Happy Earth Just Add Water Deo Spray

Happy Earth Just Add Water Deo Spray Review

De Happy Earth Just Add Water Deo Spray is nieuw in het assortiment van Happy Earth en is uitgeroepen tot de meest duurzame deodorant spray in Nederland! Uniek aan deze natuurlijke deodorant is dat deze pure aluinsteen bevat en gevuld kan worden met water. Daarnaast is deodorant tot maar liefst 6x hervulbaar! Super duurzaam dus…

Onlangs kreeg ik de deodorant opgestuurd en daarom lees je hier vandaag mijn Happy Earth Just Add Water Deo Spray review. Wat is mijn ervaring met een aluinsteen deo en beschermt deze mij lang genoeg tegen een ongewenste zweet geur? Je leest het hieronder.

🛍️ Tip: Shop de Happy Earth Deo Spray hier extra voordelig!

Happy Earth Just Add Water Deo Spray

Happy Earth Just Add Water Deo Spray

De Happy Earth Just Add Water Deo Spray is een natuurlijke deodorant spray met maar liefst 1 ingrediënt, namelijk: pure aluinsteen. De 100% gerecyclede sprayflacon vul je met water, waarna het product gebruikt kan worden.

De mineralen van de aluinsteen mengen zich met het water en zorgen voor een antibacteriële en huid samentrekkende werking. Dit zorgt voor een effectieve bescherming tegen ongewenste zweet geurtjes en dit tot maar liefst 24 uur lang.

Duurzaamheid is terug te vinden in velen aspecten van dit product. Zo is deze aluinsteen deo spray tot maar liefst 6x hervulbaar en de verpakking is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarnaast bevat deze natuurlijke deodorant spray geen chemicaliën en is geurloos. Het product is ook nog eens vegan en dierproefvrij.

aluinsteen deo review

Doordat Happy Earth Just Add Water Deo Spray zo vaak hervulbaar is, bespaart dit op plastic verbruik, maar uiteraard ook jouw portemonnee. Kortom: een happy earth en happy you 🙂

De Happy Earth Just Add Water Deo Spray zit verpakt in een van 100% geryclede sprayflacon die transparant van kleur is. Zo kun je de aluinstenen goed zien zitten en weet je wanneer het tijd is om deze te hervullen. Het flesje bevat 50 gram aan pure aluinsteen.  Goed om te weten is dat deze natuurlijke deodorant hypoallergeen is, wat hem geschikt maakt voor ook de gevoelige huid.

hervulbare natuurlijke deodorant

Happy Earth Deo Review

Als aller eerst wil ik beginnen met dat ik dit concept en/of initiatief van de Happy Earth Just Add Water Deo Spray super goed vind! Zowel bij de verpakking als de inhoud van dit product is gedacht aan de duurzaamheid. Wie mij al langer volgt, weet dat ik alleen nog maar natuurlijke deodorants gebruik. Hier voel ik mij prettiger bij en de werking doet vaak niet ten min ten opzichten van een reguliere deodorant.

Een aluinsteen deodorant had ik nog niet eerder uitgeprobeerd, dus ik was razend benieuwd. Het vullen ging vrij makkelijk en dit deed ik met een maatbeker. Vervolgens heb ik de spray een tijdje laten staan, zodat de mineralen zich goed in het water konden oplossen. Het sprayen ging vrij makkelijk en er trad geen huidirritatie op. Het product droogt snel op en is geurloos.

Ik heb de deodorant inmiddels een week in gebruik en ik ben er erg tevreden over. Ik heb geen last gehad van een nare zweetgeur. Iets wat natuurlijk uiteindelijk het belangrijkste is! Mijn vriend heeft dit product ook gebruikt en is er ook over te spreken.

Dat deze natuurlijke deodorant 6x hervulbaar is is natuurlijk al helemaal top. Want met een aanschafprijs van € 8,49 komt dit neer op € 1,42 per volle deodorant flacon! Ben je dus op zoek naar een natuurlijke deodorant spray die hervulbaar is en extra duurzaam? Dan kan ik je de Happy Earth Just Add Water Deo Spray zeker aanraden.


Happy Earth Deo Spray kopen?

De Happy Earth Just Add Water Deo Spray is verkrijgbaar vanaf € 8,49
bij deonlinedrogist.nl

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste natuurlijke deodorants


Wat is jouw ervaring met een aluinsteen deodorant?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

 

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.