4.1 C
Amsterdam

Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil

Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil Review

De Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil is de perfecte haarolie tegen droog en beschadigd haar. De olie is multifunctioneel inzetbaar en heeft een vegan formule. Ik heb van mij zelf stijl haar wat snel gaat pluizen bij regen of koud weer. Daarom gebruik ik vrijwel altijd een haarolie om mijn haar glad te maken en pluizen te voorkomen.

Hairlust vroeg mij hen haarolie uit te proberen. Eerder testte ik ook andere producten van dit merk en hier ben ik altijd erg tevreden over geweest. Je leest hier vandaag mijn Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil review. Lees je mee?

Hairlust haarolie review

Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil

Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil is een multifunctionele haarolie. De olie heeft een verzorgende werking, maar dient tegelijkertijd ook als natuurlijke hittebeschermer. De haarolie wordt snel opgenomen door het haar en verzwaart het niet. Het bevat een unieke samenstelling die het haar niet zwaar maakt, maar toch verzorgende en voedende oliën bevat. Zo bevat deze haarolie van Hairlust biologische ingrediënten, zoals: zonnebloemzaad-, abrikozen-, argan- en kokosolie.

Het maakt het haar glad, minder pluizend en/of kroezend. Het voedt het haar intensief en zorgt voor de juiste vochtbalans van het haar. De formule wordt snel opgenomen door het haar en voedt het haar van buitenaf. De olie kan op verschillende manieren gebruikt worden. Gebruik de olie na het wassen om het haar makkelijker doorkambaar te maken. Of op droog haar om het haar minder pluizig en/of statisch te maken. Ook kan het gebruikt worden als bescherming tegen hitte. Zo voorkom je beschadiging van het haar door styling tools zoals een föhn of krulborstel.  De Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil is natuurlijk ook prima te gebruiken als extra verzorging en te zorgen voor extra glans in het haar.

De Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil zit verpakt in een mooi glazen flesje met roze pipetje. Het pipetje is ideaal voor de juiste dosering. Het flesje heeft een inhoud van 45 ml en is na het openen 12 maanden houdbaar. Het unieke aan deze haarolie is dat deze vegan is en hierdoor ook als natuurlijk UV-hittebescherming dient.

Gebruiksaanwijzing

Breng de Hairlust haarolie op net gewassen, droog of handdoek droog haar aan. Verdeel een kleine hoeveelheid over de lengtes van het haar. Ik zelf doe dit door mijn haar in 2 delen te verdelen en het alleen in het onderste gedeelte van mijn haar aan te brengen. Hier voorkom je mee dat de hoofdhuid sneller vettig wordt. Breng je haar vervolgens in model. Door dat de haarolie ook als hittebeschermingsproduct dient, kun je ook een föhn of andere stylingstool gebruiken.

Hairlust haarolie

Mijn ervaring en review

Ik vind de vind de Hairlust Hair Strengthening & Protection Oilecht een aanrader! Ik gebruik deze haarolie van Hairlust nu een aantal weken en hij zit nog steeds erg vol. Dit komt door dat je echt maar een heel klein beetje nodig hebt. Het product is dus ontzettend zuinig in gebruik. Pak je wel te veel, dan zal het haar vettig worden en dit wil je natuurlijk niet. De geur van de haarolie is lekker zoetig en doet mij aan snoepjes denken, i love it! Voor de rest vind ik de verpakking super cute en het pipetje erg handig voor de dosering.

Top dat er Hairlust een vegan haarolie op de markt heeft gebracht die ook nog eens vegan is. Ook de prijs vind ik reuze mee vallen. Voor een flesje met een inhoud van 45 ml betaal je maar liefst € 19,95 en je kunt er heel lang mee doen. Echt een top product voor mijn bad hair days 🙂


Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil kopen?

Wil je deze haarolie van Hairlust kopen?
De olie is hier te koop voor € 19,95 bij Hairlust.nl
💖 Tip: Bekijk ook mijn Top 5 beste haaroliën


Wat is jouw favoriete haarolie?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

 

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs