Iconsign Lash Lift Kit

Iconsign Lash Lift Kit Review

De Iconsign Lash Lift kit is een permanent wimperlifting product voor thuis gebruik. Lash lifting zie je steeds vaker voorbij komen. Het is het permanent laten krullen van je wimpers, waardoor het gebruik van mascara overbodig is.

Veel laten het bij een schoonheidssalon doen, maar dit vind ik persoonlijk te duur. Daarom besloot ik dit lash lift kitje van het merk Iconsign een kans te geven. Het is een uitgebreid setje met alles wat je nodig hebt voor het liften van je wimpers. Vandaag lees je hier mijn Iconsign Lash Lift Kit review. Kijk je mee?

Iconsign Wimperlifting Set

Iconsign Lash Lift Kit Eyelash Perming Kit

De Iconsign Lash Lift Kit is zoals de naam al zegt een wimperlifting set. Het is een set waarmee je eenvoudig thuis zelf je wimpers kunt liften. Ook wel lash lifting genoemd. Lash lifting is enorm populair en is eigenlijk het permanent krullen van je wimpers. Het maakt mascara overbodig en zorgt voor mooie lang gekrulde wimpers. Dit effect kan tot maar liefst 8 weken blijven zitten! Deze Iconsign wimper lifting set bevat alle benodigdheden om zelf je wimpers permanent te krullen. Waar je voor dit setje ongeveer € 13,95 betaald, betaal je bij een schoonheidssalon toch snel al rond de 30 a 40 euro voor een lahs lift. Je bent dus ook nog eens een heel stuk voordeliger uit. Dit was voor mij persoonlijk een van de redenen om het toch eens uit te proberen. Mijn vriendinnen zag ik al eerder met lash lifting wimpers en dit vond ik er toch wel erg mooi uitzien. Tijd om het zelf eens uit te proberen.

Iconsign Lash Lifting

De Iconsign Lash Lift Kit bestaat in totaal uit 22 tools. Het bestaat uit een false lashes glue, lift pads, cleaning tool, perming lotion, fixing agent, nutrition lotion, cleanser lotion, 10 wimperborsteltjes en 5 wattenstaafjes. Je hebt dus geen verwarmingsproduct nodig bij deze methode van wimper lifting. Nu vraag je je wellicht af hoe deze lash lifting behandeling precies in zijn werk gaat? Het is vrij eenvoudig. Er worden als eerst siliconen pads op de oogleden geplaatst. Met een speciaal wimper lifting vloeistof worden de wimpers vervolgens over de pads heen geplaatst. Hiermee word als het ware het gekrulde effect gecreëerd. Om dit effect te behouden word er gebruik gemaakt van een fixeer gel. Hierna blijven de wimpers zo’n 4 tot 8 weken permanent gekruld. Het mooie aan deze manier van lash lifting is dat je heel precies te werk kan gaan en elk wimper haartje meegenomen kan worden. De wimpers worden als het ware vanaf de wortel gelift.

Hoe gebruik je deze wimperlifting set?

Door de vele soorten potjes en flesjes ziet er het wellicht op het eerste gezicht wat ingewikkeld uit, maar dit is het absoluut niet. Op de achterkant van de verpakking word duidelijk stap voor stap uitgelegd hoe je deze Iconsign Lash Lift gebruikt. Iconsign geeft aan de treatment zo’n ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag neemt. Mocht je het vaker doen, word je er natuurlijk ook handiger in en gaat het uiteindelijk sneller. Hieronder heb ik per stap beschreven hoe je deze Iconsign Lash Lift gebruikt:

before

Voor de lash lift

 Voorbereiding:

 • Stap 1:Verwijder make-up grondig en was het gezicht eventueel schoon
 • Step 2: Gebruik het kleine flesje ”Cleaner” ofwel het reinigingsmiddel om de laatste resten van olie, stof en make-up te verwijderen
 • Stap 3: Breng op ieder onder ooglid een eye pad uit de gouden verpakking aan. Deze beschermt je huid tegen de lotions die gebruikt gaan worden.
 • Stap 4: Breng wat van de falsh lash glue op de lift pads aan. Plak dit vervolgens op je ooglid boven je wimpers aan. Door de lijm blijft deze vastplakken. goed om te weten is dat er in het doosje met Lift Pads verschillende formaten pads zijn. Namelijk van S t/m L, waarvan 2 M varianten. Kies degene die jouw ooglid helemaal bedekt, waardoor je alle wimpers goed meeneemt.
 • Stap 5: Vervolgens breng je de falsh lash glue ook aan op de bovenkant van de liftpad en beweeg met de ”clean tool” de wimpers omhoog op de liftpad
Lash lifting

tijdens de lash lift

Iconsign Lash Lift Kit aanbrengen:

 • Stap 6: Dan is het tijd om het permanent aan te brengen. Dit is het flesje met nummer #1 Perm. Breng dit aan op de wimpers en kijk uit dat het niet in de ogen komt. Ik breng het aan door middel van een wattenstaafje
 • Stap 7: Dek het geheel vervolgens af met een stukje folie. Hier kan je gewoon keukenfolie voor gebruiken. Laat het vervolgens 8 tot 12 minuten intrekken/opdrogen.
 • Stap 8: Haal na de inwerktijd de folie van de wimpers af. Nu is het tijd voor het flesje met nummer #2 Fixation. Ook deze dient 8 tot 12 minuten in te trekken/ op te drogen. Ook bij deze stap dient er keukenfolie gebruikt te worden om het af te dekken
 • Stap 9: Na de inwerktijd kan je het schoonmaken met het flesje met nummer #4 cleanser. Hiermee verwijder je eenvoudig al het residu van de wimpers en de eye pad.
 • Stap 10: Verwijder de liftpads van je oogleden en geef je wimpers wat extra verzorging met het flesje met nummer #3 nutrition. Deze zorgt voor extra voeding en verzorging van je wimpers. Voila! Je hebt zojuist je eigen wimpers gelift of lash lifting thuis gedaan 🙂
iconsign lash lift review

na de lash lift

Iconsign wimperlifting

Mijn ervaring.

Ik vind de Iconsign Lash Lift een handig setje om zelf je wimpers te liften. Wel was het voor mij aan het begin wat uitzoek werk ondanks dat er stap voor stap op de achterkant van de verpakking word beschreven hoe je deze kunt gebruiken. Daarom heb ik in deze blogpost een eigen handleiding geschreven. Hetgeen wat er op de verpakking staat is namelijk ook Engels en niet zo uitgebreid als ik had gehoopt.

Het resultaat mag er zeker zijn en ik ben dan ook tevreden over deze set. Er staat op internet dat het niet schadelijk is voor de wimpers, maar ik geloof ook niet dat het nou echt heel goed is. Het ruikt namelijk best chemisch. Ik zelf deed er ongeveer zo’n 30 minuutjes over in totaal en het resultaat is voor mijn gevoel ook zo’n 3 weken blijven zitten. Wel vond ik het een hoop gepriegel en weet ik niet of ik dit veel vaker zou gaan doen. Ik durf niet te zeggen of het vergelijkbaar is met een lash lift vanuit een schoonheidssalon. Dit heb namelijk nooit eerder gedaan. Wel vind ik het resultaat erg mooi geworden en vind ik het leuk om dit eens uitgeprobeerd te hebben. Het is misschien een geduldig werkje en je moet er even handig in worden, maar dan heb je ook wat.

De Iconsign Lash Lift is te koop voor ongeveer € 13,95 bij o.a. de Bol.com

Heb jij wel eens een lash lift laten doen of zelf thuis gedaan?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.