4.1 C
Amsterdam

Hexagon Fotocollage

Hexagon Fotocollage

Van de webshop Canvascompany mocht ik mijn eigen Hexagon Fotocollage samenstellen. Met mijn nog iets wat lege wanden in de woonkamer (nieuwe woning) kwam dit perfect uit. Een Hexagon is een zeshoek vorm. Het geeft net even die unieke en trendy twist aan je fotocollage. Door de zeshoekige vorm sluiten de foto’s mooi op elkaar aan en creëer je een speels effect. Lees hieronder mijn review en zie het eindresultaat.

Foto’s als muurdecoratie kunnen veel sfeer brengen in huis en halen de leukste herinneringen op. Extra leuk is om een foto collage te maken van jouw meest dierbare momenten. Met een mooi item aan de muur kan je jouw interieur een boost geven en nog lang na genieten van dat ene nieuwe item. Ik vind het zelf persoonlijk ook altijd erg leuk om tijdens het maken van een fotocollage de juiste foto’s hiervoor uit te zoeken.

Foto op Hexagon

Ik heb zelf gekozen voor een foto collage design van 9 stuks met een afmeting van 17x 15 cm per stuk. Ook koos ik ervoor om niet alleen maar foto’s te laten bedrukken, maar ook 2 inspirerende quotes en 1 print. Dit om het zo goed passend mogelijk te maken bij de rest van mij interieur. Zelf vind ik het persoonlijk mooier om er wat afwisseling in te hebben. Op de website is er naast mijn formaat van 17×15 ook keuze uit grotere of kleinere formaten. Ook het bestellen van meer stuks is mogelijk.

De website berekend automatisch de totaalprijs wanneer je je gewenste aantal en formaat selecteert. Ik bestelde en ontwerpte mijn Canvascompany.nl Fotocollege hier op hun website. De website bevat een handige tool waarmee je direct foto’s vanaf je computer kunt uploaden en het eindresultaat kunt zien per Hexagon.  Door dat een Hexagon een zeshoek is zal het voorkomen dat sommige foto’s niet mooi uit komen of worden afgesneden. Helaas kwamen hierdoor de gemaakte selfies met vriendinnen niet uit op de foto. Om deze reden zou ik adviseren om voor foto’s op afstand te kiezen. Dat heb ik zelf ook gedaan en daardoor staat iedereen er in zijn geheel op.

Materiaal en bevestiging

Het fotocollage op canvas is gemaakt van forex materiaal. Forex is een lichtgewicht kunstof materiaal dat een witte en gladde bovenlaag bevat. Ideaal als fotomateriaal dus! Door dat het materiaal zo licht van gewicht is is het niet nodig om de foto’s met spijkers en/of schroeven te bevestigen. Een ideale uitkomst voor de klusser met twee linker handen (zoals ik) 🙂 De foto’s worden namelijk bevestigd met plakstrips. Per foto op hexagon krijg je 4 plakstrips meegeleverd. Deze plakstrips zijn dubbelzijdig. Ik heb deze plakstrips zelf gelijkmatig verdeeld op de achterkant (boven, onder, rechts, links) en daarna op de muur geplakt. Bij de foto’s krijg je ook een handige bevestigingstool geleverd. Deze zorgt ervoor dat je de foto’s met de zelfde afstand van elkaar en gelijkmatig aan de muur bevestigd. Zo hoef je niet dingen te gaan afmeten of af te tekenen. Ik vind dit echt een hele goede oplossing en je bent zo klaar.

Over Canvascompany.nl

Canvascompany.nl is zoals de naam als zegt een webshop boordevol met verschillende soorten foto bedruk opties. De webshop bevat meer dan 1.000 verschillende soorten canvas mogelijkheden en/of doeken. Daarnaast heeft de webshop al meer dan 150.000 tevreden klanten geholpen bij het vinden van de juiste fotocollage op canvas. Zij zijn marktleider van foto op linnen in Nederland en België. Naast dat je hier dit prachtige hexagon fotocollage kunt bestellen, is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld ook op de webshop terecht voor foto’s op hout, plexiglas, aluminium of canvas. Maar ook bedrukking van een tuinposter, mok, kussen, snijplank, sleutelhanger en/of muismat  is mogelijk.

Conclusie Hexagon Fotocollage

Ik ben heel blij met mijn hexagon fotocollage. Het is een uniek en sfeervol element in mijn woonkamer geworden. Daarnaast vind ik het erg leuk om naar te kijken als ik op de bank zit, maar ook laat ik het graag aan bezoek zien. Het herinnert mij aan mooie momenten met de mensen en dieren waar ik om geef. Het samen stellen en bestellen op de website ging makkelijk en de bestelling was snel in huis. Je voelt dat de fotocollage van goede kwaliteit is. Daarnaast was ik zo klaar met het bevestigen van de fotocollage op de muur. Ik zou dit product dan ook zeker aanraden. Ik vind de webshop ook zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar een persoonlijk en uniek cadeau 🙂

De Hexagon Fotocollage die ik heb is degene van 9 stuks met een afmeting van 17 x 15 cm en kost € 125,55 en is hier te bestellen.
Tip: Ik mag blogger een kortingscode weggeven. Met de code MP50 ontvang je nu tijdelijk 50% korting op je bestelling!


Heb jij veel foto’s in je interieur?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs