb higlights in mijn haar en heb dus geen blond haar van mij zelf. Zowel in de shampoo als conditioner is witte orchidee toegevoegd. Witte Orchidee staat in Azië symbool voor schoonheid en kracht. Deze bloem is rijk aan antioxidanten en voedingstoffen. Naast de verzorgende werking bevat de lijn van GUHL ook een speciaal hydro-kleurglans complex. Dit complex zorgt ervoor dat het blond haar zijn kleur beter en mooier behoud, maar ook dat het natuurlijk glanst.

De GUHL Fascinerend blond reinigt het haar op een milde wijze, geeft deze hydratie, bevordert de natuurlijke glans en laat het haar er levendig en mooi uitzien.

GUHL Fascinerend Blond Conditioner

GUHL Fascinerend Blond Conditioner

Voor het beste resultaat van de fascinerend blond shampoo is het aan te raden om ook gebruik te maken van de bijbehorende conditioner. Ook de conditioner uit de lijn heeft witte orchidee en het hydro-kleurglans complex als ingedriënt. De conditioner uit de fascinerd blond lijn zorgt ervoor dat het haar intensief gevoed word, maar ook dat het haar beter doorkambaar is na het wassen. Voor mij is een conditioner echt een must! Als ik geen conditioner gebruik krijg ik al vrij snel veel klitten in mijn haar. Vaak koop ik dan ook net zoals deze keer altijd de bijpassende conditioner bij een shampoo. Als die er uiteraard is, maar meestal is dit wel het geval. Bij de GUHL lijnen in ieder geval wel 🙂

Fascinerend Blond Lijn

Mijn ervaring

Een prima shampoo en conditioner van GUHL. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en de conditioner heeft een goed verzorgende werking. Of het echt mijn blonde haarkleur er mooier uit laat zien, durf ik niet te zeggen. Wel vind ik de producten heel fijn in gebruik. Zowel de shampoo als conditioner ruikt lekker en ze zijn zuinig in gebruik. Ook is mijn haar goed doorkambaar na het gebruik van de conditioner. Iets wat ik erg belangrijk vind. Voor de brunettes onder ons, niet getreurd.. GUHL heeft ook aan jullie gedacht. Voor mensen met bruin haar heeft GUHL een speciale colour shine bruin lijn.

De GUHL Fascinerend Blond Shampoo (250 ml) en Conditioner (200 ml) kosten gemiddeld € 7,99 per stuk en zijn o.a. te koop bij de drogisterij en bij bol.com

Wat is jouw favoriete shampoo?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.