Hairlust Hair Growth Formula Gummies

HairLust Hair Growth Formula Haar Gummies

Vandaag deel ik mijn Hairlust Hair Growth Formula Gummies review. Je ziet ze steeds vaker verschijnen, namelijk: haar gummies. Maar wat zijn dit nou eigenlijk en werkt dit echt? Haar gummies zijn kauwbare haarvitamines. Het zorgt voor de juiste haarverzorging, alleen dan van binnenuit. Het kan je haargroei stimuleren en bevat  ingrediënten die extra goed zijn voor het haar.

In samenwerking met Hairlust mocht ik hen Hair Growth Formula gummies uitproberen. Zoals de naam het al zegt zijn deze speciaal samengesteld om het haar sneller te laten groeien. In dit artikel lees je mijn Hairlust Growth Formula gummies review en ervaring en of ik tevreden ben.

👉Bespaar en koop de Hairlust Growth Formula gummies hier extra voordelig!

Haar Gummies Review

Hairlust Hair Growth Formula Gummies

Onlangs kwam ik in contact met het bedrijf Hairlust. Dit is een internationale webshop met een groot assortiment gericht op haarverzorging en het stimuleren van de haargroei. Van de shop mocht ik hen best verkochte product uittesten, namelijk de Hairlust Hair Growth Formula Gummies. Dit zijn haar gummies die rijk zijn aan vitamines en mineralen die goed voor het haar zijn. Zo bevatten de gummies o.a. een hooggehalte aan biotine en zink. Deze 2 ingrediënten zorgen voor sterker haar, minder haar uitval en kunnen de haargroei bevorderen. Naast biotine en zink bevatten de haar vitamines ook foliumzuur, B5, B6 en B12. Dit allen zorgt voor een powerboost van je haar en de juiste haarverzorging van binnenuit.

👉Bespaar en koop de Hairlust Growth Formula gummies hier extra voordelig!

Het product kan dan ook een uitkomst zijn wanneer je bijvoorbeeld last heb van veel haaruitval door stress, je haar tekort is geknipt, je haar beschadigd is en/of je heel sluik, dof en futloos haar hebt. De haar vitamines doen ook wel denken aan winegums en hebben dan ook een lekkere aardbeien smaak. Het is zeker geen straf om de vitamine in te nemen, het lijkt wel een snoepje. Hairlust adviseert om maximaal 3 haar supplementen op één dag in te nemen. Ik zelf neem er 2 per dag omdat dit voor me gevoel al meer dan voldoende is. Ik neem één Hairlust Hair Growth Formula Gummie s’ ochtends en één ’s avonds in. Neem de haar gummies in na het eten en eventueel wat water.

Letop! Overschrijdt absoluut niet het maximaal aantal aanbevolen stuks per dag. Het blijft een voedingssupplement 😉 Op de website wordt aangegeven dat je ongeveer na 2 a 4 maanden resultaat zult zien.

HairLust Hair Growth Formula

Werking en voordelen Hairlust Haar Gummies:

 • Voedt en verzorgt het haar van binnenuit
 • Kan de haargroei stimuleren
 • Bevat een hooggehalte aan Biotine (5.000 mcg) & Foliumzuur
 • Bevat  goede vitamine voor het haar: B5, B6 en B12
 • Vegan & Allergievriendelijk
 • Suikervrij
 • Natuurlijke kleur & smaak

Mijn review en ervaring.

Ik gebruik de haar gummies van Hairlust nu ongeveer 3 weken en ik ben zeer tevreden. De Hair Growth Formula is echt gericht op haargoei stimuleren en ik kan je zeggen dat heeft dit zeker wel bij mij gedaan. Ook vind ik het eerder aan een snoepje denken door de smaak en structuur. Het heeft een lekkere aardbeien smaak en de biotine en/of zink proef ik totaal niet terug. Daarnaast is het erg fijn dat er geen toegevoegde suiker in zit en dat de gummies vegan en allergievriendelijk zijn. Dit zorgt ervoor dat veel mensen de supplementen probleemloos kunnen innemen.

Het enige nadeel wat ik er van heb kunnen ervaren is dat ik af en toe wat jeuk op mijn hoofdhuid had. Ik weet natuurlijk niet of dat door dit product kwam of dat het toeval is. Hetzelfde geldt ligt het aan mijn conditioner, want die heb ik ook net nieuw. Mocht je dus opzoek zijn naar een product om je haar sneller te laten groeien zijn deze haar gummies van Hairlust het proberen zeker waard!

De Hairlust Hair Growth Formula gummies zijn hier te koop en kosten € 32,95 per pot.

 

Heb jij al ervaring met haar gummies? En zo ja, wat is jouw ervaring?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: